Teho

Viidessä viikossa luovan alan pääsykokeissa tarvittavat taidot ja tekniikat haltuun sekä persoonallinen tyyli massasta erottumiseen
#arkkitehdiksi
#maisema-arkkitehdiksi
#rakennusarkkitehdiksi
#sisustussuunnittelijaksi
#muotoilijaksi
#taidekasvattajaksi
#graafiseksi suunnittelijaksi
#vaatesuunnittelijaksi
#kuvataiteilijaksi

Early Bird etu
31.3.2023 asti

TEHO

 

 22.4. – 20.5.2024

 

Lähikurssin opetusajat:

MA 9:00–17:00

 
Hinta: 750–950 €
 

Kenelle

#Arkkitehdiksi #Maisema-arkkitehdiksi #Sisustusarkkitehdiksi #Sisustussuunnittelijaksi #Rakennusarkkitehdiksi #Muotoilijaksi #Taidekasvattajaksi #Graafiseksi suunnittelijaksi #Vaatesuunnittelijaksi #Kuvataiteilijaksi

Kurssivaihto­ehdot

Lähikurssi Etäkurssi

Ilmoittaudu tai kysy lisää

Sini Koivisto
040 554 5595
sini@teho-opisto.fi

Teho-kurssilla on erityinen peruutusoikeus

Mikäli et pääse ennakkotehtävistä läpi, voit peruuttaa kurssin ilmaiseksi 5.5.2023 mennessä.

Tavoitteet

Kuuden viikon intensiivisellä valmennuksella palautamme taidot ja tekniikat mieleesi sekä kehitämme niitä edelleen. Viikoittaisesta opetuksesta ja kotitehtävistä saat rutiinia ja harjoitat ajankäyttöäsi tehtävien tekemisessä. Ennen kaikkea opit ideointia ja kehitämme persoonallista tyyliäsi, jotta saat työsi erottumaan massasta pääsykokeissa.

Sisältö

Teho-kurssilla käydään läpi pääsykokeiden keskeisimmät asiat sommittelusta, väreistä, erottuvista tekniikoista, ihmisestä, muotoilusta ja tilasta. Keskitymme ideoinnin ja oikeanlaisen tyylin ja muotokielen kehittämiseen samalla kun kertaamme tiivistetysti arkkitehtuurin, muotoilun tai taidealojen pääsykokeissa tarpeelliset taidot ja tekniikat.

Teho-kurssi sopii sinulle, joka haluat saada tiiviin mutta kattavan kurssin pääsykokeissa tarvittavista taidoista ja tekniikoista. Teho-kurssilla varmistat, että tiedät ja hallitset, mitä pääsykokeissa vaaditaan.

lähikurssin kulku

Teho-valmennuskurssi koostuu kuudesta kerran viikossa pidettävästä opetuspäivästä. Opetusta on yhteensä 53 opetustuntia. Opetuspäivän aikana opiskellaan tunnin aihealue ja harjoitellaan lyhyttehtävillä, minkä jälkeen kurssin jokaisella kerralla simuloidaan oikeaa pääsykoetilannetta tekemällä pääsykoetyyppinen tehtävä samaan tapaan valvotusti, kuin pääsykokeissakin. Päivän päätteeksi pidetään kritiikki, jossa tehtävistä arvioidaan, minkä arvosanan ne saisivat pääsykokeissa. Opit siis oman työsi palautteen lisäksi myös muiden oivalluksista ja kehityskohteista.

Kurssilla saat opetuksen lisäksi siis testattua nykyisen osaamisesi tason ja harjoittelet ajankäyttöä ja paineen alla työskentelyä pääsykoetilanteessa. Kurssikerran ulkopuolella saat itsenäiseksi kotitehtäväksi joka viikko yhden pääsykoetyyppisen tehtävän, joka myös arvioidaan yhteiskritiikissä.

etäkurssin kulku

Teho-etäkurssi koostuu samasta opetussisällöstä ja samoista tehtävistä kuin lähikurssikin. Suurena erona on, että opetukselle ei ole ennalta sovittua ajankohtaa, vaan voit käydä oppimateriaalit ja harjoitustehtävät läpi omassa tahdissasi. Pääsykoetyyppisiä tehtäviä on joka viikko kaksi, ja saat niihin kirjallisen palautteen, joka sisältää kehitysehdotuksia, onnistumisten esiin nostamista, sekä arvion siitä, minkä arvosanan työ saisi pääsykokeissa. Saat kirjallisen palautteen myös lyhyempiin harjoitustehtäviin.

Kurssivaihtoehdot

Teholla voit opiskella joustavasti joko lähikurssilla tai etäopetuksessa. Tutustu alla kurssivaihtoehtoihimme.

Varaa paikkasi kurssilta nyt! Early bird -hinnat voimassa 31.3.23. asti

Mitä kurssin käyneet sanovat

Santtu-Hyvarinen
Santtu Hyvärinen
Teho-Opistolla hinta-laatusuhde on paras verrattuna vastaaviin muihin taidealojen valmennuskursseihin.
Santtu Hyvärinen
Arkkitehtuurin kandidaatti, Oulun yliopisto
Mindele-Grant
Mindele Grant
Kurssin suurimmat hyödyt minulle olivat kotitehtävät ja niiden kritiikit, niiden myötä opin käyttämään koeajan tehokkaasti.
Mindele Grant
Sisustusarkkitehtuuri, Aalto-yliopisto
Mia-Pikkarainen
Mia Pikkarainen
Kurssilla oli hyvä yhteishenki ja kurssikerrat olivat poikkeuksetta viikon kivoimpia hetkiä!
Mia Pikkarainen
Arkkitehtuuri, Aalto-yliopisto

Teho lukuina

70% oppilaistamme ovat saaneet haluamansa opiskelpaikan (vrt. 10% muut pyrkijät).
Tehon kouluarvosana (keskiarvo palautteessa)
0 / 10
Kurssilaisista suosittelisi Tehoa kavereilleen (2013–2016)
0 %
Valintakokeissa hyväksytyt Teholaiset 2009–
0 +
Opiskelijoistamme sai haluamansa opiskelupaikan
0 %