Aihe: Tarinoita Teholta

Ennakkotehtävät ovat ensimmäinen etappi kohti opiskelupaikkaa. Niillä mitataan hakijoiden motivaatiota, ideointikykyä ja hahmotuskykyä. Ennakkotehtävillä erotellaan jyvät akanoista. Niihin onkin syytä panostaa, sillä vain hyväksytyt hakijat valitaan seuraavaan vaiheeseen, eli pääsykokeisiin. Huomio siis tehtävänannon ymmärtämiseen, oikeaan toteutustapaan ja luovaan toteutukseen!

Vaikka kalenterit kääntyivät vasta helmikuun puolelle, on pääsykokeiden osalta kevät jo kuumimmillaan! Ensimmäiset taidealojen ennakkotehtävät eli esivalintatehtävät on julkaistu. Ja niitä julkaistaan lisää pitkin kevättä. On aika upottaa kädet työn touhuun!

Yhteishaku on tänä keväänä 14.3– 28.3.2018. Hakemukset jätetään Opintopolku.fi-sivuston kautta. Ensimmäiset ennakkotehtävät on siis jo julkaistu, ja ne on nähtävillä Lapin yliopistoon ja Lahden muotoiluinstituuttiin. Päivitämme sivulle myöhemmin myös muiden koulujen ennakkotehtävät. Valmiiden ennakkotehtävien palautusaika vaihtelee koulujen välillä, mutta ajoittuu välille 28.3.–13.4.2018.

Aloita matkasi kohti omaa sankaritarinaasi! 

Sankaritarina

Alla esittelyssä kaikki Suomen arkkitehtuurin ja taidealojen oppilaitokset. Kevään mittaan julkaisemme myös asiantuntijoiden kommentteja ennakkotehtävistä, joten kannattaa seurailla Tehon blogia aktiivisesti koko kevään ajan. Tutustu myös kursseihimme, joissa hiot omat taidot ja tekniikat kuntoon pääsykokeita varten, sekä opit luomaan persoonallisen tyylisi massasta erottumiseen.

ARKKITEHTUURI

 

TAIDEALAT

Aalto-yliopisto, ARTS Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu

 

Lapin yliopisto, Taiteiden tiedekunta

 

Metropolia

 

Lahden muotoiluinstituutti

 

XAMK, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Hämeen AMK

Oulun AMK

Savonia AMK

Tampereen AMK

Kaipaatko lisää treeniä ja tsemppiä ennakkotehtävien harjoitteluun? Valmennuskursseillamme saat systemaattista opastusta sekä motivaatiota innostuneiden opettajien ja muiden opiskelijoiden kanssa!

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter

Lahden muotoiluinstituutti ennakkotehtävät