Skip to content

Viikkotehtävän toteutus ja esittely

Hei taas, 

tässä videossa toteutan mun viikon kotitehtävän, jonka aihealueena on tällä kertaa luonnostelutekniikat. Pidin kyseisestä tehtävästä, sillä itse suunittelu tehtiin lähiopetuksessa ryhmätehtävänä ja sitä kautta sain mielestäni erittäin hyvää perspektiiviä muiden ideoista ja visioista. Samalla vapaa toteutus jännitti hieman, mutta antoi vapauden tehdä tehtävä mieleisillä työvälineilla ja tekniikoilla.

Itse päätin tehdä tehtävän luonnostellen lyijykynällä, vahvistaen mustalla ”linerilla” ja värittäen tusseilla. Retroperspektiivistä katsellen, muuttaisin muutamia asioita ja lisäisin kuvaan ehkä hieman työtä avaavaa tekstiä ja avartaisin hieman väri- ja valöörimaailmaa kuvassa. Muuten olen melko tyytyväinen työhön, ottaen huomioon aikarajat ja pyrkimyksen pysyä kutakuinkin sen puitteissa. 

Mukavaa päivää ja loppuviikkoa! 

@denislippert @tehoopisto

Minkälaisilla töillä menestyt pääsykokeissa?


Luovien alojen pääsykokeille on tavallista, että saman tyyppiset pääsykoetehtävät toistuvat vuosittain pienellä twistillä. Kaikki Teho-Opiston kurssitehtävät onkin kehitetty aikaisempien vuosien ennakko-ja pääsykoetehtävien pohjalta. Tekemällä kaikki tehtävät, saat vankan rutiinin pääsykokeisiin ja opit ymmärtämään mitä eri alojen pääsykoetehtävissä haetaan.

Rutiinin ja tekemisen lisäksi saat kursseilla korvaamatonta henkilökohtaista ohjausta ja ammattilaisten kommentteja oman tekemisen kehittämiseksi. Maksimoi mahdollisuutesi onnistua pääsykokeissa ilmoittautumalla kurssillemme!PÄÄSYKOESIMULAATIO 21`

Hei, tänään uuden postauksen aiheena on viimeinen pääsykoesimulaatio. Sisustusarkkitehtuurin tehtävänannossa oli tarkoituksena luoda piirros tai maalaus, asiasta, jonka tekijä kokee

Lue lisää »