Skip to content

Anna valmistuneelle lahjaksi unelmien opiskelupaikka!

Onko sinulla lähipiirissäsi uusi tai tuleva valmistunut, joka haaveilee jatko-opinnoista arkkitehtuurin, muotoilun tai muiden taidealojen parissa? Antamalla lahjaksi valmennuskurssin, voit kannustaa häntä kohti unelmien jatko-opintoja. Valmennuskurssi on merkityksellinen lahja, joka säilyttää arvonsa koko nuoren loppuelämän!

Monet saavat pian painaa päähänsä kovalla työllä saavutetun Ylioppilaslakin. Sinne minne valkolakin lippa osoittaa sinne myös katse, nimittäin tulevaisuuteen. Yhä useamman nuoren unelmana on päästä opiskelemaan luoville aloille. Entä jos toteuttaisitkin nuoren unelmat ja antaisit lahjaksi paikan luovien alojen valmennuskurssilta?

Valmennuskurssi avasi Tovan ovet unelmien alalle

Tehon valmennuskurssilla opikellut Tova Finell on hyvä esimerkki siitä, miten merkityksellinen lahja voi olla. Kun sukulaiset kuulivat, että Tovan haaveena olisi päästä opiskelemaan arkkitehdiksi, keksivät he antaa lahjaksi jotain merkityksellistä, Teho-Opiston valmennuskurssin. Kurssin käytyään Tova pääsi Tampereen yliopistoon, jossa opiskelut sujuvat tällä hetkellä hienosti ja aikataulussa! Tovan koko tarinan pääset lukemaan Teho-Opiston blogista.

Tova koki kurssin todella hyödylliseksi ja hän pääsikin ensimmäisellä yrittämällä Tampereen yliopistoon. Tova on valmistumassa arkkitehdiksi tämän vuoden kuluessa. Voin lämpimästi suositella Teho-opisto  valmennuskursseja!

Päivi Kiiski, Turun taidemuseon johtaja, Emerita, Tovan äiti

Lahjaksi unelmien opiskelupaikka

Me Teholla haluamme tarjota parhaat eväät paitsi pääsykokeissa, myös opiskeluissa ja työelämässä menestymistä varten. Keskitymme jokaisen opiskelijan menestykseen yksilönä, ja kurssimme sisältävät laajan kattauksen aiheita alojen tuntemuksesta ja tämän hetken trendeistä tekniikoiden, ideointikyvyn ja ilmaisutaidon kehittämiseen. Arkkitehtuuri-, muotoilu- ja taidealojen opiskelupaikkoja on tarjolla vain noin joka kymmenelle hakijalle. Tehon kurssien käyneistä noin 70 % on päässyt opiskelemaan haluamaansa kouluun, huippupisteillä! Suurimman tuen luovien alojen opintoihin hakeva saa koko vuoden pituiselta Maxi-kurssilta.

Kaikilta Tehon kursseilta saa aina laadukasta valmennusta. Teho-Opiston opettajat tietävän vuosien kokemuksella, kuinka tulevia arkkitehtejä, muotoilijoita ja luovista aloista unelmoivia voi valmentaa kohti opiskelupaikkaa. Anna lahjaksi unelmia, anna lahjaksi valmennuskurssi!

Lataa valmis lahjakorttipohja!


Lahjakorttipohjan voi tulostaa kaksipuoleisena tai yksipuoleisena. Korttiin voi vapaasti kirjoittaa lahjan, jonka haluaa antaa: oli se sitten kokonainen valmennuskurssi tai tietty summa, jolla haluaa tukea lahjan saajan matkaa kohti unelmien opintoja!

Suurimman tuen luovien alojen opintoihin hakeva saa koko vuoden pituiselta Maxi-kurssilta. Kattavaan valmennuskurssivalikoimaan pääsee tutustumaan täältä!

Linkki avaa pdf-tiedoston uuteen välilehteen