Eeva-Jokinen-Teho-Opisto

Faktat

  • Teho-Opiston toinen pääopettaja
  • Taiteen maisteri (Keramiikka- ja lasisuunnittelu), yliopistopedagogi (taide-, muotoilu- ja arkkitehtuurialat)
  • Aalto-yliopiston muotoilun koulutusohjelmassa opettajana vuodesta 2008
  • Oma yritys Eeva Jokinen Keramiikka, Ceramics
  • Muoto 2015 –kilpailun voittaja sisustustuotekategoriassa
  • Sisäänpääsykriteerien huippuasiantuntija ja opettajakonkari

Yhteystiedot

Minä

Liityin Tehon opetustiimiin liityin vuoden 2014 lopulla. Minulla on kokemusta ja näkemystä taidealojen yliopistokoulutuksesta sekä opiskelijan että opettajan näkökulmasta, sillä pöydän molemmat puolet ovat minulle tuttuja. Opettamisen lisäksi olen toiminut Aalto-yliopiston muotoilun laitoksen arvostelulautakunnassa useamman vuoden ajan.

Valmennuskurssi on loistava paikka saada rakentavaa ja suoraa palautetta ja kerätä itsevarmuutta pääsykokeita varten. Nykyopiskelijan tärkeimpiä ominaisuuksia lähes kaikilla aloilla on sietää tiettyä epävarmuutta – esitystekniikoiden ohella kurssin käyminen valmentaa myös henkisesti sekä pääsykokeisiin, että tulevaan opiskeluun.

Kurssin harjoitustehtävät kehittävät kykyä katsoa omaa työtä analyyttisesti ja näkemään tapoja kehittää sekä teknisiä ratkaisuja, että ideoiden esittämistä. Valmennuskurssin opettajien ammattitaidon ja muiden valmennettavien vertaistuen avulla omia valmiuksia ja taitoja voi kehittää voimavaraksi joita hyödyntämällä pääset lähemmäs unelmiesi ammattia!

Supervoimat

Muotoiluekspertti

Sisältötuomari

Tarinankertoja

Arviointiguru

Kirjoita hakusi ja paina Enter