Aihe: Tarinoita Teholta

Missä sinun tuulesi puhaltavat?  Keräätkö rahaa sukanvarteen opiskeluaikaa varten? Haetko maailmalta muistoja keinustuolissa muisteltavaksi? Tai aloitatko määrätietoisesti valmistautumisen pääsykokeisiin jo hyvissä ajoin syksyllä? Mitkä ovet sinä valitset avata? 

Monelle kesä on oman tulevaisuuden pohdinnan aikaa. Toiset päättivät hetki sitten opinnot lukiossa ja tulevaisuuden suunnitelmissa siintävät jatko-opinnot. Toisilla tämän kevään pääsykokeet eivät menneet toivotulla tavalla, ja uusi yritys odottaa ensi keväänä. Välivuosi tarjoaa mahdollisuuden suunnata omaa polkua kohti omia unelmia. Määrätietoinen työ omien unelmien eteen palkitaan varmasti – ennemmin tai myöhemmin!

Vain harva pääsee aloittamaan jatko-opintonsa suoraan lukiosta tai ammattikoulusta. Välivuosi on edessä hyvin monella tulevanakin vuonna. Vuoden aikana ei kannata jäädä tuleen makaamaan, vaan nauttia vapaudesta valita, mitä juuri sinä haluat tehdä pitkän opiskelurupeaman jälkeen. Välivuoden aikana ehtii hankkimaan tulevaisuuden kannalta arvokasta työkokemusta, matkustella ja valmistautua pääsykokeisiin. Kaikki ovet ovat vielä avoinna – ja sinulla on mahdollisuus valita, minkä oven taakse kurkistat ja lähdet rakentamaan omaa polkuasi.

 

Sinun välivuotesi voi kUUlosta tältä…

Meillä Teho-Opistolla moni on viettänyt välivuottaan töiden ohella tai täyspäiväisesti valmistautuessaan kevään pääsykoekoitokseen. Maxi-kurssi aloitetaan jo hyvissä ajoin syksyllä. Tämän syksy- ja kevätkauden kestävän valmennuskurssin aikana käydään taatusti kaikki tekniikat läpi ja treenataan monipuolisesti. Opettajamme elävät täysillä jokaisen hakuprosessissa mukana ja tsemppaavat kokeilemaan rohkeasti uusia tekniikoita ja ideoita – varmistavat, että jokaisen osaaminen on nostettu kevään pääsykokeisiin vaadittavalle tasolle.

Kun aloitin opintoni Teholla, en vielä tiennyt mihin ”soppaan” allekirjoitinkaan itseni. Tehon ilmapiiri oli mitä mahtavin: opettajat ja oppilaat pitävät yhtä. Se kannustuksen, puskemisen ja tuen määrä, mitä sain tänä vuonna auttoi jaksamaan loppuun asti. Nyt voin todeta, että kaikki nämä (väli)vuodet ovat kultaa, sillä sain unelmieni opiskelupaikan vastaan ja nelivuotias minä kiljuisi onnesta! Minusta tulee arkkitehti. Olen onnellinen ja tästä se lähtee!

 

Taidealoille on tunnetusti kovatasoinen hakuprosessi. Sisään pääsee kuitenkin joka vuosi joukko taitavia ja lahjakkaita uusia opiskelijoita, jotka ovat joskus olleet aloittelijoita. Monelle heistä pääsykokeet ovat tuntuneet ylitsepääsemättömän vaikeilta ja sisäänpääsy on vaatinut useamman vuoden kovan treenin. Monipuolinen harjoittelu ja periksiantamattomuus palkitaan, kun koulupaikka vihdoin napsahtaa.

Teho-Opistolla valmennamme tulevia opintoja varten kannustavassa ilmapiirissä. Joka syksy valmennuksessamme aloittaa joukko motivoituneita tulevaisuuden arkkitehtejä, muotoilijoita, taidekasvattajia ja sisustusarkkitehtejä. Toimintamme perustuu hyvään meininkiin ja monille onkin löytynyt Teholta tiivis ystäväpiiri, jossa jokaisella on yhteinen tavoite – kevään pääsykokeissa onnistuminen. Niin usein Tehon kurssien jälkeen Teholaisten matka on jatkunut yhdessä myös syksyllä fuksiopinnoissa.

… ja näyttää tältä!

Välivuoden ei tarvitse olla välivuosi – se voi olla vuosi, jonka aikana sinä tähtäät tehokkaasti kohti omaa päämäärääsi. Käytä välivuotesi tehokkaasti ja aloita valmistautuminen pääsykokeisiin jo syksyllä. 


Paikat Teho-Opiston valmennuksessa täyttyvät hurjaa vauhtia, joten varaa paikkasi nyt!

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter