Maxi

Koko lukuvuoden kurssilla opit tekniikat, luot persoonallisen tyylin ja varmistat onnistumisen
#arkkitehdiksi
#maisema-arkkitehdiksi
#rakennusarkkitehdiksi
#sisustussuunnittelijaksi
#muotoilijaksi
#taidekasvattajaksi
#graafiseksi suunnittelijaksi
#vaatesuunnittelijaksi
#kuvataiteilijaksi

Super early bird -etu
31.7.2024 asti

Jälki-ilmoittauTUMINEN KÄYNNISSÄ

MAXI

 

Ajankohta: 9.9.2024 – 9.5.2025

Opetus alkaa ryhmissä viikolla 37.

 

Lähikurssin ryhmät (SYKSY):

Ryhmä 1: Ma 9:00 – 12:00
Ryhmä 2: Ti 14:30 – 17:30
Ryhmä 3: KE 18:00 – 21:00
Ryhmä 4: TO 9:00 – 12:00 
Ryhmä 5: TO 12:00 – 15:00

 

Studio- ja Takuukurssin ryhmät (SYKSY):
Studio 1: Ma 9:00 – 16:00
Studio 2: Ti 14:30 – 21:00

Voit valita opetustunnit myös mistä tahansa lähikurssin ryhmästä!

 

Liveverkkokurssin ryhmät:

Ryhmä 1: MA 17:30 – 20:30
Ryhmä 2: PE 09:00 – 12:00

 

Etäkurssi:

Opiskele omaan tahtiin ajasta ja paikasta riippumatta

 

Hinta: 1390 – 3090 €

Kenelle

#Arkkitehdiksi #Maisema-arkkitehdiksi #Sisustusarkkitehdiksi #Sisustussuunnittelijaksi #Rakennusarkkitehdiksi #Muotoilijaksi
#Palvelumuotoilijaksi
#Taidekasvattajaksi #Graafiseksi suunnittelijaksi #Vaatesuunnittelijaksi #Kuvataiteilijaksi

Kurssivaihto­ehdot

  Etäkurssi Liveverkkokurssi
Lähikurssi Takuukurssi

Ilmoittaudu tai kysy lisää

Sini Koivisto
040 554 5595
sini@teho-opisto.fi

Varmin tapa saada opiskelupaikka

Maxi-kurssi on suosituin kurssimme eikä suotta – Maxi-kurssilaisista suurin osa saa tavoittelemansa opiskelupaikan. Luovan ilmaisun kehittyminen vaatii pitkäjänteistä harjoittelua, jota koko lukuvuoden kestävä opetus tarjoaa tehokkaalla tavalla. Innostavat opettajat ja hyvä ryhmähenki muiden kurssilaisten kanssa pitävät motivaation korkealla ja saatat yllättyä, miten paljon taitosi voivatkaan parantua ammattitaitoisessa ohjauksessa. Maxi-kurssin kävijät menestyvät parhaiten vaativissa pääsykokeissa ja nappaavat ison osan opiskelupaikoista. 

Tavoitteet

Maxi-kurssille tullessasi lähtötasollasi ei ole merkitystä: Koko lukuvuoden kestävällä kurssilla opit ja hiot huippuunsa pääsykokeissa tarvittavat tekniikat, luot persoonallisen tyylin ja kehität vahvan rutiinin ajankäyttöösi. Lisäksi saat hyvän käsityksen ajan hengestä ja tyylistä, mikä on olennaista sisällöltään kiinnostavien töiden suunnittelussa. Harjoittelu läpi vuoden on hauskaa ja tavoitteellista, se luo vahvan rutiinin ja antaa vankan pohjan menestymiseen kokeiden jälkeisissä opinnoissakin.

Alakohtainen Sisältö

Maxi-kurssin syyslukukausi painottuu kuvantekemisen tekniikoiden kehittämiseen ja opiskeluun. Käymme läpi pääsykokeiden kannalta olennaiset piirustus- ja maalaustekniikat, sekä paneudumme muun muassa sommitteluun, perspektiivipiirtämiseen, varjostamiseen ja värien käyttöön. Lisäksi alusta asti perehdymme ideoinnin ja suunnittelun prosesseihin ja harjoitteluun, mikä luo töillesi sydämen.

Keväällä syvennytään alakohtaisiin sisältöihin, oman ilmaisun vahvistamiseen ja oman persoonallisen tyylin kehittämiseen.

  • Arkkitehtuuriin, sisustusarkkitehtuuriin ja muotoiluun pyrkivät opiskelevat muun muassa pienoismallitekniikoita, kolmiulotteisen muodon suunnittelua, tilan kuvaamista sekä rakenteita.
  • Visuaalisen viestinnän aloille pyrkivät perehtyvät esimerkiksi juliste- ja logosuunnitteluun, typografiaan, infografiikkaan sekä visuaalisen ilmeen suunnitteluun.

Mikä tärkeintä, osaamistasi kehitetään ja pidetään yllä läpi koko vuoden viikoittaisten alakohtaisten harjoitus- ja kotitehtävien ja kritiikkien avulla. Pitkä kurssi ja säännöllinen harjoittelu varmistaa taitojen syvemmän omaksumisen sekä kehittää vankan tuntemuksen töiden kiinnostavasta sisällöstä. 

Pääsykoetehtävät on ihan oma kuvallisen ilmaisun lajinsa. Niissä pärjääminen vaatii harjoitusta, vaikka olisi jo teknisesti taitava piirtäjä. Vaatii toistoja, että oppii tekemään kuvia ja malleja, jotka vastaavat pääsykoetehtävien tehtävänantojen annettuihin arvosteluperusteisiin tarkasti.

Hakulastasi riippuen opetusryhmät voivat vaihtua kevätlukukaudella.

Opetus

Maxi-kurssilla on yhteensä 25 opetuskertaa, joista jokainen sisältää neljä 45 minuutin opetustuntia. Lähiopetusta on siis 100 opetustuntia, joka jakautuu kotitehtäväkritiikin, luentojen ja harjoitustöiden kesken. Kurssi sisältää myös kaksi pääsykoesimulaatiota, joilla testaat osaamisesi ja harjoittelet ajankäyttöä ja paineen alla työskentelyä koetilanteessa. Opetuskerran aikana opiskellaan tunnin aihealue ja harjoitellaan pikatehtävillä. Kotitehtävinä tehdyistä pääsykoetyyppisistä tehtävistä pidetään kritiikki ja ne arvioidaan kuten oikeat pääsykoetehtävät, jolloin opit oman työsi lisäksi muiden oivalluksista.

Maxi-kurssi sopii sinulle joka haluat panostaa täysillä opiskelupaikan saamiseen, etkä halua jättää mitään sattuman varaan. Maxi-kurssilla saat parhaat edellytykset onnistumiseen pääsykokeissa.

Suositeltavat erityiskurssit MAXIn oheen

MAXI-kurssin sisältö on erittäin suositeltavaa kaikille visuaalisten alojen hakijoille. Kurssia voi räätälöidä omasta hakukohteesta riippuen erityiskursseillamme.

Kaikille, jotka hakevat ennakkotehtäviä vaativiin hakukohteisiin, suosittelemme voimakkaasti ENNAKKO-kurssia. Ennakkotehtävillä karsitaan jopa 75% hakijoista, joten on todella tärkeää, että ymmärtää, millaisia ennakkotehtävien kannattaa olla. 

DIGI-kurssi on suunnattu erityisesti graafisista aloista kiinnostuneille ja muillekin, joita kiinnostaa omien ennakkotehtävien työstäminen digitaalisesti. Yhä useammalle alalle haettaessa voi ennakkotehtäviä tehdä joko kokonaan tai parannella digitaalisesti. DIGI-lisäkurssilla käydään läpi digitaalisen kuvanteon perustekniikoita ja ilmaisua. Opit mm. taittoa, kuvankäsittelyä ja digitaalista piirtämistä.

Jos kuvan tekemisen taitosi on täysin ruosteessa, suosittelemme PIIRTÄMISEN PERUSTEET-kurssia, joka suoritetaan juuri ennen MAXI-kurssia, ja joka kehittää tilallista hahmotuskykyä ja silmän ja käden yhteistyötä pääsykoetehtäviä vaativalle tasolle.

Jos haet ulkomaille opiskelemaan, on PORTFOLIO-kurssi sinulle hyödyllinen. Hyvän portfolion koonti on erittäin tärkeää, koska portfoliolla on näissä hauissa usein todella suuri rooli!

KURSSIn suoritustavat

MAXI-kurssin voi suorittaa Lähikurssina, pidempänä Studiokurssina Live-verkkokurssina, Takuukurssina, tai itsenäisenä Etäkurssina.

Lue lisää kurssien suoritusvaihtoehdoista!

LÄHIKurssivaihtoehdot

Tehon lähikursseilla opiskelet opettajan johdolla valoisissa kurssitiloissamme Helsingin keskustassa. Tutustu alla kurssivaihtoehtoihimme.

Ilmoittaudu Maxi-lähikursseille nyt alennettuun Super early bird -hintaan!

ETÄKurssivaihtoehdot

Teholla voit opiskella myös verkon kautta joko Etäkurssilla ajasta tai paikasta riippumatta tai Liveverkkoryhmässä ohjatusti Zoomin kautta.  
Tutustu alla kurssivaihtoehtoihimme.

Ilmoittaudu Maxi-etäkurssille nyt alennettuun Super early bird -hintaan!

Mitä kurssin käyneet sanovat

Santtu-Hyvarinen
Santtu Hyvärinen
Teho-Opistolla hinta-laatusuhde on paras verrattuna vastaaviin muihin taidealojen valmennuskursseihin.
Santtu Hyvärinen
Arkkitehtuurin kandidaatti, Oulun yliopisto
Mindele-Grant
Mindele Grant
Kurssin suurimmat hyödyt minulle olivat kotitehtävät ja niiden kritiikit, niiden myötä opin käyttämään koeajan tehokkaasti.
Mindele Grant
Sisustusarkkitehtuuri, Aalto-yliopisto
Mia-Pikkarainen
Mia Pikkarainen
Kurssilla oli hyvä yhteishenki ja kurssikerrat olivat poikkeuksetta viikon kivoimpia hetkiä!
Mia Pikkarainen
Arkkitehtuuri, Aalto-yliopisto

Teho lukuina

70% oppilaistamme ovat saaneet haluamansa opiskelpaikan (vrt. 10% muut pyrkijät).
Tehon kouluarvosana (keskiarvo palautteessa)
0 / 10
Kurssilaisista suosittelisi Tehoa kavereilleen (2013–2016)
0 %
Valintakokeissa hyväksytyt Teholaiset 2009–
0 +
Opiskelijoistamme sai haluamansa opiskelupaikan
0 %