Aihe: Ajankohtaista, Meininki

Tällä viikolla ei riemusta ole tullut loppua, kun koulut yksi toisensa jälkeen päästivät hakijansa jännityksestä. Teholaisten sisäänpääsyprosenttia laskeskellaan vielä, mutta jo nyt näyttää siltä, että ennätyksiä paukutellaan tänäkin vuonna! Aivan huippua, että niin moni opiskelijamme saavutti haaveilemansa opiskelupaikan ja pääsi askeleen lähemmäs kohti unelmiensa ammattia. Menestystä tuli jopa niin hienosti, että osa teholaisista joutuu pähkäilemään kahden saavutetun paikan välillä.

Tulevat luokkakaverit - Aalto-yliopiston arkkitehtifuksit juhlimassa opiskelupaikan saamista

Teholaisia odottavat syksyllä opiskelupaikat muun muassa Aalto-yliopiston Taikissa, Metropoliassa, KYAMkissa, Savoniassa ja Lahden muotoiluinstituutissa. Myös kaikki ulkomaille hakeneet opiskelijamme saivat haluamansa opiskelupaikan, joten osaavia ja lahjakkaita fukseja aloittaa suomalaisten koulujen lisäksi Englannin ja Skotlannin yliopistoissa. Onnea jokaiselle tasapuolisesti – olette todella paikkanne ansainneet!

Rentouttavaa kesälomaa pääsykokeiden parissa pakertaneille ja kaikille muillekin! Ja jos opiskelupaikka ei ponnisteluista huolimatta auennut, niin Tehon syksyn kursseilla on vielä tilaa, tervetuloa iloiseen joukkomme!

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter