Skip to content

Miksi valita Teho-opisto?

Heippa! Täytyy sanoa, että ensivaikutelma Teho-opistosta on ylittänyt odotukset! Meillä oli ekalla viikolla tapaaminen ja opastus bloggaamiseen liittyen. Sen lisäksi olen päässyt käymään ensimmäisellä valmennuskurssin tunnilla. Sitä ennen lyhyt esittely minusta.

Muutama sana itsestäni

Olen Ruut 34-vuotias varhaiskasvatuksen opettaja ja kahden pienen lapsen äiti. Olen iloinen ja tunnerikas tyyppi, jonka kokemuksia saatte täällä tästä lähtien maxi-kurssiin liittyen lukea. Luovat alat ovat aina olleet lähellä sydäntä, vaikka päädyinkin valitsemaan ”turvallisen ja varman” alan. Olen oppinut kantapään kautta, että omaa intuitiota ja kutsumusta ei voi sivuuttaa. Siksi nyt teen konkreettisia asioita omien haaveiden toteuttamiseksi ja toivon, että joku muukin huomaa sen olevan mahdollista myös itselle.

Mutta nyt asiaan! Alla avaan millainen ensivaikutelma Teho-opistosta on ollut ja miksi minusta Teho-opisto on paras valinta?

1. Arvot ja motivaatio

Bloggaajatapaamisessa meille kerrottiin Teho-opiston perustamisen taustasta, johon liittyy halu tarjota mahdollisimman laadukasta opetusta valmennuskurssilaisille. Kurssin sisältö on mietitty tarkkaan ryhmäkokoa ja sen dynamiikkaa myöten. Aina ollaan valmiita kehittymään ja kehittämään toimintaa, eikä jämähdetä paikalleen. Tavoitteena on myös tarjota kattavat työkalut ei vain pääsykokeissa loistamiseen, vaan myös opiskelussa ja työelämässä pärjäämiseen.

2. Tunnelma

Uskon, että vilpittömät tarkoitusperät tai niiden puutteen pystyy aistimaan. Myös työyhteisön hyvinvoinnin ja hyvän hengen voi tuntea ”ilmassa”. Sitä vain tietää kyteekö pinnan alla uupumusta, katkeruutta ja stressiä vai pulppuaako joka nurkasta ilo. Näen tunnelman ensi arvoisen tärkeänä edes auttamassa oppimista. Ja se tuntuu olevan kohdillaan Teho-opistolla;

Teho-opiston tilat ovat avoimet ja valoisat. Kurssilaisten kenkäparvi lojuu iloisesti eteisessä sinne saapuessa. Etuovi on ylhäällä avoinna kurssin aikana. Opiskelijat saavat kahvia tai teetä tauolla. Teho-opiston perustaja, Sini, pyörähtää ähisevän vauvansa kanssa toimistolla, vaikka hän onkin tällä hetkellä äitiyslomalla. Kurssimme opettaja ehdottaa tunnin aikana innostuneena ohimennen Sinille kenkähyllyä eteiseen. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Tunnelma on juuri sitä mitä pitääkin; avoin, iloinen, rento, antelias ja lämpimästi syleilevä.

3. Yhteisö

Sen lisäksi, että on olemassa tietyin väliajoin mukavaa yhteistä ajanviettoa kaikille, jokaiselle valmennuskurssin ryhmälle on oma whatsApp ryhmänsä. Meille näköjään tulee viikkokirje missä kerrotaan menneestä viikosta ja tulevista tapahtumista. Myös kurssin tuntien ulkopuolella on mahdollista sovittuina aikoina tulla treenailemaan teholle. Opiskelijoille tarjotaan aika ja paikka olla osana yhteisöä, joka on äärimmäisen tärkeää omia unelmia tavoiteltaessa. Ihan mieletön kokonaisuus!

Mihin kaikki tämä johtaa?

Uskon, että juurikin nämä kurssisisällön ”ulkopuoliset” asiat tekevät Teho-opiston valmennuskursseille osallistuneiden opiskelijoiden menestymisen niin suureksi. Sen lisäksi, että kurssin sisältö on tarkkaan harkittu ja tutkimukseen sekä kokemukseen perustuva. Nämä ”pienet” asiat ovat se piste i:n päälle, mikä tarvitaan pääsykokeissa menestymiseen. Vai mitä mieltä te olette?

Täällä vielä hyvin esitelty Teho-opisto niille, jotka eivät vielä ole ehtineet tätä katsastamaan: https://teho-opisto.fi/mika-teho-opisto

Ollaan luovia!

Rakkaudella,

Ruut

Haaveiletko sinäkin arkkitehdin urasta?


Tule treenaamaan pääsykokeisiin meidän kanssa! Yksilöllisessä valmennuksessamme kehität oman persoonallisen tyylisi ja nostat taitosi pääsykokeissa vaaditulle tasolle yhdessä ammattitaitoisten ja kannustavien opettajiemme kanssa. Kursseilla valmistautuminen on tavoitteellista, mutta hauskaa ja opettajiemme innostus tarttuvaa! Liity mukaan treenaamaan Tehon huippuporukkaan!