Aihe: Vinkit

Maailma on auki verkon kautta eri tavalla kuin ennen, jonka myötä myös inspiraation hakeminen on helppoa. Ihania kuvia pullollaan olevat insta-tilit ja ideanystyröitä hierovat verkkosivut sekä mielenkiintoista luettavaa tarjoavat blogit kannustavat ahmimaan vaikutteita myös omaan tekemiseen. Kokosimme tsekkaamisen arvoiset sivut!

The Best Designs 

Nimensä mukaisesti verkkosivusto on keskittynyt kokoamaan yhteen eri suunnittelijoiden tyylikkäitä tuotoksia, keskittyen lähinnä web designiin ja graafiseen puoleen. Inspiraatiota voi myös tilasuunnitteluun ja sisustukseen, sillä sivuilta löytyy muun muassa kuvia makeista työtiloista.

trendy office workspace design vinkit

Life of an Architect

”What it’s like to be and work with an architect.” Lause kuvastaa hyvin englanninkielisen blogin asiantuntevaa teemaa.  Tästä postauksesta löytyy muuten asialleen omistautuneen arkkitehdin best of 2016 -lista arkkitehtuuria käsittelevistä sivustoista. Kannattaa katsastaa!

you wanna be an architect haluatko arkkitehdiksi nettisivusto
Listattuna 90 graafiseen suunnitteluun liittyvää Instagram-tiliä

CreativeBoom.com nettisivuston postauksessa on aika kattavasti listattuna 90 seuraamisen arvoista Instagram-tiliä. Graafiseen suunnitteluun inpiraatiota tarjoilevat tilit on kategorisoitu valmiiksi, joten pääset heti käsiksi itseäsi kiinnostaviin tileihin: haluatko löytää typograafisia ideoita vai vakoilla huippusuunnittelijoiden henkilökohtaisia tiliä? Creative Boom-verkkosivusto on myös
muutakin koukuttavaa sisältöä täynnä. Listat – ne vaan toimivat!

typografia design instagram vinkit

Decor Design Show: Top 12 Interior Instagram Accounts

..Ja insta-listoilla myös jatketaan! Herkullisia näkymiä sisustussuunniteluun tarjoavassa artikkelissa on on listattu TOP12-tunnukset, joita seuraamalla pysyt kiinni uusimmissa trendeissä.

instagram account top 10 interior

Mites ne häshtägit?

No tässähän niitä sisustussuunnitteluun liittyen:

Get Inspired! Our Top 19 Must-Know Interiors Hashtags On Pinterest & Instagram

Vaikka kyseessä on sisustussuunnitteluun keskittyvä lista, inspiraatiota löytää myös yleisesti designiin, muotoiluun, arkkitehtuuriin ja graafiseen suunnitteluun liittyen. Sisustussuunnittelu omalla tavallaan kokoaa nämä kaikki elementit yhteen.

(Varoitus: Jo näitä muutamaakin sivustoa kahlatessa ajantaju katoaa. Eli fiilistelyyn ja inspiroitumiseen kannattaa varata aikaa 🙂 Aika on jo itsellään yksi merkittävimpiä inspiraation tarjoajia!)

 

 

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter