Skip to content

Mitä kuuluu etäkurssille?

Miten mulla menee?🍂

Voi vitsi tätä väriloistoa ulkona. Syksyssä ehdottomasti on parasta luonnon väriloisto ja lämpimät villapaidat! Vaikka syksyn pimeys ja kylmyys vie virtaa niin silti kalenteri näyttää siltä että väsymykselle ei saa antaa valtaa. Paras keino onkin rentoutua arjen askareista on lähteä syksyisiin maisemiin ulkoilemaan koiran kanssa.
Pikku hiljaa alkaa rutinoitumaan lukusuunnitelma ja muut askareet. Hyvin olen päässyt vauhtiin valmennuskurssissa ja tehtävätkin palautuu ajallaan. Ja viikonpäästä aloitan ihan uudet työt uudessa työpaikassa. En malta odottaa!

Mitä kuuluu valmennuskursille?

Valmennuskurssi on tosiaan lähtenyt tosi mukavasti käyntiin. Aivan mielettömän hyvä asia että on mahdollistettu valmennuskurssi myös etäkurssiksi. Ensimmäisellä viikolla aiheena oli lyijykynä tekniikat. Vaikka jo paljon lyijykynillä on tullut piirreltyä, niin kyllä tuli todella paljon lisä oppia, mistä en aiemmin ollut edes kuullut.  Kotitehtävät olivat kanssa tosi mielenkiintoisia. Onnistuin niissä ihan hyvin. Toisessa paremmin mutta kuitenkin se on hyvä muistaa että virheistä oppii ja kritiikille on hyvä antaa tilaa. Se miten hyvin voikaan oivaltaa annetusta kritiikistä on uskomatonta. Tälläistä opetusta olisin jo tarvinnut aiemmin. Vaikka kurssia ollaankin menty vasta pari viikkoa niin voin silti varmana sanoa sen, että kurssille meneminen on yksi elämäni parhaista päätöksistä.
Viime viikolla aiheena oli tussitekniikat. Hyviä vinkkejä tuli myös tussitekniikoista. Käytössä on itselläni Copic- merkkiset tussit, joita tehon opettajatkin suosittelivat. Ihana miten nopeasti siistiä jälkeä tusseilla saa aikaan! Yksi asia minkä olen tässä vaiheessa oppinut on se, että työt pitää tehdä omalla tavalla, eikä muiden töitä omiin töihin kannata verrata liikaa. Tottakai se on joissakin tapauksissa hyvä asia, ei siinä. Mutta kuitenkin kannattaa keskittyä omiin vahvuuksiin ja omaan ideointiin, silloin työt saavat lisää loistoa.
+Alhaalla näettekin tekemiäni kurssitöitä.
Huomenna, keskiviikkona jatkuu taas hommat kun kolmas etäkurssi kerta pärähtää käyntiin. Uusi päivä ja uudet kujeet. Innolla odotan, että mitä kaikkea tässä kurssin aikana voikaan oppia! Vaikka tosiaan etäkurssia käynkin niin luentovideoita katsellessa tuntuu kuin itse olisin luokkahuoneessa. Isopeukku tälle etäkurssille. Jos mietityttää yhtään pitäisikö etäkurssille lähteä niin lämpimästi suosittelen…
PS. Tänään 1.10 pärähti käyntiin inktober 2019. Käykää kurkkaamassa Teho-opiston instagramista, mistä on kyse ja lähtekään mukaa! Luovaa lokakuuta !✏️✒️ 
 

Minkälaisilla töillä menestyt pääsykokeissa?


Luovien alojen pääsykokeille on tavallista, että samantyyppiset pääsykoetehtävät toistuvat vuosittain pienellä twistillä. Kaikki Teho-Opiston kurssitehtävät onkin kehitetty aikaisempien vuosien ennakko-ja pääsykoetehtävien pohjalta. Tekemällä kaikki tehtävät, saat vankan rutiinin pääsykokeisiin ja opit ymmärtämään mitä eri alojen pääsykoetehtävissä haetaan.

Rutiinin ja tekemisen lisäksi saat kursseilla korvaamatonta henkilökohtaista ohjausta ja ammattilaisten kommentteja oman tekemisen kehittämiseksi. Maksimoi mahdollisuutesi onnistua pääsykokeissa ilmoittautumalla kurssillemme!