Intensiivi

Kuuden päivän intensiivikertaus tärkeimmistä taidoista, tekniikoista ja tyyleistä luovien alojen valintakokeisiin
#arkkitehdiksi
#maisema-arkkitehdiksi
#rakennusarkkitehdiksi
#sisustussuunnittelijaksi
#muotoilijaksi
#taidekasvattajaksi
#graafiseksi suunnittelijaksi
#vaatesuunnittelijaksi
#kuvataiteilijaksi

Early bird etu 3.5 asti

Ryhmä 1

Opetusajat:
LA 15.5., MA 17.5.,TI 18.5.
klo 9:00 – 14:00
sekä 

TI-TO 19.-21.5.2021 
klo 9:00 – 16:30

Hinta: 490–690 €
RYHMÄ 2

Opetusajat:
LA 15.5., MA 17.5.,TI 18.5.
klo 9:00 – 14:00
sekä 
LA 22.5., MA 24.5. ja TI 25.5.2021 
klo 9:00 – 16:30

Hinta: 490–690 €
RYHMÄ 3

Opetusajat:
LA 15.5., MA 17.5.,TI 18.5.
klo 9:00 – 14:00
sekä
KE-PE 26.-28.5.2021
klo 9:00 – 16:30

Hinta: 490–690 €

Kenelle

#Arkkitehdiksi #Maisema-arkkitehdiksi #Sisustusarkkitehdiksi #Sisustussuunnittelijaksi #Rakennusarkkitehdiksi #Muotoilijaksi #Taidekasvattajaksi #Graafiseksi suunnittelijaksi #Vaatesuunnittelijaksi #Kuvataiteilijaksi

Kurssivaihto­ehdot

Lähikurssi Etäkurssi Takuukurssi
Portfoliokurssi English course

Ilmoittaudu tai kysy lisää

Sini Koivisto
040 554 5595
sini@teho-opisto.fi

Tavoitteet

Intensiivi-valmennuskurssilla saat tehokkaan kertauksen tärkeimmistä taidoista, tekniikoista ja tyyleistä arkkitehtuurin, muotoilun tai taidealojen valintakokeita varten. Kehitämme ajankäyttöäsi ja ideointikykyäsi niin, että pystyt toimimaan tehokkaasti ja oikein jännittävässä pääsykoetilanteessa.

Sisältö

Viikon intensiivisen opetuksen aikana keskitymme ideoinnin ja oikeanlaisen tyylin ja muotokielen kehittämiseen. Käymme läpi pääsykokeiden kannalta keskeisimmät asiat sommittelusta, väreistä, esitystekniikasta, ihmisestä, tilasta ja muotoilusta. Pääsykoesimulaatioissa harjoittelemme paineensietoa ja itse pääsykokeessa toimimista, jolla minimoidaan ns. lukkiutumista ja valmistaudutaan tehokkaaseen työskentelyyn koetilanteessa.

Opetus

Intensiivi-kurssi järjestetään huhti-toukokuussa juuri ennen pääsykokeita. Opetuspäivät ovat intensiivisiä kymmenen opetustunnin mittaisia, joiden aikana opiskellaan aihealue, harjoitellaan pikatehtävillä, sekä tehdään ja arvioidaan yksi oikea pääsykoetyyppinen tehtävä. Kurssin lopuksi on pääsykokeita simuloivat loppukokeet (Simulaatio-kurssi), joiden jälkeinen kritiikkitilaisuus päättää kurssin ja kehittää edelleen omaa ilmaisuasi ja ideointikykyäsi.

Intensiivinen, noin viikon mittainen harjoittelujakso sopii hyvin jos olet muuten kiireinen, mutta haluat keskittyä tehokkaan intensiivisen jakson ajan pääsykokeisiin valmistautumiseen. Intensiivi-kurssi on myös tehokas tapa tulla kauempaakin lähiopetukseen Helsinkiin, jossa saat lyhyessä ajassa kattavan kertauksen pääsykokeissa testattavista taidoista ja tekniikoista. Monet yhdistävätkin Intensiivi-kurssin pidempien etäkurssiemme kanssa.

Miten koronavirus vaikuttaa lähiopetukseen?

Tammikuun opetuskerrat toteutetaan Live-opiskeluna verkon yli ja siirrymme normaaliin lähiopetukseen 1.2. (tilanne 8.1.2021). Live-opetus toteutetaan Zoom-palvelulla samaan tapaan opettajan johdolla kuin lähiopetuskin, jossa opiskelijat voivat kysyä kysymyksiä, tehdä tehtäviä ja osallistua keskusteluun. Opiskelijamme Denis kuvasi videon, kokemuksistaan ja fiilliksistään kun lähiopetuksesta siirryttiin verkon yli tapahtuvaan opetukseen.

Teho-Opistolla on järjestetty vuorovaikutteista etäopetusta verkon yli jo vuodesta 2009 ja pitkä kokemus takaa, että mahdollisista rajoituksista huolimatta saat parhaat mahdollisuudet onnistua pääsykokeissa. Pandemiasta huolimatta teemme kaikkemme, jotta saat saat parhaat mahdollisuudet onnistua pääsykokeissa ja pahoittelemme poikkeustilanteen tuomia rajoituksia.

 

Kurssivaihtoehdot

Teholla voit opiskella joustavasti joko lähikurssilla, etäopetuksessa tai portfoliokurssilla. Takuu-kurssilla varmistat sisäänpääsysi. Tutustu alla kurssivaihtoehtoihimme.

Mitä kurssin käyneet sanovat

Santtu-Hyvarinen
Santtu Hyvärinen

Teho-Opistolla hinta-laatusuhde on paras verrattuna vastaaviin muihin taidealojen valmennuskursseihin.

Santtu Hyvärinen
Arkkitehtuurin kandidaatti, Oulun yliopisto
Mindele-Grant
Mindele Grant

Kurssin suurimmat hyödyt minulle olivat kotitehtävät ja niiden kritiikit, niiden myötä opin käyttämään koeajan tehokkaasti.

Mindele Grant
Sisustusarkkitehtuuri, Aalto-yliopisto
Mia-Pikkarainen
Mia Pikkarainen

Kurssilla oli hyvä yhteishenki ja kurssikerrat olivat poikkeuksetta viikon kivoimpia hetkiä!

Mia Pikkarainen
Arkkitehtuuri, Aalto-yliopisto

Teho lukuina

70% oppilaistamme ovat saaneet haluamansa opiskelpaikan (vrt. 10% muut pyrkijät).
0 / 10
Tehon kouluarvosana (keskiarvo palautteessa)
0 %
Kurssilaisista suosittelisi Tehoa kavereilleen (2013–2016)
0 +
Valintakokeissa hyväksytyt Teholaiset 2009–
0 %
Opiskelijoistamme sai haluamansa opiskelupaikan