Aihe: Ajankohtaista, Meininki

Nyt ne ovat ohi – pääsykokeet nimittäin! Lapin yliopistoa ja Aallon taidealoja lukuunottamatta kaikki taide- ja arkkitehtialojen pääsykokeet on nyt pidetty, ja eilen kokoonnuimme juhlimaan urakkansa päättäneitä Suomenlinnaan.

Alkuillasta kokoonnuimme Teholla kurssiporukalla, joka suorastaan huokui tyytyväisyyttä tämän vuoden koetehtävistä: kaikista tuntui, että oli tullut harjoiteltua juuri oikealla tavalla ja samantyyppisillä tehtävillä. Tunnelma oli iloinen ja helpottunut, ja tietysti skoolailimme arkkitehtikokeiden päättymiselle yhdessä. Mukana oli myös Metropoliaan ja Lahteen pyrkiviä sisustusarkkitehtejä ja muotoilijoita, joiden kokeet olivat päättyneet edellisellä viikolla.

Pääsykokeiden päättymistä juhlittiin Arkkitehtikillan pääsykoepiknikillä Suomenlinnassa

Teholta suuntasimme porukalla Suomenlinnaan perinteiselle Arkkitehtikillan järjestämälle pääsykoepiknikille. Siellä nähtiin paljon lisää teholaisia tältä ja edellisiltä vuosilta sekä muita tuttuja. Piknikillä nautittiin Tehon tarjoamia juomia sekä Arkkitehtikillan kokelaille tarjoamaa sangriaa. Edellisten ja tämän vuotisten Teholaisten välillä syntyi hyvät jutut kurssista ja pyrkimisestä, sekä juuri päättyneistä kokeista, joissa osa oli ollut pyrkimässä ja osa valvomassa kokeita.

Suomenlinnassa nautittiin ilta-auringosta ja koko piknikporukka otti yhteisen lähdön Kauppatorille takaisin ja suuntasi Willi-Väinöön, jossa ilta jatkui iloisen kuplivissa merkeissä tupsulakkisten opiskelijoiden ja tulevien arkkitehtiopiskelijoiden yhteisellä hauskanpidolla.

Pääsykokeiden päättymistä juhlittiin Arkkitehtikillan pääsykoepiknikillä Suomenlinnassa

Pääsykokeiden päättymistä juhlittiin Arkkitehtikillan pääsykoepiknikillä Suomenlinnassa

Tänään päättyvät viimeiset kokeet ja on Tehon kauden päättäjäiset. Niistä lisää seuraavaksi!

Haluan kiittää ihan joka ikistä kurssilaista tsempistä, panostuksesta ja superhauskasta kurssista – mun tulee ikävä teitä! Mutta tänään juhlitaan kaikki yhdessä tosi kivan kurssivuoden päätöstä!

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter