Aihe: Ajankohtaista, Tarinoita Teholta

Teho-Opistolle saapuu vuosittain iso pino iloisia uutisia, kun Teholaiset ilmoittavat päässeensä haluamiinsa opiskelupaikkoihin. Tavoitelluimmilla aloilla, kuten Aalto-yliopiston arkkitehtuurin ja sisustusarkkitehtuurin linjoilla taso on hurja. Juuri näillä aloilla prosentuaalisesti huomattavan osan aloituspaikoista onnistuvat nappaamaan meidän Teholaiset.

Opiskelijat ilahduttavat Tehon valmennustiimiä vuosittain onnistuessaan pääsykokeissa erinomaisesti. Viime vuosina Aalto-yliopiston sisustusarkkitehtuurin opinnot aloittaneista opiskelijoista huima prosenttiosuus on ollut Teho-Opiston valmennuskurssin käyneitä.

Sisustusarkkitehtuuri aloituspaikat Aalto-yliopistoTänä keväänä (2017) Aalto yliopiston sisustusarkkitehtuurin aloituspaikan napanneista 43% oli Teholaisia. Myös edeltävinä vuosina onnistumiset pääsykokeissa ovat olleet ihailtavia. Sekä vuonna 2016 että 2015 Aallossa sisustusarkkitehtuurin opinnot aloittaneista 57% on ollut Tehon valmennettavia.

Arkkitehtuuri aloituspaikat Aalto-yliopistoViime vuosina Teholaisten menestys on ollut vakuuttavaa myös Aalto-yliopiston arkkitehtuurin alalla. Aloittaneista opiskelijoista lähes puolet ovat käyneet Teho-Opiston valmennuskurssin. Vuonna 2017 Aallon arkkitehtuuriin sisäänpäässeista 41% oli Teholaisia. Vuonna 2016 Tehon valmennettavien prosenttiosuus aloittaneista oli 38% ja edeltävänä vuonna 42%.  Saamme olla äärimmäisen ylpeitä Teholaisten onnistumisista pääsykokeissa vuosittain!

Haluatko sinäkin aloittaa opinnot haluamallasi alalla  ja olla mukana ensi vuoden tilastoissa, kuten monet muutkin Teholaiset? Ilmoittautuminen kursseille on käynnissä!

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter

Aino Nissinen maisema-arkkitehti