Skip to content

Elisa Ruuska

Apuopettaja, Arkkitehtuurin opiskelija, Tampereen teknillinen yliopisto

Faktat

Yhteystiedot

Minä

Moikka! Nimeni on Elisa ja opiskelen neljättä vuotta arkkitehtuuria Tampereen yliopistossa. Teholla opetan pääsääntöisesti etänä, mutta bileisiin saavun aina paikan päälle!

Olen aina tiennyt haluavani arkkitehdiksi, ja olen aina tykännyt piirtämisestä sekä matematiikasta. Lukion jälkeen kävin opiskelemassa ja kirjoittamassa pitkän matematiikan, koska tiesin tarvitsevani siinä opittuja taitoja pääsykokeissa.

Vaikka olen kasvanut käytännössä kynä kädessä, tiesin kaipaavani apua itse piirustus- ja suunnittelukokeissa, jotta pystyisin nostamaan itsevarmuuttani ja monipuolistamaan ideointikykyäni. Monet eri alojen kaverini olivat käyneet erilaisia valmennuskursseja, ja itseäni alkoi myös kiinnostamaan. Löysin lopulta Teho-opiston ja kävin Maxi-kurssin. Koko syksyn ja kevään kestävä kurssi antoi runsaasti uskoa omiin kykyihin, kun oppi paljon uusia asioita esimerkiksi sommittelusta, massoittelusta ja erilaisista piirustustekniikoista.

Pääsin kouluun piirustuskoekiintiössä kolmannella yrityksellä. Olen ollut todella tyytyväinen arkkitehtuurin koulutukseen ja opettajiin, ja olen oppinut järjettömän paljon asioita. Vaikka halusin jo pienestä asti arkkitehdiksi, on kuva arkkitehtuurista muuttunut hurjasti opiskelujen aikana. Koulun edetessä tuntuu kokoajan nauttivan enemmän alasta ja mitä kaikkea se pitää sisällään. Mitä enemmän arkkitehtuurista oppii, sitä enemmän haluaa itse päästä laittamaan niitä oppeja käytäntöön. En malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Supervoimat

0

Tekniikkataituri

0

Välinevoimari

0

Sommittelujen suojelija

0

Ikuinen ilopilleri