Maxi

Koko lukuvuoden kurssilla opit tekniikat, luot persoonallisen tyylin ja varmistat onnistumisen
#arkkitehdiksi
#maisema-arkkitehdiksi
#rakennusarkkitehdiksi
#sisustussuunnittelijaksi
#muotoilijaksi
#taidekasvattajaksi
#graafiseksi suunnittelijaksi
#vaatesuunnittelijaksi
#kuvataiteilijaksi

early bird etu
17.8.2023 asti

Jälki-ilmoittaudu 3.10. asti!

MAXI

 

Ajankohta: 11.9.2023 – 10.5.2024

Opetus alkaa ryhmissä viikolla 37.

Lähikurssin ryhmät:
Ryhmä 1: TI 18:00 – 21:00
Ryhmä 2: KE 15:00 – 18:00
Ryhmä 3: KE 18:00 – 21:00
Ryhmä 4: TO 9:00 – 12:00 
Ryhmä 5: TO 12:00 – 15:00

Liveverkkokurssin ryhmät:

Ryhmä 1: MA 17:30 – 20:30
Ryhmä 2: PE 09:00 – 12:00

 

Hinta: 1590 – 3190 €

Kenelle

#Arkkitehdiksi #Maisema-arkkitehdiksi #Sisustusarkkitehdiksi #Sisustussuunnittelijaksi #Rakennusarkkitehdiksi #Muotoilijaksi
#Palvelumuotoilijaksi
#Taidekasvattajaksi #Graafiseksi suunnittelijaksi #Vaatesuunnittelijaksi #Kuvataiteilijaksi

Kurssivaihto­ehdot

  Etäkurssi Liveverkkokurssi
Lähikurssi Takuukurssi

Ilmoittaudu tai kysy lisää

Sini Koivisto
040 554 5595
sini@teho-opisto.fi

Varmin tapa saada opiskelupaikka

Maxi-kurssi on suosituin kurssimme eikä suotta – Maxi-kurssilaisista suurin osa saa tavoittelemansa opiskelupaikan. Luovan ilmaisun kehittyminen vaatii pitkäjänteistä harjoittelua, jota koko lukuvuoden kestävä opetus tarjoaa tehokkaalla tavalla. Innostavat opettajat ja hyvä ryhmähenki muiden kurssilaisten kanssa pitävät motivaation korkealla ja saatat yllättyä, miten paljon taitosi voivatkaan parantua ammattitaitoisessa ohjauksessa. Maxi-kurssin kävijät menestyvät parhaiten vaativissa pääsykokeissa ja nappaavat ison osan opiskelupaikoista. 

Tavoitteet

Maxi-kurssille tullessasi lähtötasollasi ei ole merkitystä: Koko vuoden kestävällä kurssilla opit ja hiot huippuunsa pääsykokeissa tarvittavat tekniikat, luot persoonallisen tyylin ja kehität vahvan rutiinin ajankäyttöösi. Lisäksi saat hyvän käsityksen ajan hengestä ja tyylistä, mikä on olennaista sisällöltään kiinnostavien töiden suunnittelussa. Harjoittelu läpi vuoden on hauskaa ja tavoitteellista, mikä luo vahvan rutiinin ja antaa vankan pohjan menestymiseen kokeiden jälkeisissä opinnoissakin.

Sisältö

Maxi-kurssin syyskaudella keskitytään pääsykokeissa tarvittaviin tekniikoihin, kun taas kevätkaudella kehitetään erityisesti omaa kuvallista ilmaisua.

Aloitamme syventymällä ilmaisun vahvistamiseen ja oman persoonallisen tyylin kehittämiseen. Keskeisimpiä kokonaisuuksia ovat mm. sommittelu, värit, valon ja varjon käyttö, ihminen, tila ja muotoilu. Mikä tärkeintä, osaamistasi kehitetään ja pidetään yllä läpi koko kevään viikoittaisten tehtävien ja kritiikkien avulla. Pitkä kurssi ja säännöllinen harjoittelu varmistavat taitojen syvemmän omaksumisen sekä kehittää vankan tuntemuksen töiden kiinnostavasta sisällöstä.

Pääsykoetehtävät on ihan oma kuvallisen ilmaisun lajinsa. Niissä pärjääminen vaatii harjoitusta, vaikka olisi jo teknisesti taitava piirtäjä. Vaatii toistoja, että oppii tekemään kuvia ja malleja, jotka vastaavat pääsykoetehtävien tehtävänantojen annettuihin arvosteluperusteisiin tarkasti.

Opetus

Maxi-kurssilla on yhteensä 26 opetuskertaa, jotka sisältävät neljä 45 minuutin opetustuntia. Lähiopetusta on siis 104 opetustuntia, joka jakautuu kotitehtäväkritiikin, luentojen ja harjoitustöiden kesken. Kurssi sisältää myös kaksi pääsykoesimulaatiota, joilla testaat osaamisesi ja harjoittelet ajankäyttöä ja paineen alla työskentelyä koetilanteessa. Opetuskerran aikana opiskellaan tunnin aihealue ja harjoitellaan pikatehtävillä. Kotitehtävinä tehdyistä pääsykoetyyppisistä tehtävistä pidetään kritiikki ja ne arvioidaan kuten oikeat pääsykoetehtävät, jolloin opit oman työsi lisäksi muiden oivalluksista.

Maxi-kurssi sopii sinulle joka haluat panostaa täysillä opiskelupaikan saamiseen, etkä halua jättää mitään sattuman varaan. Maxi-kurssilla saat parhaat edellytykset onnistumiseen pääsykokeissa.

Suositeltavat erityiskurssit MAXIn oheen

MAXI-kurssin sisältö on erittäin suositeltavaa kaikille visuaalisten alojen hakijoille. Kurssia voi räätälöidä omasta hakukohteesta riippuen erityiskursseillamme.

Kaikille, jotka hakevat ennakkotehtäviä vaativiin hakukohteisiin, suosittelemme voimakkaasti ENNAKKO-kurssia. Ennakkotehtävillä karsitaan jopa 75% hakijoista, joten on todella tärkeää, että ymmärtää, millaisia ennakkotehtävien kannattaa olla. TYÖPAJA-Kurssilla syvennät Maxi-kurssilla oppimiasi taitoja. 

DIGI-kurssi on suunnattu erityisesti graafisista aloista kiinnostuneille ja muillekin, joita kiinnostaa omien ennakkotehtävien työstäminen digitaalisesti. Yhä useammalle alalle haettaessa voi ennakkotehtäviä tehdä joko kokonaan tai parannella digitaalisesti. DIGI-lisäkurssilla käydään läpi digitaalisen kuvanteon perustekniikoita ja ilmaisua. Opit mm. taittoa, kuvankäsittelyä ja digitaalista piirtämistä.

Jos kuvan tekemisen taitosi on täysin ruosteessa, suosittelemme PIIRTÄMISEN PERUSTEET-kurssia, joka suoritetaan juuri ennen MAXI-kurssia, ja joka kehittää tilallista hahmotuskykyä ja silmän ja käden yhteistyötä pääsykoetehtäviä vaativalle tasolle.

Jos haet ulkomaille opiskelemaan, on PORTFOLIO-kurssi sinulle hyödyllinen. Hyvän portfolion koonti on erittäin tärkeää, koska portfoliolla on näissä hauissa usein todella suuri rooli!

KURSSIn suoritustavat

Kurssivaihtoehdot

Teholla voit opiskella joustavasti joko lähikurssilla, etäopetuksessa tai live-verkkokurssilla.
Takuukurssilla varmistat sisäänpääsysi. Tutustu alla kurssivaihtoehtoihimme.

Vielä ehdit varata paikkasi kurssilta! Jälki-ilmoittautuminen käynnissä 3.10. asti!

Mitä kurssin käyneet sanovat

Santtu-Hyvarinen
Santtu Hyvärinen
Teho-Opistolla hinta-laatusuhde on paras verrattuna vastaaviin muihin taidealojen valmennuskursseihin.
Santtu Hyvärinen
Arkkitehtuurin kandidaatti, Oulun yliopisto
Mindele-Grant
Mindele Grant
Kurssin suurimmat hyödyt minulle olivat kotitehtävät ja niiden kritiikit, niiden myötä opin käyttämään koeajan tehokkaasti.
Mindele Grant
Sisustusarkkitehtuuri, Aalto-yliopisto
Mia-Pikkarainen
Mia Pikkarainen
Kurssilla oli hyvä yhteishenki ja kurssikerrat olivat poikkeuksetta viikon kivoimpia hetkiä!
Mia Pikkarainen
Arkkitehtuuri, Aalto-yliopisto

Teho lukuina

70% oppilaistamme ovat saaneet haluamansa opiskelpaikan (vrt. 10% muut pyrkijät).
0 / 10
Tehon kouluarvosana (keskiarvo palautteessa)
0 %
Kurssilaisista suosittelisi Tehoa kavereilleen (2013–2016)
0 +
Valintakokeissa hyväksytyt Teholaiset 2009–
0 %
Opiskelijoistamme sai haluamansa opiskelupaikan