Teho

Kuudessa viikossa luovan alan pääsykokeissa tarvittavat taidot ja tekniikat haltuun sekä persoonallinen tyyli massasta erottumiseen
#arkkitehdiksi
#maisema-arkkitehdiksi
#rakennusarkkitehdiksi
#sisustussuunnittelijaksi
#muotoilijaksi
#taidekasvattajaksi
#graafiseksi suunnittelijaksi
#vaatesuunnittelijaksi
#kuvataiteilijaksi

Early bird etu 15.3. asti

Ryhmä 1

Ajankohta: 29.3.–3.5.2021

Opetusajat:
Ma 9:00–17:00 

Hinta: 550–1290 €

Ryhmä 2

Ajankohta: 3.4.–8.5.2021

Opetusajat:
La 9:00–17:00 

Hinta: 550–1290 €

Kenelle

#Arkkitehdiksi #Maisema-arkkitehdiksi #Sisustusarkkitehdiksi #Sisustussuunnittelijaksi #Rakennusarkkitehdiksi #Muotoilijaksi #Taidekasvattajaksi #Graafiseksi suunnittelijaksi #Vaatesuunnittelijaksi #Kuvataiteilijaksi

Kurssivaihto­ehdot

Lähikurssi Etäkurssi Portfoliokurssi English course

Ilmoittaudu tai kysy lisää

Sini Koivisto
040 554 5595
sini@teho-opisto.fi

Tavoitteet

Kuuden viikon tehokkaalla intensiivivalmennuksella palautamme taidot ja tekniikat mieleesi sekä kehitämme niitä edelleen. Viikoittaisesta opetuksesta ja kotitehtävistä saat rutiinia ja harjoitat ajankäyttöäsi tehtävien tekemisessä. Ennen kaikkea opit ideointia ja kehitämme persoonallista tyyliäsi, jotta saat työsi erottumaan massasta pääsykokeissa.

 

Sisältö

Teho-kurssilla käydään läpi pääsykokeiden keskeisimmät asiat sommittelusta, väreistä, erottuvista tekniikoista, ihmisestä, muotoilusta ja tilasta. Keskitymme ideoinnin ja oikeanlaisen tyylin ja muotokielen kehittämiseen samalla kun kertaamme tiivistetysti arkkitehtuurin, muotoilun tai taidealojen pääsykokeissa tarpeelliset taidot ja tekniikat.

Teho-kurssi sopii kokonaisuudeksi yhdessä esivalintatehtäviin keskittyvän Ennakko-kurssin kanssa, jolloin opiskelet tiiviisti juuri ennen ennakkotehtäviä ja perusteellisemmin pitkin kevättä pääsykokeita varten.

Kenelle

Teho-valmennuskurssi koostuu kuudesta kerran viikossa pidettävästä opetuspäivästä. Opetusta on yhteensä 60 opetustuntia, ja kurssiin kuuluu päivän mittainen pääsykoesimulaatio, jolla testaat osaamisesi ja harjoittelet ajankäyttöä ja paineen alla työskentelyä koetilanteessa. Opetuspäivän aikana opiskellaan tunnin aihealue ja harjoitellaan lyhyttehtävillä sekä tehdään yksi pääsykoetehtävä. Kotitehtävinä tehdyistä pääsykoetyyppisistä tehtävistä pidetään kritiikki ja ne arvioidaan kuten oikeat pääsykoetehtävät, jolloin opit oman työsi lisäksi muiden oivalluksista.

Teho-kurssi sopii sinulle, joka haluat saada tiiviin mutta kattavan kertauksen pääsykokeissa tarvittavista  taidoista ja tekniikoista. Tule Teho-kurssille ja varmista että tiedät ja hallitset mitä pääsykokeissa vaaditaan!

Miten koronavirus vaikuttaa lähiopetukseen?

Koronarajoitusten ajan opetuskerrat toteutetaan Live-opiskeluna verkon yli ja siirrymme normaaliin lähiopetukseen 1.4. (tilanne 22.2.2021). Live-opetus toteutetaan Zoom-palvelulla samaan tapaan opettajan johdolla kuin lähiopetuskin, jossa opiskelijat voivat kysyä kysymyksiä, tehdä tehtäviä ja osallistua keskusteluun. Opiskelijamme Denis kuvasi videon, kokemuksistaan ja fiilliksistään kun lähiopetuksesta siirryttiin verkon yli tapahtuvaan opetukseen.

Teho-Opistolla on järjestetty vuorovaikutteista etäopetusta verkon yli jo vuodesta 2009 ja pitkä kokemus takaa, että mahdollisista rajoituksista huolimatta saat parhaat mahdollisuudet onnistua pääsykokeissa. Pandemiasta huolimatta teemme kaikkemme, jotta saat saat parhaat mahdollisuudet onnistua pääsykokeissa ja pahoittelemme poikkeustilanteen tuomia rajoituksia.

Kurssivaihtoehdot

Teholla voit opiskella joustavasti joko lähikurssilla, etäopetuksessa tai portfoliokurssilla. Takuu-kurssilla varmistat sisäänpääsysi. Tutustu alla kurssivaihtoehtoihimme.

Teho + ennakko

1290

tai 2 x 651 €

Teho ja Ennakko -kurssit yhdessä
Neljän viikon valmennus ennakkotehtäviin
Kuuden viikon intensiivinen valmennus pääsykokeisiin
69 lähiopetustuntia kurssitiloissamme Helsingin keskustassa
13 luentoa ja teoriapakettia
5 pääsykoetyyppistä tehtävää
5 pääsykokeita simuloivaa tehtävää
Huippuopettajien henkilökohtainen palaute tehtävistä

Mitä kurssin käyneet sanovat

Santtu-Hyvarinen
Santtu Hyvärinen

Teho-Opistolla hinta-laatusuhde on paras verrattuna vastaaviin muihin taidealojen valmennuskursseihin.

Santtu Hyvärinen
Arkkitehtuurin kandidaatti, Oulun yliopisto
Mindele-Grant
Mindele Grant

Kurssin suurimmat hyödyt minulle olivat kotitehtävät ja niiden kritiikit, niiden myötä opin käyttämään koeajan tehokkaasti.

Mindele Grant
Sisustusarkkitehtuuri, Aalto-yliopisto
Mia-Pikkarainen
Mia Pikkarainen

Kurssilla oli hyvä yhteishenki ja kurssikerrat olivat poikkeuksetta viikon kivoimpia hetkiä!

Mia Pikkarainen
Arkkitehtuuri, Aalto-yliopisto

Teho lukuina

70% oppilaistamme ovat saaneet haluamansa opiskelpaikan (vrt. 10% muut pyrkijät).
0 / 10
Tehon kouluarvosana (keskiarvo palautteessa)
0 %
Kurssilaisista suosittelisi Tehoa kavereilleen (2013–2016)
0 +
Valintakokeissa hyväksytyt Teholaiset 2009–
0 %
Opiskelijoistamme sai haluamansa opiskelupaikan