Noora Kassinen - Teho Opisto

Faktat

  • Teho-Opiston apuopettaja
  • Arkkitehtuurin kandidaatti (Bachelor of Science Honours Architecture, University of East London), opiskelee parhaillaan arkkitehtuurin maisteriohjelmassa Aalto-yliopistossa
  • Työskennellyt arkkitehtuurin parissa Sveitsissä, Italiassa ja Lontoossa
  • Nuori ja nälkäinen maailmanmatkaaja – vapiskaa arkkitehtipiirit, tästä tytöstä tulette vielä kuulemaan!

Yhteystiedot

Minä

Oma taipaleeni arkkitehtuurin parissa alkoi aikanaan Teho-Opiston Maxi-kurssilta. Kurssin myötä pääsin toivomaani opiskelupaikkaan Lontooseen, jossa opiskelin arkkitehtuurin kandiksi ja sain muun muassa stipendin kandien parhaasta portfoliosta.

Kandiopintojen jälkeen työskentelin vuoden Sveitsissä erään sairaalan julkisivun, sisäpihojen ja sisääntulon kimpussa pienintä detaljia myöten. Sen lisäksi olen ollut menestyksekkäästi mukana arkkitehtuurikilpailuissa. Olen pitänyt Italiassa workshoppeja ja auttanut lontoolaisia oppilaita siten analyyseissaan ja ideoinnissa. Lontoossa olen käynyt tukemassa opettajan ohjausta oppilailleen.

Syyskuussa 2015 aloitin maisterin opinnot Aalto-yliopistossa. Taiteiden ja tieteiden yhdistyminen tekevät arkkitehtuurista loputtoman mielenkiintoisen alan. Erityisesti materiaalien käyttö ja mittakaavojen vaihtelu kiinnostaa minua.

Tehon Maxi-kurssilta sain sitä, mikä saa ihmiset virtaamaan, eli itseluottamusta. Opettajien varma ote loi oivat puitteet oppimiseen. Maxilla oli hyvä tunnelma oppilaiden ja opettajien kesken, jokaisen taidot otettiin huomioon ja erinomaisilla neuvoilla saavutettiin kehitystä. Hienoa oli myös, että aina oli hauskaa. Eikä se arkkitehtuuriin hauskuus ole vieläkään loppunut!

Supervoimat

Kansainvälinen multifunktionalisti

Ulkomailla opiskelu-spesialisti

Kilpailumenestyjä

Naurava ongelmanratkaisija

Kirjoita hakusi ja paina Enter