Skip to content

Fiiliksiä kotitehtävistä

Moikka!

Nyt on käyty ensimäiset viikot MAXI – kurssia ja ajattelin näyttää pari tekemääni kotitehtävää ja kertoa aidot fiilikset niiden teosta ja palautteesta!

Kotitehtävät ovat mielestäni älyttömän hyvä tapa harjoitella päivän aihetta, sekä oppia uusia tekniikoita. Itselle henkilökohtaisesti vaikeinta kotitehtävissä on ajan tekeminen ja sen käyttö. Hektisen arjen keskellä on välillä haastavaa löytää kolmen tunnin saumaa, jossa kerkeäisi tekemään läksyjä. Myös itse tekovaiheessa koen usein ajan loppuvan kesken, sillä kotitehtävät (niinkuin myös pääsykoetehtävät) tehdään A3 kokoiselle paperille, jonka täyttöön kuluu aikaa. Näitä asioita pääsee kuitenki treenaamaan juuri läksyjen muodossa ja se antaa enemmän ja enemmän varmuutta pääsykokeita varten.

Ensimäinen kotitehtävä tehtiin lyijykynillä aiheesta “hetkeä ennen…”

Itse pidän lyijykynillä piirtämisestä, vaikken sitä ihan hirveän useasti tee. Huomaan useasti kiirehtiväni ideointi vaiheessa, sillä pelkään ajan loppuvan kesken teko vaiheessa. Tämän takia olen yleensä pettynyt eniten ideaan ja siihen, että se voisi olla uniikimpi, sillä ne työt ovat yleensä mieleenpainuvampia. Sain palautteeksi, että taustaa voisi tummentaa, jotta työn pääkohdat pomppaisivat paremmin ja olen tästä samaa mieltä. Tummempi tausta toisi tiettyä jännitystä ja tunnelmaa työhön. Arvosanaksi sain 4,5/5.

Toisen kotityön välineenä olivat tussit ja tehtävänantona oli toteuttaa juliste oman kotikaupunkinsa Lähimatkailupäiville 2022 . Tähän työhön olen enemmän pettynyt sillä idea ei ihan toiminut niin, kuin olin ajatellut. Mielestäni työ on myös keskeneräinen ja tähän syynä on aika. Palautteet pyörivät samoissa asioissa. Kartta idea ei ihan toteutunut halutulla tavalla, sekä teksti oli hieman irallinen muuhun julisteeseen verrattuna. Arvosanaksi sain 4/5.

Ajattelin, että olisi hauska idea tehdä aina silloin tällöin tällainen postaus muutamista tehdyistä töistä ja kertoa niistä fiilikset.

Seuraavaan kertaan!

Moi moi! 🙂

70% kurssilaisistamme on saanut opiskelupaikan


Tiesitkö, että Teho-Opiston valmennuskurssin käyneet täyttävät vuosittain yli puolet luovien alojen opiskelupaikoista ja kurssilaisistamme yli 70% ovat saaneet hakemansa luovien alojen opiskelupaikan?

Maksimoi sisäänpääsyn todennäköisyytesi ja liity mukaan treenaamaan Suomen laajimmalle arkkitehtuurin, muotoilun ja muiden luovien alojen valmennuskurssille!Pääsinkö kouluun?

Kesä on pyöräytetty käyntiin ja pääsykoejännitys on jo kaukana takana päin. Oma pääsykoepäiväni Lahdessa oli pitkä ja henkisesti tietysti uuvuttava,

Lue lisää »

Ennakkotehtävien jälkeen…

Nyt on kuukausi vierähtänyt ennakkotehtävien lähettämisestä. Itselläni ainakin on ollut viimeiset viikot hyvin vaihtelevat fiilikset. Tehtävien lähettämisen jälkeinen helpotus ei

Lue lisää »