Julius HästeskoApuopettaja, Arkkitehtuurin opiskelija
Julius Hästesko

Faktat

  • Teho-Opiston apuopettaja
  • Arkkitehtifuksi vuosimallia 2016, Aalto-yliopisto
  • Tehon virallinen opiskelijabile-ekspertti, joka aina joko valmistautuu tai toipuu opiskelijabileistä

Yhteystiedot

Minä

Aloitin Teholla apuopettajana syksyllä 2016. Sitä ennen olen toiminut vuosia partiossa eri-ikäisten kanssa, ja nykyään enemmän kiinnostaa juurikin nuorten ja aikuisten kanssa toimiminen. Teholla on huikea ja innostava meininki, minkä takia oli mahtavaa päästä mukaan Tehon tiimiin!

Pääsykokeista minulla on paljon kokemusta niiden tekijänä, sillä pääsin Aaltoon opiskelemaan arkkitehdiksi neljännellä hakukerrallani. Halusin ehdottomasti päästä opiskelemaan Aaltoon opetuksen tason, koulun sijainnin ja Otaniemen opiskelijakulttuurin takia. Ennen pääsyäni Aaltoon opiskelin muutaman vuoden pohjoismaisia kieliä Helsingin yliopistossa.

Tehon Maxi-kurssi auttoi minua esittämään pääsykokeissa ajankohtaisia ja mielenkiintoisia lähestymistapoja, ja hiomaan työt huippuunsa. Kurssilla parasta antia mielestäni ovat kritiikit, jolloin saa omasta työstään palautteen ja näkee vertailuryhmän.

Opiskelupaikan saaminen ja omaan unelma-ammattiin pääseminen on niin hieno juttu, että pääsykokeisiin kannattaa panostaa. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että vaikkei ensimmäisellä tai toisella kerralla pääsisi sisään, niin toivosta ei kannata siltikään luopua. Suosittelen lähtemään kokeisiin rohkeasti omaa tyyliä toteuttaen – sillä erottuu ja pääsee pitkälle!

Supervoimat

Fineliner-friikki

Mustaanpukeutuva sosiaaliperhonen

Teekkari

Kriittinen sommitteluguru

Kirjoita hakusi ja paina Enter