Aihe: Vinkit

Ensimmäiset taidealojen ja arkkitehtuurin pääsykokeet ovat jo alkaneet, ja seuraavan kolmen viikon aikana otetaan hakijoiden valmiuksista mittaa eri kouluissa ympäri Suomen. Vaikka kokeet varmasti jännittävät, kannattaa muistaa, että tässä vaiheessa suurin työ on jo tehty.

Nyt voit keskittyä rauhoittumaan ja buustaamaan asennettasi itsevarmaksi ja luottavaiseksi. Pääsykokeet eivät lopulta ole sen kummallisempi tilanne kuin minkä tahansa kurssilla tehdyn harjoituksen tekeminen – sinä osaat kyllä, ja kun vain muistat omat vahvuutesi ja teet oman parhaasi, pärjäät varmasti paremmin kuin hyvin.

Tämän vuoden fuksien ajatuksia pääsykokeista julkaisemme vielä seuraavien viikkojen aikana blogissamme, joten pysy kuulolla.

Siispä: menkää pääsykokeisiin pääsemään sisään, älkää pyrkimään! Itsevarmuus ja luotto omiin taitoihin takaavat hyvän flow’n pääsykoepäivänä.

Sini Koivisto
Teho-Opiston perustaja Sini Koivisto on koulutukseltaan arkkitehti SAFA ja taiteen maisteri (taidekasvatus). Laadukas arkkitehtuuri- ja taidevalmennus on Sinille sydämen asia. Sini toimii arkkitehtinä oman yrityksensä kautta ja omaa pitkän historian opettajana valmennuskursseilla, arkkitehtuurikouluissa ja yliopistossa.
Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter