Aihe: Tarinoita Teholta

Tutustumisbileet

Sen lisäksi, että Teho-opisto on mielestäni paras mahdollinen valmennuskurssi luoville aloille, (enkä ikinä kirjoittaisi näin jos en sitä tarkottaisi!) se on myös upea mahdollisuus saada paljon uusia kavereita ja myöhempiä työelämänkontakteja omalta alalta.  Teho-opisto järjestääkin meille opiskelijoille tasaisen epätasaisesti erilaisia juhlia, bileitä tai oheistapahtumia, you name it, jotta pääsisimme tutustumaan keskenään myös hieman rennommissa merkeissä kuin kritiikkien keskellä.  Viime viikolla olikin tutustumisillan aika, jossa päästiin juttelemaan muiden opiskelijoiden kanssa, syömään ihania naposteltavia, kippistämään kuohuvalla ja mikä parasta, tietovisailemaan! Tilat aivan helsingin keskustassa täyttyivät suuresta määrästä innokkaita opiskelemaan hakijoita ja iloinen puheensorina valtasi tilan, vaikka olimmekin vasta tavanneet ensimmäistä kertaa.

Tehon juhlissa on todella rento meininki, ketään ei jätetä yksin ja ujoimmastakin tyypistä kuoriutuu tuossa ympäristössä rentoutunut ja rohkea. Meidän ihanat opettajat on myös aina juhlissa mukana ja tuolla onkin mahtava tilaisuus tutustua myös heihin. Opettajat ovat aivan mieletön tuki ja turva sekä auttavat aina, kun eteen tulee paha paikka tai ahdistus.

 

Alkuun nostettiinkin maljat kuohuvaa tulevalle vuodelle, josta siirryttiin leikkimielisen tietokilpailun pariin. Teho-opiston tiloista muodostuu oikea kunnon juhlatila kun värikkäät valot sytytetään ja kaijuttimista alkaa soida musiikki. Vaikka juhlissa on syötävän lisäksi tarjolla juotavaa, myös kaikki jotka eivät halua alkoholia nauttia, pääsevät juhlatunnelmaan alkoholittomilla vaihtoehdoilla, joten kaikki on varmasti otettu huomioon niin ruokavalion kuin juomienkin suhteen.

On jännä, kuinka helposti valmennuskurssilta löytääkään samantyyppisiä ihmisiä kuin itse on. Kaikilla on tähtäimessä luovat alat, joten juttua saa todella helposti aikaan! Teho-opiston järjestämissä oheistoiminnoissa on aina aivan ihanan rento tunnelma ja illat tuntuu loppuvan kesken, minkä jälkeen onkin hyvä mennä kotiin nukkumaan entistä inspiroituneempana ja hyökätä seuraavana päivä taas kotitehtävien kimppuun. 

Oppimisprosessissa myös rentous on tärkeää. On tärkeää osata relata välillä ja tehdä muutakin kuin mitä ”pitäisi”. Useimmat kurssilaiset tietysti käyvät esimerkiksi lukiota tai tekevät töitä, mutta siitä huolimatta nämä muutaman tunnin mittaiset ”bileet” on oiva tapa nollata aivoja. Tekee aivan älyttömän hyvää kun pääsee purkamaan omia tuntemuksiaan muille hakijoille, eikä tunne olevansa yksin hakuprosessissa. Näillä luovilla aloilla vertais tuen ja turvan tarve tuntuu vielä korostuvan entisestään enkä tiedä, mitä tekisin ilman tätä tukiverkkoa! Teholla meillä ei ole kilpailua keskenään emmekä arvostele muita ainakaan negatiivisesti, kaikki ollaan kuin yhtä isoa porukkaa jotka moikkaa kun tapaa Helsingin kaduilla.

Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos tai kirjoitettu puolestani. Olen kirjoittanut kaiken tämän ja tulen kirjoittamaan koko blogin täydeltä juttuja suoraan sydämestäni, en kenenkään sanelemana. Tuu säkin Teholle niin uskot ;D

Recommended Posts
Comments
pingbacks / trackbacks
  • […] Huomenta ja ihanaa maanantaita! Tänään useilla koittaa taas arki, niin myös minulla kaiken ihanan lomailun jälkeen. Keväällä on tiedossa paljon tekemistä ja menoa suuntaan jos toiseenkin, mutta tärkeimmät tavoitteet on hyvä pitää kirkkaina mielessä. Tänään pureudutaan niinkin yksinkertaiseen aiheeseen kuin miksi valmennuskurssille olisi hyvä osallistua. Varsinkin Teho-opiston valmennuskurssit on niin paljon muutakin kuin luentoja aiheista. Tässä postauksessa kerron lähinnä kuitenkin opiskelun näkökulmasta tärkeistä asioista, Tehon huikean hauskoista bileistä tein kirjoituksen aikaisemmin ja sen löydät täältä! […]

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter