Skip to content

Kuinka kanavoin inspiraation lähteeni kurssitehtäviin

Hei, tässä postauksessa tutustutaan minun tapoihin löytää inspiraatioita ja ideoita pääsykoetyyppisten tehtävien teossa. Jokaisella on varmsti omat tavat ja kanavat omien ideointiprosessien kulkuun ja tässä videossa esittelen teille hieman omaani.

Teholla on korostettu hyvin paljon sitä kuinka tärkeä osa koko prosessia on ideointivaihe ja se miten tehtävissään kannattaa tuoda omia kiinnostuksen kohteita tai lähteitä esiin erottuakseen edukseen. Alkuun saattaa olla jännittynyt siitä, että onko minun mielenkiinnon kohteet tarpeeksi kiinnostavia tai tuoko ne hyvän arvosanan kritiikissä. Ajatus on täysin inhimillinen ja mielestäni siinä piileekin tämän kurssin mahtavuus. Rakentava kritiikki kokeneilta, empaattisilta ja hyvin koulutetuilta Tehon opeilta on parasta mitä mielestäni voi saada kehittäessään omia taitojaan. En missään nimessä ole vielä valmis tai usko olevani kurssin priimus tai hyvin perillä siitä mikä on paras tapa toteuttaa tai tehdä kukin tehtävä. Tarkoituksena on vain jakaa kuvaa siitä mitä olen oppinut kurssilta ja saaduista kritiikeistä.

Toivottavasti pidätte 🙂

Käy tutustumassa myös muiden Bloggaajien sisältöön:

Tehon Blogi

@denislippert @tehoopisto

Minkälaisilla töillä menestyy pääsykokeissa?


Luovien alojen pääsykokeille on tavallista, että samantyyppiset pääsykoetehtävät toistuvat vuosittain pienellä twistillä. Kaikki Teho-Opiston kurssitehtävät onkin kehitetty aikaisempien vuosien ennakko-ja pääsykoetehtävien pohjalta. Tekemällä kaikki tehtävät, saat vankan rutiinin pääsykokeisiin ja opit ymmärtämään mitä eri alojen pääsykoetehtävissä haetaan.

Rutiinin ja tekemisen lisäksi saat kursseilla korvaamatonta henkilökohtaista ohjausta ja ammattilaisten kommentteja oman tekemisen kehittämiseksi. Maksimoi mahdollisuutesi onnistua pääsykokeissa ilmoittautumalla kurssillemme!



PÄÄSYKOESIMULAATIO 21`

Hei, tänään uuden postauksen aiheena on viimeinen pääsykoesimulaatio. Sisustusarkkitehtuurin tehtävänannossa oli tarkoituksena luoda piirros tai maalaus, asiasta, jonka tekijä kokee

Lue lisää »