Aihe: Ajankohtaista

Siintääkö haaveissasi opiskelupaikka arkkitehtuurin, muotoilun tai taiteiden aloilta? Haluatko panostaa täysillä edessä olevaan hakukevääseen? Sukelteletko somessa kuin hauki kaislikossa, onko blogiin kirjoittaminen henkireikäsi? Haemme joukkoomme nyt yhtä tai useampaa innostunutta opiskelijabloggaajaa, joka kirjoituksillaan ja kuvillaan välittää muille fiiliksiä ja tietoa siitä, millaista on valmistautua taide- tai arkkitehtialojen pääsykokeisiin.

EDIT: Bloggaaja on löytynyt! Veera Villgren kirjoittaa Haaveista todeksi -blogia matkastaan kohti unelmiensa ammattia arkkitehtinä osoitteessa haaveistatodeksi.net.

Me Teholla haluamme kannustaa kaikkia muotoilusta ja arkkitehtuurista kiinnostuneita pyrkimään kohti unelmiensa ammattia. Yliopistoon ja korkeakouluun hakeminen on jännittävä matka, joka sisältää monta etappia ennakkotehtävien teosta valintakokeisiin ja sisäänpääsystä opiskelun aloittamiseen. Kukapa muu olisi paras jakaamaan tietoa ja fiiliksiä matkasta, kuin sellainen, joka käy itsekin sitä parhaillaan läpi? Bloggaajanamme saat siis huikean tilaisuuden tsempata ja tukea kanssahakijoita ja kannustaa muitakin tavoittelemaan unelmiaan!

Opiskelijabloggaajanamme saat ilmaisen valmennuskurssin laadukkaasta valikoimastamme lukuvuonna 2015-2016.

Olet etsimämme tyyppi, jos:

  • Aiot hakea opiskelemaan taiteiden, muotoilun tai arkkitehtuurin aloja keväällä 2016 johonkin suomalaiseen tai ulkomaiseen yliopistoon tai korkeakouluun.
  • Haluat panostaa opiskelupaikan saamiseen täysillä ja kehittää pääsykokeissa vaadittavaa osaamistasi säännöllisesti läpi vuoden.
  • Blogin kirjoittaminen on sinulle mieluisaa ja luontevaa ja kuvapainoitteiset sosiaalisen median kanavat ovat sinulle tuttuja.
  • Voit sitoutua tuottamaan säännöllisesti sisältöä harjoittelustasi, oppimistasi asioista ja tunnelmista Teho-Opiston blogiin sekä erikseen sovittaviin sosiaalisen median kanaviin.

Tarjoamme sinulle:

  • Ilmaisen valmennuskurssin Teho-Opiston kurssivalikoimasta lukuvuodelle 2015-2016
  • Tilaisuuden jakaa tietoa ja tsempata muita hakijoita matkalla kohti muotoilu- ja arkkitehtialojen opiskelupaikkaa.
  • Valmiin blogialustan ja teknisen tuen blogin pitämiseen
  • Laajan lukijakunnan kirjoituksillesi ja kuvillesi
  • Hae opiskelijabloggaajaksi täyttämällä lyhyt hakulomakkeemme 14.9. mennessä.

Hae opiskelijabloggaajaksi!

Lisätietoja tehtävästä saat Siniltä: sini(at)teho-opisto.net tai p. 040-5545595

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter

Habitare sateenvarjot