Opettajat

Alansa palkittuja asiantuntijoita & koulutettuja opettamisen ammattilaisia

Teho-Opistossa saat yksilöllistä opetusta kokeneilta opettajilta. Heitä yhdistää vankka arkkitehtuurin, muotoilun ja taiteen osaaminen sekä korkea kunnianhimo opetuksen laadun suhteen. Opettajillamme on kokemusta sekä yliopistoissa ja arkkitehtuurikouluissa opettamisesta että pääsykokeiden arvostelulautakunnissa työskentelystä. Tehon opettajat osaavat esittää asiat ymmärrettävällä tavalla, ja mikä tärkeintä – heidän innostuksensa on tarttuvaa!

Taide­opettajat

 • Sini Koivisto
  Sini KoivistoPääopettaja, arkkitehti, taiteen maisteri (taidekasvatus)

  Teho-Opiston perustaja Sini Koivisto on koulutukseltaan arkkitehti SAFA ja taiteen maisteri (taidekasvatus). Laadukas arkkitehtuuri- ja taidevalmennus on Sinille sydämen asia. Sini toimii arkkitehtinä oman yrityksensä kautta ja omaa pitkän historian opettajana valmennuskursseilla, arkkitehtuurikouluissa ja yliopistossa.

 • Eeva Jokinen
  Eeva JokinenPääopettaja, taiteen maisteri, yliopistopedagogi

  Tehon toinen pääopettaja Eeva Jokinen on koulutukseltaan taiteen maisteri (keramiikka- ja lasisuunnittelu) ja taiteen, arkkitehtuurin ja muotoilun opettaja. Eeva on palkittu keramiikka-alan yrittäjä sekä pitkäaikainen Aalto-yliopiston opettaja. Hän on myös toiminut valintakokeiden arvostelulautakunnassa useana vuonna.

 • Heini Lindvall
  Heini LindvallOpettaja, taiteen kandidaatti (kuvataidekasvatus)

  Opettajana toimiva Heini Lindvall on viidennen vuoden kuvataidekasvatuksen opiskelija Aalto-yliopistossa ja taiteen kandidaatti. Aallon opintojensa lisäksi Heini on opiskellut kuva- ja mediataidetta Pekka Halosen akatemiassa. Vapaa-ajallaan Heini on innokas valokuvaaja, akvarellimaalari sekä taitava taidegrafiikan tekijä.

 • Noora Kassinen
  Noora KassinenApuopettaja, Arkkitehtuurin kandidaatti (Bachelor of Science honours Architecture)

  Apuopettaja Noora Kassinen on valmistunut arkkitehtuurin kandidaatiksi (Bachelor of Science honours Architecture) Lontoosta, ja opiskelee tällä hetkellä taiteen maisteriohjelmassa Aalto-yliopistossa. Noora on työskennellyt Suomen lisäksi Italiassa, Sveitsissä ja Lontoossa ja kerännyt menestystä arkkitehtuurikilpailuissa.

 • Ella Liuksiala
  Ella LiuksialaApuopettaja, sisustusarkkitehtuurin opiskelija, Aalto ARTS

  Aalto-yliopistossa sisustusarkkitehtuuria opiskeleva Ella Liuksiala toimii apuopettajana Tehon valmennuskursseilla. Ella on intohimoinen sisustussuunnittelun trendien tuntija ja hän rakastaa materiaaleja ja muotoilua. Aallon opintojen lisäksi Ella on myös valmis pukuompelija.

 • Justiina Mäenpää
  Justiina MäenpääApuopettaja, Arkkitehtuurin opiskelija

  Justiina Mäenpää on kolmannen vuoden arkkitehtiopiskelija Aalto-yliopistossa ja hän opettaa toista vuotta Teholla. Justiinalla on kokemusta sekä maisema-arkkitehtuurin että arkkitehtuurin parista, joihin kumpaankin hän on läpäissyt pääsykokeet.

 • Julius Hästesko
  Julius HästeskoApuopettaja, Arkkitehtuurin opiskelija

  Tehon opettajajoukon kuopus on ensimmäisen vuoden arkkitehtiopiskelija Julius Hästesko. Aalto-yliopistossa opiskeleva Julius on aina positiivinen sosiaaliperhonen, ja hän tuo Teholle uusimmat tuulahdukset opiskelumaailmasta.

Arkkitehti­matematiikan opettajat

 • Jarno Parviainen
  Jarno ParviainenArkkitehtimatematiikan opettaja

  Arkkitehtimatematiikan opetuksesta vastaa Tehon oma matikkataituri Jarno Parviainen. Yksityisopettajana muun aikaa vuodesta työskentelevä Jarno on  energiatekniikan opiskelija Aalto-yliopistossa, ja opetustunteja hänelle on kertynyt jo reilusti toista tuhatta. Tehon lisäksi Jarno opettaa korkeasta laadusta tunnetulla MAFY-valmennuksella.

 • Daniel Kari
  Daniel KariArkkitehtimatematiikan apuopettaja

  Arkkitehtimatematiikan apuopettaja Daniel Kari on matematiikan osaaja, jolla erityisesti tilastotieteet ovat erityisalaa. Helsingin yliopiston kursseilla opettamisen ja opiskelun lisäksi Daniel on myös innokas tuutori, jolle yksilöllinen ohjaus on lähellä sydäntä.

Taustatiimi

 • Nina Pihlas
  Nina PihlasViestintäpäällikkö

  Teholla viestintää ja markkinointia tekee Nina Pihlas. Blogipostaukset, some-päivitykset, uutiskirjeet ja kampanjat ovat Ninan valtakuntaa.

 • Kimmo Koivisto
  Kimmo KoivistoTekniikkavelho

  Jokainen luova ja taiteellinen porukka tarvitsee taakseen yhden virallisen nörtin. Tehon tekniikkavelhona toimii Kimmo Koivisto, joka on ollut mukana Tehon ensimetreistä lähtien. Kimmo tsemppaa koko Tehon tiimiä ja saa muut suuntaamaan katseet aika ajoin tulevaisuuteen.