Aihe: Ajankohtaista, Tarinoita Teholta

Teho-Opiston opiskelija on voittanut avoimen kalustesuunnittelukilpailun.

Tämän kevään kurssilaiset osallistuivat avoimeen kalustesuunnittelukilpailuun kursseilla tehdyillä töillään. Kovatasoisen kilpailun voittoon ylsi Tehon Midi-kurssilainen Greta Ehrnrooth. Palkinnoksi hän pokkasi 1000€ lahjakortin ja hänen suunnittelema kaluste valmistetaan kevään aikana! Pääsemme kaikki ihastelemaan sitä Sasu’s Playhousen liikkeessä vielä tänä kesänä.

Jälleen on siis löytynyt timanttista lahjakkuutta Teho-Opiston riveistä. Tänä keväänä kuvataidekasvattajaksi pyrkivä Greta osallistui kalustesuunnittelukilpailuun upealla työllään Unelmien tiikkikaluste.

Greta Ehrnrooth

Idea työhön syntyi omista tarpeista

”Meillä on niin pieni eteinen tällä hetkellä, että on joutunut muutenkin miettimään pienen tilan säilytysratkaisuja. Olen valmistunut muotoilijaksi ammattikorkeakoulusta ja minua on kiinnostanut kalustesuunnittelussa erityisesti toiminnallisuus. Kilpailuun suunnittelin minimalistisen ja käytännöllisen tiikkikalusteen, joka olisi ajan hengen mukainen”

Greta on tyytyväinen lopputulokseen

”Onhan se tosi hienoa päästä näkemään itse suunnittelema kaluste tuotannossa. Ei niitä – ainakaan tässä vaiheessa ole liian usein saanut tuotantoon mallikappaleiksi saakka.”

Onnittelut vielä kerran Gretalle, ihan huikee juttu! 

Teho-Opisto

Ja tsempit pääsykokeisiin!

Miten Gretan on kevään aikana valmistautunut pääsykokeisiin?

”Mun valmistautuminen pääsykokeisiin on sujunut hyvin. Olen pyrkinyt treenaamaan mahdollisimman monipuolisesti erilaisia tehtäviä. Midi-kurssille palautettavat työt on ”pakottaneet”  koko kevään ajan, mikä on ollut hyvä juttu. On ollut myös kiva nähdä laajasti muiden kurssilaisten harjoitustöitä, ja huomata miten erilaisia toteutuksia samasta tehtävästä voi syntyä,”

 

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter