Aihe: Eveliinan blogi, Tarinoita Teholta

Moi! Kirjoittaessani tätä kello on klo 20:31 keskiviikkoiltana, ja skippasin juuri tän viikon telinevoimistelutreenit, että ehdin naputella tän blogipostauksen ennen kun hyppään huomenna työpäivän jälkeen lentokoneeseen ja suuntaan viikonlopuksi Saksaan. Tää kuvastaa paremmin kuin hyvin mun syksyä tähän mennessä, tuntuu että oon saanut olla aikamoinen welho, että saan harkkatehtävät, bloggaamisen ja muut harrastukset mahdutettua kalenteriin. 😀

Syksy on ollut kyllä hyvää harjoitusta sitä varten, jos käy niin ihanasti, että pääsen kouluun. On tullut mietittyä, miten yhdistää täyspäiväinen työelämä ja opiskelu. Tarkoitukseni ei oo hypätä täyspäiväisesti koulun penkille ja pudottautua takaisin makaronia pääravintoaineenaan kuluttavaan sosioekonomiseen luokkaan. Täysipäiväisen työn ja koulun yhdistäminen ei varmasti tuu olemaan aina helppoa, mutta toisaalta tein aika paljon töitä jo melkein koko ekan tutkintoni aikana, noin 1-3pv viikko. Toisaalta mulla ei myös ole mikään kiire saada taidepapereita valmiiksi, vaan tää on mulle enemmän sellainen pitkän tähtäimen unelma. Jos pääsen sisään, suunnitelma olisi tehdä pari kurssia per jakso -tahdilla. Löytyykö sieltä muita jo työelämässä olevia pyrkimässä Aaltoon? Jos teillä on töiden ja koulun yhdistämisestä tietoa tai kokemusta, heittäkää kommenttia! 🙂

Kun kalenteri näyttää siltä, että syöminen ja nenän kaivaminenkin pitää aikatauluttaa minuutilleen, niin miten ihmeessä pitää motivaatio yllä? Mistä kaivaa se energia alkaa pitkän työpäivän jälkeen kesken marraskuun pimeintä kaamosta kaivaa tusseja pöydälle ja alkaa väsätä harjoitustehtäviä?

No ensinnäkin, tää piirtäminen ja maalaaminen on ollut aivan ihanaa, ja parhaimmillaan tosi rentouttavaakin vastapainoa päivätyölle. En tiedä voiko opiskelua täysin verrata tähän tai kuinka intensiivistä se todellisuudessa on, mutta oman luovuuden kannalta ihan erilaisten juttujen miettiminen välillä tekee tosi hyvää.

Tän lisäksi oon ruvennut vähän pakkomielteisestiki stalkkaamaan Instagramissa @Aaltoarts -tiliä ja opiskelijoiden postauksia tägillä #aaltoarts. 😅 Se, että pääsee kurkkaamaan somessa kursseille ja opiskelijoiden projekteihin motivoi ainakin mua todella paljon puskemaan eteenpäin.

Väsyneimpinä hetkinäni mua yleensä auttaa viimeistään se, että visualisoin päässäni sitä hetkeä, kun hypoteettisesti saisin tiedon Aaltoon pääsystä. Mehustelen oikeen sitä fiilistä, miten huikeelta tuntuisi saada tieto, että treenaaminen on tuottanut halutun tuloksen ja unelma toteutuu ja nähdä se ”hyväksytty” -teksti ruudulla. Siihen tähdäten, hyvää yötä!

-Eve


Tuntuuko pääsykokeisiin valmistautuminen yksin haastavalta? Teho-Opiston valmennuskursseilla hiot pääsykokeissa vaadittavat taidot ja tekniikat huippuunsa, kehität oman joukosta erottuvan uniikin tyylisi sekä saat rutiinia pääsykoetehtävien tekemiseen positiivisen ja kannustavan ilmapiirin ympäröimänä.

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter