Skip to content

Teho-Opiston opiskelijat saivat upean tilaisuuden päästä mukaan oikeaan somistusprojektiin.
Väinö Kallion ravintolayrittäjä kysyi opiskelijoitamme somistamaan ravintolansa vappukuntoon. Yrittäjä halusi laittaa kaikki panokset vappuaatona järjestettävään suureen tapahtuma, joten hän kääntyi Tehon opiskelijoiden puoleen. Somistuksen kohteena oli upea uusi tila, joka sai vapun kunniaksi näyttävän musta-kultaisen ilmeen.

Väinö Kallio
Projekti tarjosi mielettömän mahdollisuuden päästä näkemään millaisia työelämän somistusprojektit ovat. Mukaan tositoimiin pääsi opiskelijamme Suvi Korvola, Laura Vainiomäki ja Greta Ehrnrooth opettajamme Sinin kanssa. Upean vappuilmeen luoneet somistajat voivat olla tyytyväisiä lopputulokseen!
“Tosi kiva päästä mukaan uuden ravintolan somistusprojektiin – upeat tilat saa arvoisensa ilmeen ja koristeet!”
 
”Nää koristeet näyttää siltä että ne vois olla täällä aina”

Väinö Kallio
”Tästä täytyy tehdä jokavuotinen perinne”
Ehkä ensi vuonna Väinö Kallion vappujuhlat saavat jälleen ilmeensä taidealoille pyrkivien Tehon opiskelijoiden toimesta. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin on hyvä päättää ja toivottaa kaikille oikein iloista vappua!!
Väinö Kallio


 

Haaveiletko sinäkin arkkitehdin urasta?


Tule treenaamaan pääsykokeisiin meidän kanssa! Yksilöllisessä valmennuksessamme kehität oman persoonallisen tyylisi ja nostat taitosi pääsykokeissa vaaditulle tasolle yhdessä ammattitaitoisten ja kannustavien opettajiemme kanssa. Kursseilla valmistautuminen on tavoitteellista, mutta hauskaa ja opettajiemme innostus tarttuvaa! Liity mukaan treenaamaan Tehon huippuporukkaan!Arkkitehtuuri pääsykoeuudistus

Arkkitehtuurin pääsykoeuudistus 2020

Arkkitehti- ja maisema-arkkitehtikoulutuksen pääsykokeet muuttuvat keväällä 2020. Muutoksia on tiedossa pääsykoepäivissä, matematiikan ja luonnontieteiden kokeen korvattavuuksissa sekä yhteisvalinnan pisteytyksissä. Edelleen

Lue lisää »