Aihe: Ajankohtaista

Pikkujoulubileet! Torstaina Tehon tilat täyttyivät ansaitulle joululomalle lähtevistä opiskelijoista ja opettajista. Syksyn viimeisen tunnin jälkeen pöydät notkuivat ruokaa ja juomaa. Iltaa varten Sini yllätti koko porukan kirjaimellisesti loistavalla asuvalinnalla – valoilla varustetulla pikkujoulupaidalla!

Sini pikkujoulupaita

Illan kruunasi vain ja ainoastaan Tehon pikkujouluja varten koottu improryhmä Pizzajuusto. Suomen parhaisiin kuuluvat improajat saivat koko porukan nauruhermot herisemään. Illan jälkeen jokainen paikalla ollut tietää urologille kymmenittäin epävirallisia ammattinimikkeitä. Ihailtavaa ja viihdyttävää ammattitaitoa!

Improryhmä Pizzajuusto

Maxi-kurssilainen Santeri Clavert on nauttinut menneestä syksystä Maxi-kurssilla: ”Teholla on sika hyvä ilmapiiri. Parasta on ollut kun on saanut viettää aikaa samoista asioista kiinnostuneiden tyyppien kanssa ja voinut tehdä jo syksyllä jotain hyödyllistä juttua, joka vie asioita eteenpäin – kohti koulupaikkaa.”

”Mulla meni syksyn ekat bileet ohi, mutta Halloween-bileisiin pääsin osallistumaan. Toisissa bileissä olin että ”damn, miks en mennyt niihin ekoihinkin?” Bileet on myös hyvä paikka jutella opettajien kanssa, koska ne on niin rentoja. Jos tunnilla jää jotain kysymättä, niin bileet on hyvä paikka jutella lisää rennossa ilmapiirissä. Nämä pikkujoulutkin on ollut ihan huikeet. Tästä illasta jää kyllä mieleen ehdottomasti se improesitys. Se oli ihan next level!” –Santeri Clavert

 

Tehon pikkujoulut

 

 

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin on hyvä päättää tämä vuosi. Ensi vuonna jatketaan taas kohti päämääriä!

 

OIKEIN HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2018 TOIVOTTAA KOKO TEHON TIIMI

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter

Kutsu Teho-Opiston piirustuskilpailuunEnnakkotehtävät Lapin yliopisto