Skip to content

Lataa luovien alojen opiskeluopas 2021

LUOVIEN ALOJEN OPISKELUOPAS: OPLU
NÄIN HAET JA SAAT OPISKELUPAIKAN!
Kokosimme yhteen pakettiin tärkeimmät tiedot luovien alojen hakuihin liittyen! Tämän oppaan ansioista saat selkeän käsityksen siitä, mitä alalla ja pääsykokeissa vaaditaan ja miten menestyt oikeasti pääsykokeissa! Tilaa opas syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Latauslinkki lähetetään sinulle sähköpostitse!

Kenelle opas on tehty?

Opas on tehty kaikille luovista aloista kiinnostuneilleOpas on hyödyllinen jos olet hakemassa luoville aloille tänä keväänä, mutta myös jos pohdit hakevasi myöhemmin ja ehkä mietit vielä hakualojen välillä!

Oppaan sisältö

Tämä 44 sivuinen luovien alojen opiskeluopas sisältää kattavan katsauksen eri alojen hakukohteisiin ja hakuprosesseihin. Saat oppaasta tietoa eri alojen pääpiirteistä ja siitä, mitä niiden opiskelussa ja hakuprosessissa vaaditaan. Lisäksi oppaasta löytyy tärkeää tietoa eri alojen pääsykokeista ja opiskelijavalinnasta, viimeisimpiä aloituspaikka- ja pisterajatietoja unohtamatta.

 Yksityiskohtaisesti oppaassa käsitellään seuraavia hakualoja:

  • Arkkitehtuuri
  • Sisustusarkkitehtuuri
  • Maisema-arkkitehtuuri
  • Rakennusarkkitehtuuri
  • Graafinen suunnittelu ja visuaalinen viestintä
  • Kuvataidekasvatus
Alakohtaisten tietojen lisäksi saat oppaasta paljon vinkkejä luovien alojen ennakkotehtäviin sekä pääsykokeisiin. Kurkkaa vinkit menestyksekkäiden ennakkotehtävien tekoon ja tehokkaaseen pääsykoeharjoitteluun. Oppaasta pääset myös lukemaan millaisilla töillä kokeissa yleensä menestyy! Entä mikä on oikaisupyyntö ja voiko siitä olla jotain hyötyä hakuprosessissa?

Opas syntyi halustamme auttaa luovista aloista kiinnostuneita opintojen hakuprosessissa. Älä jää paitsi hakuun liittyvistä vinkeistä ja tiedoista. Tilaa opas nyt!

Early bird

Ilmoittaudu MIDI-kurssille 4.1.2021 mennessä ja hyödynnä Early Bird -etu!