Intensiivikurssit

Tiiviit kurssit tärkeimmistä taidoista, tekniikoista ja tyyleistä luovien alojen valintakokeisiin
#arkkitehdiksi
#maisema-arkkitehdiksi
#rakennusarkkitehdiksi
#sisustussuunnittelijaksi
#muotoilijaksi
#taidekasvattajaksi
#graafiseksi suunnittelijaksi
#vaatesuunnittelijaksi
#kuvataiteilijaksi

Intensiivikursseilla erityinen peruutusoikeus

Ennakkotehtävien tulokset julkistetaan useimmilla aloilla vasta toukokuussa. 
Intensiivikurssin voi peruuttaa, jos et pääse ennakkotehtävävaiheesta läpi.
Voit siis huoleti ilmoittautua jo nyt!

Early bird etu 25.4. asti

RYHMÄ 1

Opetusajat:
MA-KE 13.-15.5.2024 
klo 9:00 – 13:00 (INTENSIIVI 2D)
klo 13:30 – 17:30 (INTENSIIVI 3D)

sekä pääsykoesimulaatiot:
PE 17.5., LA 18.5. ja MA 20.5.2024
klo 9:00 – 16:30

Hinta: 590–690 €
RYHMÄ 2

Opetusajat:
MA-KE 13.-15.5. 
klo 9:00 – 13:00 (INTENSIIVI 2D)
klo 13:30 – 17:30 (INTENSIIVI 3D)

sekä pääsykoesimulaatiot:
TI-TO 21.-23.5.2024
klo 9:00 – 16:30

Hinta: 590–690 €
ITSENÄINEN SUORITUS
 

Haluaisit mukaan intensiivikursseille mutta ajat eivät sovi? Kurssin sisällön voi opiskella myös itsenäisesti omaan tahtiin. Laita viestiä Sinille sini@teho-opisto.fi tai soita 0405545595.

Kenelle

#Arkkitehdiksi #Maisema-arkkitehdiksi #Sisustusarkkitehdiksi #Sisustussuunnittelijaksi #Rakennusarkkitehdiksi #Muotoilijaksi #Taidekasvattajaksi #Graafiseksi suunnittelijaksi #Vaatesuunnittelijaksi #Kuvataiteilijaksi

Ilmoittaudu tai kysy lisää

Sini Koivisto
040 554 5595
sini@teho-opisto.fi

Tavoitteet

Pääsykokeet lähestyvät ja kaipaat kuvailmaisun hiomista? Tai ehkä olet saanut kutsun kolmiulotteisten alojen pääsykokeisiin, mutta rakentelu tuntuu vielä epävarmalta?

Tehon Intensiivi-valmennuskursseilla saat tehokkaan ja täsmällisen kertauksen tärkeimmistä taidoista, tekniikoista ja tyyleistä visuaalisten alojen pääsykokeisiin. Kehitämme ajankäyttöäsi ja ideointikykyäsi niin, että pystyt toimimaan tehokkaasti ja oikein jännittävässä pääsykoetilanteessa.

kurssivaihtoehdot

Intensiivikursseihin kuuluu kolme päivää tekniikoiden ja tyylien opetusta sekä kolmen päivän pääsykoesimulaatiokurssi. Voit valita treeniä kaksiulotteisten kuvien, kolmiulotteisten rakenteiden tai pakettina molempien parissa!

Intensiivi 2D

Intensiivi 2D:llä harjoitellaan sommittelun ja muiden kuvan keinojen avulla, miten saada viestittyä kuvan sanoma halutulla tavalla pääsykokeissa. Pääsykokeisiin valmistaudutaan myös harjoittamalla ideointitekniikoita ja kehittämällä paineensietokykyä pääsykoesimulaation avulla.

Kurssi on todella hyödyllinen jokaiselle visuaalisten alojen kokeisiin valmistuvalle, mutta aivan erityisesti graafisen suunnittelun ja visuaalisen viestinnän pyrkijöille, olit sitten vielä epävarma taidoistasi tai haluat vain hioa omaa ilmaisua huippuunsa ennen pääsykoerutistusta.

Suosittelemme yhdistämään kurssin Intensiivi 3D:n kanssa etenkin, jos hakukohteessasi on ollut rakentelutehtäviä pääsykokeissa. Niitä on ollut myös perinteisesti kaksiulotteisilla aloilla, kuten esimerkiksi Aallon visuaalisen viestinnän kokeissa.

Intensiivi 3D

Intensiivi 3D:llä saat parhaat täsmävinkit eri materiaaleista rakenteluun ja lisätreeniä kolmiulotteisten kappaleiden suunnitteluun. Kurssilla valmistaudutaan pääsykokeisiin tekemällä niissä usein toistuvia rakennetehtäviä, ja harjoitetaan omaa paineensietokykyä pääsykoesimulaation avulla. Kurssilla perehdytään tekniikoiden lisäksi muotoiluun, tilojen ja rakenteiden suunnitteluun.

Kurssi on erityisen hyödyllinen, jos pyrit kolmiulotteisia tehtäviä pääsykokeissaan sisältäville aloille, kuten arkkitehtuurin, sisustusarkkitehtuurin ja muotoilun aloille.

Suosittelemme yhdistämään kurssiin Intensiivi 2D:n, jossa hiotaan omaa kaksiulotteisen kuvan ilmaisua pääsykokeita varten.

kurssien rakenne

Kurssit järjestetään toukokuussa juuri ennen pääsykokeita. Opetuspäivien aikana opiskellaan aihealue, ja harjoitellaan lyhyillä harjoituksilla juuri opittua asiasisältöä. Opetuksen välipäivinä oppilaat tekevät omatoimisesti pääsykoetyyppisiä kotitehtäviä, joista annetaan kirjallinen arvio parannusehdotuksineen ja kerrotaan, minkä arvosanan tehtävällä olisi todennäköisesti saanut pääsykokeissa.

Kurssin lopuksi on pääsykokeita simuloivat loppukokeet (Simulaatio-kurssi), joiden jälkeinen kritiikkitilaisuus päättää kurssin ja kehittää edelleen omaa ilmaisuasi ja ideointikykyäsi.

Intensiivinen, noin viikon mittainen harjoittelujakso sopii hyvin jos haluat keskittyä tehokkaan intensiivisen jakson ajan pääsykokeisiin valmistautumiseen. Saat lyhyessä ajassa kattavan kertauksen pääsykokeissa testattavista taidoista ja tekniikoista. Monet yhdistävätkin Intensiivi-kursseja pidempien kurssiemme kanssa.

Kurssivaihtoehdot

Voit valita intensiivikurssille treeniä kaksiulotteisten kuvien, kolmiulotteisten rakenteiden tai pakettina molempien parissa!

Jos haluat suorittaa kurssit itsenäisesti omaan tahtiin, laita Sinille viestiä sini@teho-opisto.fi tai soita 0405545595

varaa paikkasi kurssilta nyt! early bird -hinnat voimassa 25.4.23 asti!

Mitä kurssin käyneet sanovat

Santtu-Hyvarinen
Santtu Hyvärinen
Teho-Opistolla hinta-laatusuhde on paras verrattuna vastaaviin muihin taidealojen valmennuskursseihin.
Santtu Hyvärinen
Arkkitehtuurin kandidaatti, Oulun yliopisto
Mindele-Grant
Mindele Grant
Kurssin suurimmat hyödyt minulle olivat kotitehtävät ja niiden kritiikit, niiden myötä opin käyttämään koeajan tehokkaasti.
Mindele Grant
Sisustusarkkitehtuuri, Aalto-yliopisto
Mia-Pikkarainen
Mia Pikkarainen
Kurssilla oli hyvä yhteishenki ja kurssikerrat olivat poikkeuksetta viikon kivoimpia hetkiä!
Mia Pikkarainen
Arkkitehtuuri, Aalto-yliopisto

Teho lukuina

70% oppilaistamme ovat saaneet haluamansa opiskelpaikan (vrt. 10% muut pyrkijät).
0 / 10
Tehon kouluarvosana (keskiarvo palautteessa)
0 %
Kurssilaisista suosittelisi Tehoa kavereilleen (2013–2016)
0 +
Valintakokeissa hyväksytyt Teholaiset 2009–
0 %
Opiskelijoistamme sai haluamansa opiskelupaikan