Skip to content

Oppeja pääsykoekokemuksista

Moikka!

Pääsykokeita eri aloille on pidetty jo hetkisen, mutta arkkitehtuurin kokeisiin on vielä viikko! Jännitys hipookin jo vatsaa, mutta kohta odotus on ohi. Kun mietin omia kokemuksiani kokeista, ei tuntunut tulevan mitään mainitsemisen arvoista mieleen. Siksi päätinkin kysyä kokemuksista niiltä, joilla on niistä jotain hyvää sanottavaa.

Jenna kertoi kokemuksistaan sisustusarkkitehtuurin kokeissa ja Saga arkkitehtuurin kokeissa. Jennalla kokemuksista on vierähtänyt jo tovi ja hän pystyi kertomaan asioista isommassa kuvassa. Saga taas kertoi hyviä konkreettisia vinkkejä kokeisiin ja valmistautumiseen päivää ennen.

Super tehokasta viikkoa vielä niille, keillä kokeita on edessäpäin!

-Elisa

Minkälaisilla töillä menestyt pääsykokeissa?


Luovien alojen pääsykokeille on tavallista, että saman tyyppiset pääsykoetehtävät toistuvat vuosittain pienellä twistillä. Kaikki Teho-Opiston kurssitehtävät onkin kehitetty aikaisempien vuosien ennakko-ja pääsykoetehtävien pohjalta. Tekemällä kaikki tehtävät, saat vankan rutiinin pääsykokeisiin ja opit ymmärtämään mitä eri alojen pääsykoetehtävissä haetaan.

Rutiinin ja tekemisen lisäksi saat kursseilla korvaamatonta henkilökohtaista ohjausta ja ammattilaisten kommentteja oman tekemisen kehittämiseksi. Maksimoi mahdollisuutesi onnistua pääsykokeissa ilmoittautumalla kurssillemme!Varastojen täydennystä

Moikka! Kävin kurssin alussa syksyllä hakemassa Temperasta teholaisille suunnatun tehosetin. Tässä vuoden aikana on tullut harjotellessa paljon käytettyä kaikenlaisia välineitä

Lue lisää »