Skip to content

Lähi, Live vai Etä? – Tutustu tehoverkkoon!

Opiskelun ei tarvitse rajoittua aikaan tai paikkaan. Teho-Opistossa voit opiskella lähiopetuksessa Helsingin ydinkeskustassa, ohjatusti verkossa vuorovaikutuksessa opettajien ja muiden oppilaiden kanssa tai kokonaan etänä omien aikataulujesi puitteissa. Kaikkia kurssimuotojamme yhdistää Tehoverkko, joka toimii opiskelijoidemme virtuaalisena luokkahuoneena sekä materiaali- ja tietopankkina. Lue opiskelijoidemme kokemuksia eri kurssimuodoista ja ota selvää, miten Tehoverkko toimii!

Lähikurssi

Lähikurssilla opetus tapahtuu Teho-Opiston valoisissa ja viihtyisissä kurssitiloissa Helsingin ydinkeskustassa . Lähiopetuksen suuria plussia ovat kurssikaverit, vertaistuki sekä mukavat opettajat, joiden asiantuntevassa otteessa asiat on helppo ymmärtää ja sisäistää. Lähikurssilla pääsee myös näkemään ja oppimaan paikan päällä muiden töistä ja niiden kritiikistä.

“Vaikka monet hakeutuvatkin eri aloille, ollaan silti samassa veneessä!”

Venla, lähikurssilainen

Monet lähikursseillamme opiskelleet ovatkin nostaneet esiin juuri yhteisöllisyyden tunteen. Lue esimerkiksi lähikurssilla opiskelleiden Venlan ja Antonion haastattelu, tai katso Aalto-Yliopistosta opiskelupaikan napanneen Elisan fiilikset lähikurssista.

Live-Verkkokurssi

Live-verkkokurssilla yhdistyy opiskelu paikasta riippumatta sekä ohjattu aikataulu ja vuorovaikutus opettajan ja muiden opiskelijoiden kanssa. Opetus toteutetaan Zoom-palvelulla pienryhmissä aivan kuten lähiopetuskin. Tunnit pidetään aina tiettyyn aikaan, mikä helpottaa omaa aikaansaamista ja motivaation ylläpitoa.

Live-verkkokursilla saa hyvän rytmin tekemiseen ja vuorovaikutusta muiden oppilaiden, sekä opettajien kanssa Zoomin välityksellä.

Hanna, live-verkkokurssilainen

Live-verkkokurssi sopiikin juuri opiskeiljoille, jotka kaipaavat lähikurssin ohjattua aikataulua, mutta joille Helsinkiin lähikurssille tulo ei sovi. Lue muotoilua opiskelemaan päässeen Hannan mietteitä siitä, miksi Live-verkkokurssi oli hänelle paras vaihtoehto

Etäkurssi

Etäkurssi sopii opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa kurssin omien aikataulujensa puitteissa, paikasta riippumatta. Etäkurssit etenevät samassa tahdissa lähiopetuksen kanssa, mutta opetus tapahtuu kokonaan Tehoverkon kautta, jonne julkaistaan viikottain kaikki tarvittavat materiaalit, tehtävät ja muut hyödylliset sisällöt. Tämän ansioista kurssin voi aloittaa myös jälkikäteen ja tehdä tehtävät omaan tahtiin. Myös etäkurssilla saadaan kritiikkiä pääsykoetehtävistä sekä henkilökohtaista palautetta kotona tehtävistä pikatehtävistä.

Epäröin aluksi tuleekohan etäopiskelusta palmujen alla yhtään mitään mutta kun motivaatiota ja kiinnostusta on tarpeeksi niin kyllä mihin tahansa löytyy aikaa!

Nette, etäkurssilainen

Etäkurssi vaatii siis oma-aloitteisuutta, mutta sopeutuu loistavasti erilaisiin elämäntilanteisiin ja aikatauluihin. Lue Sisustusarkkitehtuuria opiskelemaan päässeen Neten kokemukset etäkurssista, jonka hän suoritti Espanjan palmujen alla!

Tehoverkko

Tehoverkko on opiskelijoidemme virtuaalinen luokkahuone, josta löytyvät kaikki kurssiemme opetusmateriaalit, luennot, videokritiikit, tehtävien vinkkivideot ja harjoitustehtävät.

Tehoverkko etäkurssilla

Etäkurssilla opiskelu perustuu kokonaan Tehoverkkoon, jonne lähiopetuksen jälkeen julkaistavasta teoriapaketista löytyy kurssin luento- ja kritiikkivideot sekä luentokalvot. Jokaisella etäkurssin palautuskerralla saadaan kritiikkiä kahdesta pääsykoetehtävästä sekä henkilökohtainen palaute kotona tehtävistä pikatehtävistä. Tehtävät lisätään palautteineen Teho-Opiston yksityiseen nettigalleriaan, jossa omia töitään voi verrata muiden tekemiin ja näin oppia myös toisten tekemistä oivalluksista ja virheistä.

Tehoverkko Liveverkko- ja Lähikursseilla

Lähikurssilla ja Live-verkkokurssilla Tehoverkko on opetuksen materiaalipankki. Jokaviikkoiset tehtävänannot ja luentovideot löytyvät Tehoverkosta. Jos opiskelija ei pääse tunnille tai ehdi tekemään viikkotehtäviä, voi ne palauttaa myös Tehoverkkoon ja saada töilleen kirjallisen arvion etäkurssilaisten tapaan.

Treenaamaan yhdessä?


Pääsykokeisiin valmistautuminen on raskas prosessi ja välillä voi tuntua, ettei itse tiedä mitä töissään voisi enää parantaa. Töitään kannattaakin rohkeasti näyttää muille, sillä subjektiivisen arvioinnin saaminen on ensisijaisen tärkeää kehittymisen kannalla. Teho-Opiston valmennuskursseilla saat jatkuvasti ammattilaisten palautetta töistäsi, jonka avulla kehityt harppauksin. Aloita matkasi kohti unelmien opiskelupaikkaa Teho-Opiston tukemana!Miksi arkkitehtuuri alana kiinnostaa?

Rakennusarkkitehdin koulutus

Rakennusarkkitehdit valmistuvat ammattikorkeakoulusta ja työskentelevät monissa samankaltaisissa työtehtävissä, kuin arkkitehdit. Rakennusarkkitehdin koulutus antaa valmiudet toimia rakennussuunnittelijana monipuolisissa projekteissa sekä asiantuntijana

Lue lisää »