Skip to content

Moikku, ajattelin kirjoitella ajatuksia tulevasta keväästä ja siihen valmistautumisesta. Keväällä on paljon puuhaa, kun Maxi-kurssi jatkuu taas tammikuussa, harjoittelu tiivistyy, ennakkotehtävät julkaistaan ja sitten alkaakin jo yhteishaut….iikks, niin jännittävää!

Näin valmistaudun kevääseen:

Tarkistan tarvikkeet ennen kurssin alkua. Hommaan jos jotain uupuu. Kävin läpi mun kynät, maalit ja paperit ja tajusin, että ainakin tusseja täytyy hommata muutamaa väriä lisää sekä paperia tusseille.

Harjoittelen, harjoittelen, harjoittelen. Joululoman aikana tein muutaman kurssitehtävän uudestaan ja harjoittelin etenkin ajankäyttöä. En tiedä miten teillä muillla, mutta mulle ainakin ajankäyttö tuntuu suurelta haasteelta tehtäviä tekiessä.

Aloittelen jo maantiedon ja matikan treenaamista. Haen kevään hauissa lukemaan myös maisema-arkkitehtuuria, joten Geos 2 tulee kevään mittaa tutuksi.

Tsemppiä kaikille tulevaan kevääseen!

Erotu joukosta ja kasvata itsevarmuuttasi!


Tuntuuko jokin tekniikka vielä vieraalta tai mietitkö miten erottua suuresta hakijajoukosta? Ei hätää! Kuka vain voi saada unelmiensa opiskelupaikan kunhan on valmis tekemään töitä sen eteen!

Tule mukaan Tehon kursseille, löydä omat vahvuutesi ja kasvata itsevarmuuttasi! Kannattaa olla nopea, sillä suositut ryhmät täyttyvät aikaisin. Aloita matka kohti unelmiesi opiskelupaikkaa jo tänään!