Midi

Lukukauden kurssilla opit tehokkaan ideoiden esittämisen ja tavat erottua massasta visuaalisten alojen pääsykokeissa
#arkkitehdiksi
#maisema-arkkitehdiksi
#rakennusarkkitehdiksi
#sisustussuunnittelijaksi
#muotoilijaksi
#taidekasvattajaksi
#graafiseksi suunnittelijaksi
#vaatesuunnittelijaksi
#kuvataiteilijaksi

Super Early bird
etu 13.12.2023 asti

MIDI
 

Ajankohta: 22.1.–8.5.2024

Opetus alkaa ryhmissä viikolla 4.


Lähiryhmät:

Ryhmä 1: TI 12:00 – 15:00

Ryhmä 2: TI 18:00 – 21:00 * TÄYNNÄ

Ryhmä 3: Ke 9:00 – 12:00

Ryhmä 4: KE 15:00 – 18:00 *

Ryhmä 5: KE 18:00 – 21:00 *

Ryhmä 6: TO 9:00 – 12:00

Ryhmä 7: TO 12:00 – 15:00 *

Ryhmä 8: TO 15:00 – 18:00

Ryhmä 9: TO 18:00 – 21:00

Live-verkkokurssin ryhmät:

Ryhmä 1: MA 17:30 – 20:30 *

Ryhmä 2: PE 09:00 – 12:00 *

* Syksyllä alkanut Maxi-opetusryhmä. Ryhmän taso voi olla korkeampi, koska ryhmä on harjoitellut jo puoli vuotta.

Hinta: 790€ – 2390 €

Kenelle

#Arkkitehdiksi #Maisema-arkkitehdiksi  #Sisustusarkkitehdiksi #Sisustussuunnittelijaksi #Rakennusarkkitehdiksi #Muotoilijaksi #Taidekasvattajaksi #Graafiseksi suunnittelijaksi #Vaatesuunnittelijaksi #Kuvataiteilijaksi

Kurssivaihto­ehdot

Lähikurssi • Live-verkkokurssi  Etäkurssi • Takuukurssi 

Ilmoittaudu tai kysy lisää

Sini Koivisto
040 554 5595
sini@teho-opisto.fi

Tavoitteet

Midi-kurssilla omaksut arkkitehtuurin, muotoilun tai taidealojen pääsykokeissa olennaiset ideointitaidot ja muotokielet, jotka tekevät töistäsi sisällöltään kiinnostavia. Opit myös soveltamaan käyttämiäsi tekniikoita monipuolisesti tehtävänannoissa ja siten yhdistelemään eri tekniikoiden parhaita puolia. Kehität omaa persoonallista tyyliäsi ja tiedät, miten erottautua massasta.

Tavoitteellinen harjoittelu lukukauden ajan mukavassa porukassa opettaa omaa ajankäytön hallintaa ja saat vahvan rutiinin pääsykoemaisten töiden tekoon. Nämä kaikki valmistavat myös tuleviin opintoihin ja luovat pohjaa niissä menestymiseen.

Sisältö ja opetus

Midi-kurssilla keskitytään ilmaisun vahvistamiseen ja oman persoonallisen tyylin kehittämiseen. Keskeisimpiä kokonaisuuksia ovat mm. sommittelu, värit, valo ja varjo, ihminen, tila ja muotoilu. Mikä tärkeintä, osaamistasi kehitetään ja pidetään yllä koko kevään ajan viikoittaisten tehtävien ja kritiikkien avulla. Säännöllinen harjoittelu pitkällä Midi-kurssilla varmistaa pääsykokeissa olennaisen ilmaisun omaksumisen sekä kehittää hyvän tuntemuksen töiden kiinnostavasta sisällöstä ja ajankäytöstä.

Midi-kurssi koostuu 13 eri opetuskokonaisuudesta. Lisäksi kurssi sisältää pääsykoesimulaation, jolla testaat osaamisesi ja harjoittelet ajankäyttöä ja paineen alla työskentelyä koetilanteessa. Opetuskerran aikana opiskellaan tunnin aihealue ja harjoitellaan pikatehtävillä. Kotitehtävinä tehdyistä pääsykoetyyppisistä tehtävistä pidetään kritiikki ja ne arvioidaan kuten oikeat pääsykoetehtävät, jolloin opit oman työsi lisäksi muiden oivalluksista.

Midi-kurssi sopii sinulle joka haluat käyttää kevään tiiviiseen harjoitteluun ja panostaa opiskelupaikan saamiseen. Jos kaipaat perusteellista opetusta pääsykokeissa käytettäviin rakentelu-, piirustus- ja maalaustekniikoihin, valitse Midin tueksi Tekniikka-kurssi. Midi-kurssilla saat paljon harjoitusta ideoinnista ja kuvan rakentamisesta, joka nostaa osaamisesi pääsykokeissa vaadittavalle tasolle. Ilmoittaudu ja varaa paikkasi ajoissa!

Suositeltavat erityiskurssit MIDIN oheen

Midi-kurssin sisältö soveltuu kaikille visuaalisten alojen hakijoille. Kurssia voi räätälöidä omasta hakukohteesta riippuen erityiskursseillamme.

ENNAKKO-kurssia  suosittelemme voimakkaasti kaikille, jotka hakevat ennakkotehtäviä vaativiin hakukohteisiin. Ennakkotehtävillä karsitaan jopa 75% hakijoista, joten on todella tärkeää, että ymmärtää, millaisia ennakkotehtävien kannattaa olla.

TYÖPAJA-Kurssilla syvennät MIDI+TEKNIIKKA-kurssilla oppimiasi taitoja, teet kurssin kotitehtäviä ja harjoittelet pääsykoetyyppisiä tehtäviä opettajan ohjauksessa.

DIGI-kurssi on suunnattu erityisesti graafisista aloista kiinnostuneille ja muillekin, joita kiinnostaa omien ennakkotehtävien työstäminen digitaalisesti. Yhä useammalle alalle haettaessa voi ennakkotehtäviä tehdä joko kokonaan tai parannella digitaalisesti. DIGI-lisäkurssilla käydään läpi digitaalisen kuvanteon perustekniikoita ja ilmaisua. Opit mm. taittoa, kuvankäsittelyä ja digitaalista piirtämistä.

PIIRTÄMISEN PERUSTEET-kurssia suosittelemme erityisesti, jos kuvan tekemisen taitosi on ruosteessa. Kurssi kehittää tilallista hahmotuskykyä ja silmän ja käden yhteistyötä pääsykoetehtäviä vaativalle tasolle.

PORTFOLIO-kurssi on sinulle hyödyllinen, jos haet ulkomaille opiskelemaan. Hyvän portfolion koonti on erittäin tärkeää, koska portfoliolla on näissä hauissa usein todella suuri rooli!

Kurssivaihtoehdot

Teholla voit opiskella joustavasti joko lähikurssilla, etäopetuksessa tai portfoliokurssilla. Takuu-kurssilla varmistat sisäänpääsysi. Tutustu alla kurssivaihtoehtoihimme.

Varaa paikkasi kurssilta nyt! SUPER early bird -hinnat voimassa 13.12. asti

Vielä ehdit varata paikkasi kurssilta! jälki-ilmoittaudu 3.10. asti!

Mitä kurssin käyneet sanovat

Santtu-Hyvarinen
Santtu Hyvärinen
Teho-Opistolla hinta-laatusuhde on paras verrattuna vastaaviin muihin taidealojen valmennuskursseihin.
Santtu Hyvärinen
Arkkitehtuurin kandidaatti, Oulun yliopisto
Mindele-Grant
Mindele Grant
Kurssin suurimmat hyödyt minulle olivat kotitehtävät ja niiden kritiikit, niiden myötä opin käyttämään koeajan tehokkaasti.
Mindele Grant
Sisustusarkkitehtuuri, Aalto-yliopisto
Mia-Pikkarainen
Mia Pikkarainen
Kurssilla oli hyvä yhteishenki ja kurssikerrat olivat poikkeuksetta viikon kivoimpia hetkiä!
Mia Pikkarainen
Arkkitehtuuri, Aalto-yliopisto

Teho lukuina

70% oppilaistamme ovat saaneet haluamansa opiskelpaikan (vrt. 10% muut pyrkijät).
0 / 10
Tehon kouluarvosana (keskiarvo palautteessa)
0 %
Kurssilaisista suosittelisi Tehoa kavereilleen (2013–2016)
0 +
Valintakokeissa hyväksytyt Teholaiset 2009–
0 %
Opiskelijoistamme sai haluamansa opiskelupaikan