Aihe: Tarinoita Teholta

Vaikka kalenterit kääntyivät vasta helmikuun puolelle, on pääsykokeiden osalta kevät jo kuumimmillaan! Ensimmäiset taidealojen ennakkotehtävät eli esivalintatehtävät on nimittäin julkaistu. Ja lisää on tulossa… On aika upottaa kädet työn touhuun!

Ennakkotehtävät ovat ensimmäinen etappi kohti opiskelupaikkaa. Niillä mitataan hakijoiden motivaatiota, ideointikykyä ja hahmotuskykyä. Ennakkotehtävillä erotellaan jyvät akanoista. Niihin onkin syytä panostaa, sillä vain hyväksytyt hakijat valitaan seuraavaan vaiheeseen, eli pääsykokeisiin. Huomio siis tehtävänannon ymmärtämiseen, oikeaan toteutustapaan ja luovaan toteutukseen!

Yhteishaku on tänä keväänä 14.3– 28.3.2018. Hakemukset jätetään Opintopolku.fi-sivuston kautta. Ensimmäiset ennakkotehtävät on siis jo julkaistu, ja ne on nähtävillä Lapin yliopistoon ja Lahden muotoiluinstituuttiin. Päivitämme sivulle myöhemmin myös muiden koulujen ennakkotehtävät. Valmiiden ennakkotehtävien palautusaika vaihtelee koulujen välillä, mutta ajoittuu välille 28.3.–13.4.2018.

Aloita matkasi kohti omaa sankaritarinaasi! 

Sankaritarina

Alla esittelyssä kaikki Suomen arkkitehtuurin ja taidealojen oppilaitokset. Kevään mittaan julkaisemme myös asiantuntijoiden kommentteja ennakkotehtävistä, joten kannattaa seurailla Tehon blogia aktiivisesti koko kevään ajan. Tutustu myös kursseihimme, joissa hiot omat taidot ja tekniikat kuntoon pääsykokeita varten, sekä opit luomaan persoonallisen tyylisi massasta erottumiseen.

ARKKITEHTUURI

 

TAIDEALAT

Aalto-yliopisto, ARTS Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

 

Lapin yliopisto, Taiteiden tiedekunta

 

Metropolia

 

Lahden muotoiluinstituutti

 

XAMK, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Hämeen AMK

Oulun AMK

Savonia AMK

Tampereen AMK

Kaipaatko lisää treeniä ja tsemppiä ennakkotehtävien harjoitteluun? Valmennuskursseillamme saat systemaattista opastusta sekä nostoa motivaatioosi innostuneiden ja muiden opiskelijoiden kanssa!

Ella Seppälä
Ellan vastaa Teho-Opiston viestinnästä ja hänen kynästä syntyy jutut Tehon blogiin ja Someen. Design ja visuaalisuus on ollut aina Ellan sydäntä lähellä. Kirjoittamisen ohella Ella opiskelee Markkinointia Kauppakorkeakoulussa Vaasassa.
Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter