Skip to content

Piirustuskilpailu 2022 – 2023: Muutos

Syksy on saapunut ja tuonut mukanaan pimenevät illat, kynttilöiden valon ja takkatulen loimun. Oletko koskaan miettinyt, mitä salaisuuksia valojen ja varjojen taakse kätkeytyy ja minkälaisia muutoksia ne voivat paljastaa? Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja osallistu Tehon perinteiseen piirustuskilpailuun, jonka aiheena on tällä kertaa Muutos.

Jo vuodesta 2009 asti  järjestetty Teho-Opiston perinteinen piirustuskilpailu starttaa jälleen. Kilpailu on jo monena vuonna auttanut nuoria saavuttamaan unelmiensa opiskelupaikan ja tänäkin vuonna palkitsemme parhaat työt ilmaisella luovien alojen valmennuskurssilla. Olisiko nyt sinun vuorosi? Tutustu kilpailutehtävään ja osallistumisohjeisiin alta!

Tehtävä: Valo & Varjo – Muutos

Ohje: Tee kolmen kuvan sarjakuva / kuvasarja, jossa muutos valossa ja varjossa kertoo tai paljastaa tarinassa tapahtuvan muutoksen. Piirrä tai maalaa kuvasarja pystysuuntaiselle A3-arkille.

Arviointiperusteet: Sommittelutaito, valon ja varjon käsittely, esitystaito, ideointi, tarinankerronta, muutoksen yllätyksellisyys

OSALLISTUMINEN

Lähetä kilpailutyösi meille viimeistään 18.1.2023! Osallistu lähettämällä kuva kilpailutyöstä sähköpostiin piirustuskilpailu@teho-opisto.fi .

Kaikki kilpailuun osallistuvat työt julkaistaan Teho-Opiston Facebook-sivuilla. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista ja käyttää kilpailutöitä muun muassa koulutuksessaan ja markkinoinnissa – voit toki kieltää tämän selkeällä merkinnällä työsi yhteydessä. Osallistumalla hyväksyt myös nimesi julkaisun Tehon nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa voiton osuessa kohdallesi. Kilpailu on avoin lukiolaisille, lukiosta valmistuneille ja muille luovien alojen opiskelusta haaveileville.

PALKINNOT

Palkitsemme kaksi voittajaa ilmaisella valmennuskurssilla, joka valmentaa arkkitehtuurin, muotoilun tai taidealojen pääsykokeisiin. Pääpalkinto jaetaan tuomariston valinnan perusteella ja kunniamaininta yleisöäänestyksellä.

  1. Pääpalkinto: Vapaavalintainen Teho-Opiston valmennuskurssi (arvo jopa 1890€).
  2. Kunniamaininta:  Teho-Opiston Midi-kurssi.

Voittajat voivat valita osallistumisvuoden vapaasti, joten kilpailu sopii hyvin myös lukion ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoille!

VOITTAJIEN VALINTA

Pääpalkinnon voittajan valitsee tuomariraati, johon kuuluu tänä vuonna eri näkökulmia edustavia, palkittuja Taiteen ammattilaisia ja taidekasvattajia:

 

Kunniamaininta jaetaan tänä vuonna yleisöäänestyksellä. Kaikista kilpailuun osallistuvista töistä julkaistaan kuvat Teho-Opiston facebookissa, Piirustuskilpailu 2022 – 2023 albumissa. Suosikkityötään voi käydä äänestämässä Facebookissa jättämällä tykkäyksen kyseisen työn kuvalle.

Voittajat julkistetaan 20.1.2023 Teho-Opiston nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

LISÄTIETOJA

Annamme mielellämme lisätietoja osoitteessa piirustuskilpailu@teho-opisto.fi . Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Piirustuskilpailu 2023: "Muutos"

Ohjeet:
Tee kolmen kuvan sarjakuva / kuvasarja, jossa muutos valossa ja varjossa kertoo tai paljastaa tarinassa tapahtuvan muutoksen. Piirrä tai maalaa kuvasarja pystysuuntaiselle A3-arkille.

Osallistuminen:
Lähetä yhteystietosi ja kuva kilpailutyöstä viimeistään 18.1.2023 osoitteeseen: piirustuskilpailu@teho-opisto.fi

Arviointiperusteet:
Sommittelutaito, valon ja varjon käsittely, esitystaito, ideointi, tarinankerronta, muutoksen yllätyksellisyys