Midi

Lukukauden kurssilla opit tehokkaan ideoiden esittämisen ja tavat erottua massasta visuaalisten alojen pääsykokeissa
#arkkitehdiksi
#maisema-arkkitehdiksi
#rakennusarkkitehdiksi
#sisustussuunnittelijaksi
#muotoilijaksi
#taidekasvattajaksi
#graafiseksi suunnittelijaksi
#vaatesuunnittelijaksi
#kuvataiteilijaksi

Early bird
-etu 5.1.2024 asti

Jälki-ilmoittaudu nyt!

MIDI
 

Ajankohta: 20.1.– 9.5.2025

Opetus kerran viikossa

 

HUOM! Etäkurssin voit suorittaa omaan tahtiin myös syksyllä 2024!

 

Lähiryhmät:

Ryhmä 1: MA 09:00 – 12:00

Ryhmä 2: TI: 14:30 – 17:30

Ryhmä 3: Ke 18:00 – 21:00

Ryhmä 4: To 09:00 – 12:00

Ryhmä 5: To 12:00 – 15:00

Ryhmä 7: To 15:00 – 18:00

 

Studio- ja Takuukurssin ryhmät 
Studio 1: Ma 9:00 – 16:00
Studio 2: Ti 14:30 – 21:00

Voit valita opetustunnit myös mistä tahansa lähikurssin ryhmästä!

 

Live-verkkokurssin ryhmät:

Ryhmä 1: MA 17:30 – 20:30  

Ryhmä 2: PE 09:00 – 12:00 

 

Hinta: 990€ – 2590 €

 

Kenelle

#Arkkitehdiksi #Maisema-arkkitehdiksi  #Sisustusarkkitehdiksi #Sisustussuunnittelijaksi #Rakennusarkkitehdiksi #Muotoilijaksi #Taidekasvattajaksi #Graafiseksi suunnittelijaksi #Vaatesuunnittelijaksi #Kuvataiteilijaksi

Kurssivaihto­ehdot

Lähikurssi • Live-verkkokurssi  Etäkurssi • Takuukurssi 

Ilmoittaudu tai kysy lisää

Sini Koivisto
040 554 5595
sini@teho-opisto.fi

Tavoitteet

Midi-kurssilla opit olennaiset ideointi- ja muotoilutaidot, joita tarvitset luovien alojen pääsykokeissa. Kurssin alussa opetus keskittyy kuvantekemiseen ja ideointiin, joka valmentaa Ennakkotehtäviin. Loppupään opetus keskittyy alakohtaiseen pääsykokeisiin valmistautumiseen.

Tavoitteellisen harjoittelun avulla opit luomaan vahvan rutiinin tehtävien tekemiseen ja onnistumaan pääsykokeen rajatussa ajassa. Sisäänpääsyyn vaadittavat pisteet tulevat piirustus- ja suunnittelukokeesta, johon Midi-kurssi valmentaa parhaalla tavalla.

Sisältö ja opetus

Midi-kurssilla keskitymme vahvistamaan ilmaisutaitojasi ja kehitämme yhdessä persoonallista tyyliäsi. Kurssin keskiössä ovat sommittelu, värien käyttö, valo ja varjo, ihmis- ja tilakuvaukset sekä muotoilu. Viikoittaiset tehtävät ja kritiikit kehittävät osaamistasi läpi kevään – taidot kehittyvät vain pitkäjänteisellä harjoittelulla. Varmistamme, että omaksut pääsykokeissa tarvittavat ilmaisutaidot ja saat hyvän käsityksen kiinnostavasta sisällöstä ja ajankäytöstä.

Kurssi koostuu 13 eri opetuskokonaisuudesta ja sisältää myös pääsykoesimulaation, jossa voit testata osaamistasi ja harjoitella ajankäyttöä sekä paineenalaisia työskentelyolosuhteita. Tunneilla käsitellään eri aihealueita ja harjoitellaan pikatehtävien kautta. Kotitehtävinä tehdyt pääsykoetyyppiset tehtävät arvioidaan ammattimaisesti, tarjoten sinulle mahdollisuuden oppia sekä omista että toisten oivalluksista.

Tule mukaan!

Midi-kurssi on sinulle, joka haluat käyttää kevään tehokkaasti hyödyksi ja panostaa unelmiesi opiskelupaikan saamiseen.  Kurssilta saat perusteellisen koulutuksen pääsykokeissa vaadittaviin taitoihin, kuten rakenteluun, piirustukseen ja maalaukseen. Midi-kurssilla keskityt erityisesti ideoinnin ja visuaalisen ilmaisun taitoihin, jotka nostavat luovat työsi uudelle tasolle ja saavat työsi erottumaan vaativissa pääsykokeissa. 

Ilmoittaudu nyt ja varmista onnistuminen elämäsi tärkeimmissä kokeissa!

SUOSITELTAVAT ERITYISKURSSIT MIDIN OHEEN

MIGI-kurssin sisältö on erittäin suositeltavaa kaikille visuaalisten alojen hakijoille. Kurssia voi räätälöidä omasta hakukohteesta riippuen erityiskursseillamme.

Kaikille, jotka hakevat ennakkotehtäviä vaativiin hakukohteisiin, suosittelemme voimakkaasti ENNAKKO-kurssia. Ennakkotehtävillä karsitaan jopa 75% hakijoista, joten on todella tärkeää, että ymmärtää, millaisia ennakkotehtävien kannattaa olla. 

DIGI-kurssi on suunnattu erityisesti graafisista aloista kiinnostuneille ja muillekin, joita kiinnostaa omien ennakkotehtävien työstäminen digitaalisesti. Yhä useammalle alalle haettaessa voi ennakkotehtäviä tehdä joko kokonaan tai parannella digitaalisesti. DIGI-lisäkurssilla käydään läpi digitaalisen kuvanteon perustekniikoita ja ilmaisua. Opit mm. taittoa, kuvankäsittelyä ja digitaalista piirtämistä.

Jos kuvan tekemisen taitosi on täysin ruosteessa, suosittelemme PIIRTÄMISEN PERUSTEET-kurssia, joka suoritetaan juuri ennen MAXI-kurssia, ja joka kehittää tilallista hahmotuskykyä ja silmän ja käden yhteistyötä pääsykoetehtäviä vaativalle tasolle.

Jos haet ulkomaille opiskelemaan, on PORTFOLIO-kurssi sinulle hyödyllinen. Hyvän portfolion koonti on erittäin tärkeää, koska portfoliolla on näissä hauissa usein todella suuri rooli!

KURSSIN SUORITUSTAVAT

MAXI-kurssin voi suorittaa Lähikurssina, pidempänä Studiokurssina Live-verkkokurssinaTakuukurssina, tai itsenäisenä Etäkurssina.

Lue lisää kurssien suoritusvaihtoehdoista!

LähiKurssivaihtoehdot

Tehon lähikursseilla opiskelet opettajan johdolla valoisissa kurssitiloissamme Helsingin keskustassa. Tutustu alla kurssivaihtoehtoihimme.

Varaa paikkasi kurssilta nyt! early bird -hinnat voimassa 31.1.2024 asti

jälki-ilmoittaudu mukaan

Jälki-ilmoittautumalla nyt saat kaiken kurssilla käydyn materiaalin, luentotallenteet ja kurssitehtävät heti käyttöösi – et siis menetä mitään ja ehdit vielä hyvin mukaan koko kevään mittaiselle kurssille!

Etäkurssivaihtoehdot

Teholla voit opiskella myös verkon kautta joko Etäkurssilla ajasta tai paikasta riippumatta tai Liveverkkoryhmässä ohjatusti Zoomin kautta.  
Tutustu alla kurssivaihtoehtoihimme.

Mitä kurssin käyneet sanovat

Santtu-Hyvarinen
Santtu Hyvärinen
Teho-Opistolla hinta-laatusuhde on paras verrattuna vastaaviin muihin taidealojen valmennuskursseihin.
Santtu Hyvärinen
Arkkitehtuurin kandidaatti, Oulun yliopisto
Mindele-Grant
Mindele Grant
Kurssin suurimmat hyödyt minulle olivat kotitehtävät ja niiden kritiikit, niiden myötä opin käyttämään koeajan tehokkaasti.
Mindele Grant
Sisustusarkkitehtuuri, Aalto-yliopisto
Mia-Pikkarainen
Mia Pikkarainen
Kurssilla oli hyvä yhteishenki ja kurssikerrat olivat poikkeuksetta viikon kivoimpia hetkiä!
Mia Pikkarainen
Arkkitehtuuri, Aalto-yliopisto

Teho lukuina

70% oppilaistamme ovat saaneet haluamansa opiskelpaikan (vrt. 10% muut pyrkijät).
Tehon kouluarvosana (keskiarvo palautteessa)
0 / 10
Kurssilaisista suosittelisi Tehoa kavereilleen (2013–2016)
0 %
Valintakokeissa hyväksytyt Teholaiset 2009–
0 +
Opiskelijoistamme sai haluamansa opiskelupaikan
0 %