Skip to content

Juha Vehmaanperä

Opettaja, Vuoden nuori suunnittelija 2022, Taiteen maisteri (Aalto-yliopisto, Muoti)

Faktat

Minä

Olen valmistunut Taiteen maisteriksi Aalto-yliopistosta muodin koulutusohjelmasta. Olen opintojeni aikana käynyt läpi useita kansainvälisiä muotikilpailuita ympäri Eurooppaa mm. Portugali, Italia, Ranska, Espanja, Tanska. Töitäni on esitelty maineikkaissa alan julkaisuissa ja näyttelyissä esimerkiksi Hollannin Design Weekeillä. Minut on myös valittu vuoden 2022 nuoreksi suunnittelijaksi. Harjoittelun olen tehnyt tunnetulla Ruotsalaisella muotimerkillä Tukholmassa. Nautin vapaa-ajalla luontoretkistä, asioiden tutkimisesta ja yleisestä hengailusta.

Aikaisemmalta koulutustaustaltani olen graafiseen suunnitteluun erikoistunut kuva-artesaani ja ylioppilas. Graafisella alalla osaamiseni keskittyy kirjataittoon ja kansisuunnitteluun, jota olen tehnyt ennen opintojani muodin parissa pienelle kustantamolle.

Teholla aloitin työt 2022 vuoden alussa. Minulle on aina ollut tärkeää jakaa omaa tietoa ja osaamista eteenpäin. Muiden auttamisesta saa niin paljon itselleen, ja on hienoa nähdä ihmisten puhkeavan kukkaan! Haluan omalla opetustyylilläni rohkaista ihmisiä olemaan omia itsejään luovassa työssä.

supervoimat

0

Käsityökuningatar

0

Askartelu

0

Avuliaisuus

0

Eräjorma