Jarno-Parviainen_Teho-Opisto

Faktat

  • Teho-Opiston arkkitehtimatematiikan opettaja
  • Toisen vuoden energiatekniikan opiskelija Aalto-yliopistossa
  • Opiskellut myös fysiikan aineopettajan opintoja Helsingin Yliopistossa
  • Matematiikan ja fysiikan yksityisopettaja
  • Ihmisläheinen ja teräväpäinen matikkaneromme, jolle oppilaiden kehittyminen on kaikki kaikessa

Yhteystiedot

Minä

Olen toisen vuoden energiatekniikan opiskelija Aalto-yliopistossa, ja sitä ennen opiskelin muun muassa fysiikan aineopettajan opintoja Helsingin Yliopistossa. Matematiikan ja fysiikan yksityisopetusta olen antanut erilaisille oppijoille jo kolmen vuoden ajan lukion ekaluokkalaisista aikuisopiskelijoihin. Omia oppilaita minulla on ollut yli 50.

Omia ja valmennuskurssin opiskelijoita seuratessani olen saanut huomata, että monilla oppilailla arvosanat ovat nousseet ja motivaatio matematiikan opiskeluun on parantunut, kun siihen on panostanut tietyn aikaa kunnolla. Hyvä esimerkki tästä on eräs alkuaikojen opiskelijoistani. Abi, jolle matematiikka oli hankala aine ja keskiarvo pyöri kutosen tienoilla, mutta halusi kuitenkin pärjätä yo-kirjoituksissa. Opiskeltiin hänen kanssaan puolen vuoden ajan kolme kertaa 1,5 tuntia viikossa – lopputuloksena vahva eximia (oltiin todella lähellä laudaturia) ja parempi mieli.

Vuodesta 2013 olen opettanut mafy-valmennuksen abi- dia- ja lääkiskursseilla fysiikkaa ja matematiikkaa. Opetustunteja on kertynyt jo 1500, joten jotain voin sanoa tietäväni matematiikan opetuksesta…

Arkkitehtimatematiikan kursseilla tärkein tavoite on tietysti se, että opiskelijan matemaattiset taidot kehittyvät pääsykokeiden vaatimalle tasolle. Lisäksi kursseilla valmennetaan siihen, miten itse pääsykokeessa toimitaan ja saadaan maksimoitua omat pisteet hyvällä koetekniikalla ja ajankäytöllä. Kursseilla opiskelijat saavat henkilökohtaista ohjausta, joka koostuu sekä tutoroinnista että opetuksesta.

Supervoimat

Matikkanero

Fysiikan supersankari

Inhimillinen insinöörismies

Yksilöllisen opetuksen puolestapuhuja

Kirjoita hakusi ja paina Enter