Teho

Kuudessa viikossa luovan alan pääsykokeissa tarvittavat taidot ja tekniikat haltuun sekä persoonallinen tyyli massasta erottumiseen
#arkkitehdiksi
#maisema-arkkitehdiksi
#rakennusarkkitehdiksi
#sisustussuunnittelijaksi
#muotoilijaksi
#taidekasvattajaksi
#graafiseksi suunnittelijaksi
#vaatesuunnittelijaksi
#kuvataiteilijaksi

Early Bird etu 15.3. asti

TEHO

Ajankohta: 28.3.–9.5.2022

Opetusajat:
Ma 9:00–17:00 

Hinta: 750–950 €

Kenelle

#Arkkitehdiksi #Maisema-arkkitehdiksi #Sisustusarkkitehdiksi #Sisustussuunnittelijaksi #Rakennusarkkitehdiksi #Muotoilijaksi #Taidekasvattajaksi #Graafiseksi suunnittelijaksi #Vaatesuunnittelijaksi #Kuvataiteilijaksi

Kurssivaihto­ehdot

Lähikurssi Etäkurssi

Ilmoittaudu tai kysy lisää

Sini Koivisto
040 554 5595
sini@teho-opisto.fi

Tavoitteet

Kuuden viikon tehokkaalla intensiivivalmennuksella palautamme taidot ja tekniikat mieleesi sekä kehitämme niitä edelleen. Viikoittaisesta opetuksesta ja kotitehtävistä saat rutiinia ja harjoitat ajankäyttöäsi tehtävien tekemisessä. Ennen kaikkea opit ideointia ja kehitämme persoonallista tyyliäsi, jotta saat työsi erottumaan massasta pääsykokeissa.

 

Sisältö

Teho-kurssilla käydään läpi pääsykokeiden keskeisimmät asiat sommittelusta, väreistä, erottuvista tekniikoista, ihmisestä, muotoilusta ja tilasta. Keskitymme ideoinnin ja oikeanlaisen tyylin ja muotokielen kehittämiseen samalla kun kertaamme tiivistetysti arkkitehtuurin, muotoilun tai taidealojen pääsykokeissa tarpeelliset taidot ja tekniikat.

Teho-kurssi sopii kokonaisuudeksi yhdessä esivalintatehtäviin keskittyvän Ennakko-kurssin kanssa, jolloin opiskelet tiiviisti juuri ennen ennakkotehtäviä ja perusteellisemmin pitkin kevättä pääsykokeita varten. Ennakko-kurssin voit valita lisäkurssina 290€ hintaan.

Teho-kurssi sopii sinulle, joka haluat saada tiiviin mutta kattavan kurssin pääsykokeissa tarvittavista taidoista ja tekniikoista. Teho-kurssilla varmistat, että tiedät ja hallitset, mitä pääsykokeissa vaaditaan.

lähikurssin kulku

Teho-valmennuskurssi koostuu kuudesta kerran viikossa pidettävästä opetuspäivästä. Opetusta on yhteensä 53 opetustuntia. Opetuspäivän aikana opiskellaan tunnin aihealue ja harjoitellaan lyhyttehtävillä, minkä jälkeen kurssin jokaisella kerralla simuloidaan oikeaa pääsykoetilannetta tekemällä pääsykoetyyppinen tehtävä samaan tapaan valvotusti, kuin pääsykokeissakin. Päivän päätteeksi pidetään kritiikki, jossa tehtävistä arvioidaan, minkä arvosanan ne saisivat pääsykokeissa. Opit siis oman työsi palautteen lisäksi myös muiden oivalluksista ja kehityskohteista.

Kurssilla saat opetuksen lisäksi siis testattua nykyisen osaamisesi tason ja harjoittelet ajankäyttöä ja paineen alla työskentelyä pääsykoetilanteessa. Kurssikerran ulkopuolella saat itsenäiseksi kotitehtäväksi joka viikko yhden pääsykoetyyppisen tehtävän, joka myös arvioidaan yhteiskritiikissä.

etäkurssin kulku

Teho-etäkurssi koostuu samasta opetussisällöstä ja samoista tehtävistä kuin lähikurssikin. Suurena erona on, että opetukselle ei ole ennalta sovittua ajankohtaa, vaan voit käydä oppimateriaalit ja harjoitustehtävät läpi omassa tahdissasi. Pääsykoetyyppisiä tehtäviä on joka viikko kaksi, ja saat niihin kirjallisen palautteen, joka sisältää kehitysehdotuksia, onnistumisten esiin nostamista, sekä arvion siitä, minkä arvosanan työ saisi pääsykokeissa. Saat kirjallisen palautteen myös lyhyempiin harjoitustehtäviin.

Kurssivaihtoehdot

Teholla voit opiskella joustavasti joko lähikurssilla, etäopetuksessa tai portfoliokurssilla. Takuu-kurssilla varmistat sisäänpääsysi. Tutustu alla kurssivaihtoehtoihimme.

Etäkurssi

750

tai 2 x 381 €

Opiskele omaan tahtiin paikasta riippumatta
Uudet luennot ja palaute tehtävistä viikoittain
10 videoluentoa ja teoriapakettia
10 pääsykoetyyppistä kotitehtävää

Lähikurssi

950

tai 2 x 481 €

53 lähiopetustuntia
10 luentoa ja teoriapakettia
5 pääsykoetyyppistä tehtävää
5 pääsykokeita simuloivaa tehtävää
Huippuopettajan henkilökohtainen palaute tehtävistä
Kurssitilat Helsingin keskustassa

Teho + ennakko

1290

tai 2 x 651 €

Teho ja Ennakko -kurssit yhdessä
Neljän viikon valmennus ennakkotehtäviin
Kuuden viikon intensiivinen valmennus pääsykokeisiin
69 lähiopetustuntia kurssitiloissamme Helsingin keskustassa
13 luentoa ja teoriapakettia
5 pääsykoetyyppistä tehtävää
5 pääsykokeita simuloivaa tehtävää
Huippuopettajien henkilökohtainen palaute tehtävistä

Mitä kurssin käyneet sanovat

Santtu-Hyvarinen
Santtu Hyvärinen
Teho-Opistolla hinta-laatusuhde on paras verrattuna vastaaviin muihin taidealojen valmennuskursseihin.
Santtu Hyvärinen
Arkkitehtuurin kandidaatti, Oulun yliopisto
Mindele-Grant
Mindele Grant
Kurssin suurimmat hyödyt minulle olivat kotitehtävät ja niiden kritiikit, niiden myötä opin käyttämään koeajan tehokkaasti.
Mindele Grant
Sisustusarkkitehtuuri, Aalto-yliopisto
Mia-Pikkarainen
Mia Pikkarainen
Kurssilla oli hyvä yhteishenki ja kurssikerrat olivat poikkeuksetta viikon kivoimpia hetkiä!
Mia Pikkarainen
Arkkitehtuuri, Aalto-yliopisto

Teho lukuina

70% oppilaistamme ovat saaneet haluamansa opiskelpaikan (vrt. 10% muut pyrkijät).
0 / 10
Tehon kouluarvosana (keskiarvo palautteessa)
0 %
Kurssilaisista suosittelisi Tehoa kavereilleen (2013–2016)
0 +
Valintakokeissa hyväksytyt Teholaiset 2009–
0 %
Opiskelijoistamme sai haluamansa opiskelupaikan