Aihe: Tarinoita Teholta

Pääsykokeet lähestyvät! Teho-Opistolla käy kova kuhina, kun kurssilaiset valmistautuvat kevään koitokseen. Avaamme Teholle Live-lähetyksen, jossa opettajat ja opiskelijat käyvät kevään kuumimmat pääsykoe-keskustelut. Myös sinä pääset kysymään mitä tahansa pääsykokeisiin liittyen!

 TEHO-OPISTON PÄÄSYKOKEET-LIVE

Teho-Opisto järjestää ensimmäistä kertaa PÄÄSYKOKEET LIVE-lähetyksen! Siirrä keskiviikkona 24.4. klo 13:30 taajuudet Teho-Opiston Instagramiin ja liity mukaan pääsykoe-keskusteluun.

Pääsykokeet Livessä keskustellaan eri oppilaitosten luovien alojen, kuten arkkitehtuurin, sisustusarkkitehtuurin ja graafisen suunnittelun pääsykokeista. Tule kuulemaan opettajien ja tämän vuoden kurssilaisten mietteitä valmistautumisesta kevään tärkeimpiin päiviin ja vinkkejä pääsykokeissa menestymiseen.

Saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Millaisilla tehtävillä onnistun pääsykokeissa?
  • Miten valmistaudun viimeiset viikot ennen pääsykokeita?
  • Mitä jos menen lukkoon pääsykokeissa?

Opettajillamme on useiden vuosien kokemus luovien alojen valmennuksesta. Näiden vuosien varrella eri alojen pääsykokeissa on toistunut samantyyppiset tehtävänannot ja aihepiirit. Kurssilaisemme onnistuvat vuosittain pääsykokeissa ja saavat haluamansa opiskelupaikan, koska oppivat ymmärtämään mitä pääsykokeissa vaaditaan. Mitä pääsykokeissa sitten todella halutaan testata ja millaisia ominaisuuksia tuomaristo arvostaa? Se selviää, Tehon Instagramissa keskiviikkona 24.4. klo 13:30-14:00.

Myös sinä voit kysyä mitä tahansa pääsykokeisiin liittyen! Lähetä kysymyksesi etukäteen Teho-Opiston Instagramiin yksityisviestillä tai kysy Instagramin live-lähetyksen aikana, niin saat vastauksen heti.

TEHO-OPISTON PÄÄSYKOKEET-LIVE
KESKIVIIKKONA 24.4. klo 13:30-14:00

LÄHETÄ KYSYMYKSESI PÄÄSYKOKEISIIN LIITTYEN JA TULE KUULEMAAN VASTAUKSET PÄÄSYKOKEET-LIVEEN!

Recommended Posts
Showing 2 comments
pingbacks / trackbacks

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter