Aihe: Ajankohtaista, Meininki, Netan blogi

Aivan hurjaa vauhtia syksy meni ja nyt saadaan nauttia lumesta! Täällä Oulussa onkin jo ihan talvi! Tosiaan syksyn puoliväli on takana ja iso pinkka kurssitehtäviä on tehty ja kokemuksia on kertynyt. Toisissa olen onnistunut ja toisista olen saanut todella rakentavaa palautetta. Tällä hetkellä en koe epäonnistuneeni tehtävissä, vaikka ei ole nyt niitä täysiä pisteitä ropissut, päinvastoin olen oppinut sitä missä minulla on eniten kehittävää.

Lyijykynä-, tussi-, skissi-, värikynä-, akvarelli-, peiteväri- sekä paperitekniikat ovat läpikäytynä eli aivan super paljon asiaa! Paljon on vielä kehitettävää ja olen kiitollinen siitä, että kritiikin avulla tietää paremmin mihin kannattaa omassa työskentelyssä kiinnittää huomiota, jotta saisi aikaan parhaan mahdollisen luomuksen.  Lisäksi Tehon inktober -kuukausi oli hauska kokemus! Siinä sai aidosti antaa mielikuvituksen lentää. En käyttänyt aikaa niihin hirveästi vaan keskityin juuri siihen ideointiin, jota myös pääsykokeissa tarvitaan. Alla näette parit otokset inktober töistä.

Fiilikset kaiken kaikkiaan on tosi hyvät ja oon niin onnellinen että olen mukana Maxi-etäkurssilla. Olen tykännyt tosi paljon, että etäkurssia voi käydä oman aikataulun mukaisesti, käyn kuitenkin töissä joka on kaksivuorotyötä. Eli aina keskiviikko iltaisin, kun uudet materiaalit etäkurssilaisille tulee, en ole kotona. Etäkurssin ansioista pystyn kurssikerran käymään oman aikataulun mukaan! Mahtavaa!

Piakoin alkaa myös ahkera matematiikan opiskelu. Päätin, että lähden korottamaan matematiikan yo- arvosanaa ensi keväänä.  Näin saan intessiivisen ja tehokkaan treenauksen myös arkkitehti matematiikan pääsykokeeseen. Viime keväänä jännitin matikkaa todella paljon, sillä en ole ollut koskaan mikään paras matikassa. Mutta hyvin kuitenkin pärjäsin kokeessa ja läpäisin tieni piirustus ja suunittelukokeisiin. Nyt aion treenata myös matikkaa niin, että voin luottavaisin mielin astella pääsykokeisiin.

Vaikkakin tämä syksy on ollut todella hektistä ja aikataulu on tiukkaa, olen kiitollinen että minulla on läheiset ihmiset aina kannustamassa eteenpäin ja nyt teholaisten yhteishenki, jossa ponnistellaan porukalla kohti unelmiamme! Päivä päivältä lähempänä pääsykokeita ja  toivottavasti sitä omaa unelma-ammattia. Luottavaisin mielin siis kohti kevättä.

Ihanaa joulun odotusta ja tsemppiä kaikille! Nyt jatkan paperitekniikoiden parissa. Tehon ig ;ssä tulette sitten näkemään mitä saan papereista aikaan!

~Netta

 


Teho-Opiston ammattilaiset ovat tukenasi aina ennakkotehtävistä pääsykokeiden loppumetreille asti. Tehon valmennuskursseilla hiot pääsykokeissa vaadittavat taidot ja tekniikat huippuunsa, kehität oman joukosta erottuvan uniikin tyylisi sekä saat rutiinia pääsykoetehtävien tekemiseen. Jokaisella kurssillamme saat myös kultaakin kalliimpaa palautetta harjoitustöistäsi alan ammattilaisilta. Liity mukaan Tehon huippuporukkaan!

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter