Aihe: Kurssit

Arkkitehtuurin, muotoilun ja taidealojen ennakkotehtävät ja pääsykokeet lähestyvät kovaa vauhtia. Jos haaveissasi on opiskelupaikka jollain näistä aloista, kannattaa tuloksellinen harjoittelu ja rutiinien hiominen aloittaa viimeistään nyt. Teho-Opiston Midi-kurssi alkaa tammikuussa ja tarjoaa huippuhyvät valmiudet pääsykokeissa – ja myöhemmin myös opinnoissa – menestymiseen.

“Midi-kurssin aikana kävimme läpi kaikki mahdolliset tehtävätyypit.”

Midi-kurssilla keskitytään ilmaisun vahvistamiseen ja oman persoonallisen tyylin kehittämiseen sekä kerrataan erilaisia tekniikoita. Keskeisimpiä kokonaisuuksia ovat muun muassa sommittelu, värit, valon ja varjon käyttö, ihminen, tila ja muotoilu. Mikä tärkeintä, osaamistasi kehitetään ja pidetään yllä koko kevään viikoittaisten tehtävien ja kritiikkien avulla. Pitkähkö kurssi ja sen myötä saamasi säännöllinen harjoittelu varmistaa taitojen omaksumisen sekä kehittää hyvän silmän sille, millaisen työt ovat kiinnostavia ja nousevat esiin pääsykoetöiden kovatasoisesta joukosta.

Kevään mittainen Midi-kurssi valmentaa taitosi huippuunsa arkkitehtuurin, muotoilun ja taidealojen pääsykokeita varten.

“Asiat, joita täällä opitaan, kantavat paljon pääsykokeita pidemmälle.”

Tavoitteenamme on, että kurssin aikana omaksut arkkitehtuurin, muotoilun ja taidealojen pääsykokeissa olennaiset ideointitaidot ja muotokielen. Kurssin tehtävät auttavat sinua kehittämään omaa persoonallista tyyliäsi ja oppimaan, miten erottautua töilläsi massasta. Tavoitteellinen harjoittelu kevään ajan mukavassa porukassa opettaa omaa ajankäytön hallintaasi ja saat vahvan rutiinin pääsykoemaisten töiden tekoon.

Kevään mittainen Midi-kurssi valmentaa taitosi huippuunsa arkkitehtuurin, muotoilun ja taidealojen pääsykokeita varten.

“Kurssien ryhmäkoot ovat sopivan pieniä ja opetus on henkilökohtaista.”

Midi-kurssilla on 14 opetuskertaa, joista jokainen kestää kerrallaan neljä opetustuntia. Opetusta on siis yhteensä 56 opetustuntia. Kurssi sisältää myös kaksi pääsykoesimulaatiota, joilla testaat osaamisesi ja harjoittelet ajankäyttöä ja paineen alla työskentelyä koetilanteessa. Opetuskerran aikana opiskellaan tunnin aihealue ja harjoitellaan pikatehtävillä. Kotitehtävinä tehdyistä pääsykoetyyppisistä tehtävistä pidetään kritiikki ja ne arvioidaan kuten oikeat pääsykoetehtävät, jolloin opit oman työsi lisäksi muiden oivalluksista.

Kevään mittainen Midi-kurssi valmentaa taitosi huippuunsa arkkitehtuurin, muotoilun ja taidealojen pääsykokeita varten.

Kurssi sopii sinulle, joka haluat käyttää kevään tiiviiseen harjoitteluun ja panostaa opiskelupaikan saamiseen. Midi-kurssilla saat paljon harjoitusta ideoinnista ja eri tekniikoiden käytöstä, joka nostaa osaamisesi pääsykokeissa vaadittavalle tasolle.

PS. Lainaukset väliotsikoissa on suoraan entisten opiskelijoidemme suusta – jopa 70 % kurssiemme käyneistä on saanut haluamansa opiskelupaikan. Tervetuloa menestyvään jengiimme!

Recommended Posts

Kommentoi

Kirjoita hakusi ja paina Enter

Opiskelua Teho-Opiston valmennuskurssilla