Aihe: Kurssit, Meininki

Pääsykoeharjoittelu on kivointa hyvässä seurassa. Teho-Opiston opiskelijat selättävät motivaatio-ongelmia kokoontumalla kerran viikossa yhteiseen treeni-iltaan.

Kun kursseillamme alkoi tarpeeksi usein kuulua harmittelua siitä, miten vaikeaa on keskittyä harjoitustöihin kotona ja miten yksin tehdessä iskee saamattomuus, päätimme yhdessä opiskelijoiden kanssa tehdä asialle jotain. Ideoinnin pohjalta syntyi Tehon #treenimaanantai – ilta, jolloin kurssilaiset kokoontuvat opetustiloihimme tekemään kurssin kotitehtäviä ja omia harjoitustöitään itsenäisesti, mutta yhdessä. 

Avoimien ovien treenimaanantaissa harjoitellaan pääsykokeisiin huippuseurassa

Pääsykokeisiin asti jatkuvat treeni-illat järjestetään aina maanantaisin. Opettaja käy paikalla jossain vaiheessa iltaa, mutta suurimmaksi osaksi nelituntinen on työskentelyä kivassa kurssikaveriporukassa. #Treenimaanantai antaa myös mahtavan tilaisuuden ajankäytön harjoitteluun: kun käytössä on rajattu aika, voi siitä halutessaan käyttää 2, 3 tai 4 tuntia pääsykoetyyppisesti tehtävän tekoon.

Vapaamuotoiset treeni-illat tekevät opiskelusta entistä hauskempaa. Yhdessä tekeminen lähentää kurssilla toisiinsa tutustunutta porukkaa ja luo ryhmähenkeä. Tunnelma #treenimaanantaissa on rento ja letkeä, vaikka kaikki tekevätkin tavoitteellista harjoittelua. Ympärillä oleva porukka luo myös hyvällä tavalla painetta hoitaa kurssin kotitehtävät tai itse itselleen määräämät harjoitukset valmiiksi aikataulussa.

Avoimien ovien treenimaanantaissa harjoitellaan pääsykokeisiin huippuseurassa

Pääsiäisen jälkeen avaamme #treenimaanantain ovet kaikille pääsykokeisiin harjoitteleville – tule treenaamaan kivassa porukassa maanantaina 13.4. opetustiloihimme Kaisaniemeen, Vilhonkatu 4 C 27. Ilta on ilmainen ja mukaan ovat lämpimästi tervetulleita muutkin kuin Tehon opiskelijat. Paikalla on myös opettajiamme, joilta saat hyviä vinkkejä ja neuvoja pääsykokeisiin valmistautumiseen.

Katso viimeisimmät päivitykset Facebook-tapahtumasta ja tervetuloa mukaan!

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter

Mystinen kuvauskaappi Teholla