Aihe: Ajankohtaista, Netan blogi, Tarinoita Teholta

Heissan! Noin viikko sitten piipahdin Teho-opistolla, Helsingissä. Päivään mahtui mukaan niin pääsykoesimulaatiota kuin pikkujouluja. Tässä postauksessa kerron vähän miten päivä helsingissä meni.

Pääsykoesimulaatio 👩🏽‍🎨

Tosiaan ensimmäinen pääsykoesimulaatio takana. Ihan hyvä fiilis jäi pienestä jännityksestä huolimatta. Mahtava homma oli, että pääsin paikan päälle teho-opistolle tekemään simulaation. Sopivasti pieni joululoma sattui simulaatio viikolle. Tein tottakai arkkitehtuurin pääsykoetehtävän. Tehtävän antona oli aihe jossa piti sijoittaa esine (kuva esineestä oli annettu tehtävän annon yhteydessä.) tyhjään tilaan. Tekniikka oli vapaa. Suoritin tehtävän lyijykynä tekniikalla, koska lyijykynät ovat minulle se luontaisin tekniikka. Maanantaina saimmekin jo palautteen töistä, ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Tehtävästä napsahti 4. Vielä pientä hiontaa työ olisi kaivannut niin lopputuloksesta olisi voinut tulla jopa täydet pisteet. Ensimmäinen simulaatio ja lisää on edessä. Toivottavasti keväälläkin tulisi mahdollisuus lähteä käymään teholla. Mutta nyt vain tyytyväisin mielin kohti kevättä.

Pikkujoulut 🎅🏼

Ja sitten hieman pikkujouluista! Tosi hyvä juttu, että pääsykoesimulaatio ja pikkujoulut sattuivat samalle päivälle, joten pystyin osallistumaan molempiin! Siis vitsi miten rentoa meininkiä pikkujouluissa oli! Olin tavannut vain muutaman teholaisen aiemmin ja suurin osa oli aivan vieraita kasvoja, siitä huolimatta fiilis oli rento ja oli todella mukavaa. Joulukorttien askartelua. ajatusten vaihtoa ja joulupukin vierailua sisältyi pikkujouluhin! Teimmekin upean Popup -pukkikortin teho-bloggaajan Jessen sekä 2 muun teholaisen kanssa. Aika meinasi loppua kesken, mutta hyvään lopputulokseen päädyimme (kuva alhaalla). Tässä taas huomasi kuinka hauskaa on yhdessä suunnitella ja rakennella.  Aivan mahtavaa, että sain tutustua moneen uuteen kasvoon! Ihana kun pääsee vaihtamaan ajatuksia esimerkiksi kurssitehtäviin sekä pääsykokeisiin liittyen. Alla muutavia kuvia pikkujouluista niin pääsette fiilistelemään.

Ihana ja rentouttava joulu takana ja sain nauttiakin joulusta perheen kanssa Savossa. Tänään saavuimme kotiin Ouluun ja huomenna taas töiden pariin! Ihanaa loppu viikkoa kaikille.💕

 


Teho-Opiston valmennuskursseilla hiot pääsykokeissa vaadittavat taidot ja tekniikat huippuunsa, kehität oman joukosta erottuvan uniikin tyylisi sekä saat rutiinia pääsykoetehtävien tekemiseen. Jokaisella kurssilla saat myös kultaakin kalliimpaa palautetta harjoitustöistäsi alan ammattilaisilta. Tehon koko lukuvuoden kestävä MAXI-kurssi starttaa taas syksyllä. Liity mukaan Tehon huippuporukkaan!

 

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter