Skip to content

Juha Vehmaanperä

Ohjaaja, Vuoden nuori suunnittelija 2022, Muodin maisteriopiskelija, Aalto-yliopisto

Supervoimat

Faktat

Minä

Olen valmistunut Taiteen kandidaatiksi vuonna 2018 Aalto-yliopistosta muodin koulutusohjelmasta. Viimeistelen tällä hetkellä taiteen maisterin opintoja samaisessa koulussa. Olen opintojeni aikana käynyt läpi useita kansainvälisiä muotikilpailuita ympäri Eurooppaa mm. Portugali, Italia, Ranska, Espanja, Tanska. Töitäni on esitelty maineikkaissa alan julkaisuissa ja näyttelyissä esimerkiksi Hollannin Design Weekeillä. Harjoittelun olen tehnyt tunnetulla Ruotsalaisella muotimerkillä Tukholmassa. Nautin vapaa-ajalla luontoretkistä, asioiden tutkimisesta ja yleisestä hengailusta.

Aikaisemmalta koulutustaustaltani olen graafiseen suunnitteluun erikoistunut kuva-artesaani ja ylioppilas. Graafisella alalla osaamiseni keskittyy kirjataittoon ja kansisuunnitteluun, jota olen tehnyt ennen opintojani muodin parissa pienelle kustantamolle.

Teholla aloitin työt 2022 vuoden alussa. Minulle on aina ollut tärkeää jakaa omaa tietoa ja osaamista eteenpäin. Muiden auttamisesta saa niin paljon itselleen, ja on hienoa nähdä ihmisten puhkeavan kukkaan! Haluan omalla opetustyylilläni rohkaista ihmisiä olemaan omia itsejään luovassa työssä.

0

Käsityökuningatar

0

Askartelu

0

Avuliaisuus

0

Eräjorma