Skip to content

Eeva Jokinen

Vastaava opettaja, taiteen maisteri, yliopistopedagogi

Faktat

Yhteystiedot

Minä

Liityin Tehon opetustiimiin vuoden 2014 lopulla. Minulla on kokemusta ja näkemystä taidealojen yliopistokoulutuksesta sekä opiskelijan että opettajan näkökulmasta, sillä pöydän molemmat puolet ovat minulle tuttuja.

Opettajan työn vastapainoksi työskentelen omassa keramiikka-alan yrityksessäni, jossa suunnittelen ja valmistan uniikkeja ja piensarjavalmisteisia käyttö- ja taide-esineitä. Olen erikoistunut riisiposliinitekniikkaan, jonka kautta käsittelen valoa ja tilallisuutta käyttöesineissä. Tutustu työskentelyyni ja teoksiin: Eeva Jokinen keramiikkaa, Ceramics!

Valmennuskurssi on loistava paikka saada rakentavaa ja suoraa palautetta ja kerätä itsevarmuutta pääsykokoeita varten. Nykyopiskelijan tärkeimpiä ominaisuuksia lähes kaikilla aloilla on sietää tiettyä epävarmuutta – esitystekniikoiden ohella kurssin käyminen valmentaa myös henkisesti sekä pääsykokeisiin, että tulevaan opiskeluun.

Kurssin harjoitustehtävät kehittävät kykyä katsoa omaa työtä analyyttisesti ja näkemään tapoja kehittää sekä teknisiä ratkaisuja, että ideoiden esittämistä. Valmennuskurssin opettajien ammattitaidon ja muiden valmennettavien vertaistuen avulla omia valmiuksia ja taitoja voi kehittää voimavaraksi joita hyödyntämällä pääset lähemmäksi unelmiesi ammattia!

Supervoimat

0

muotoiluekspertti

0

sisältötuomari

0

tarinankertoja

0

arviointiguru