Skip to content

LYHYET KURSSIT

#arkkitehdiksi
#kuvataiteilijaksi
#muotoilijaksi
#maisema-arkkitehdiksi
#rakennusarkkitehdiksi
#graafiseksi suunnittelijaksi
#sisustusarkkitehdiksi
#vaatesuunnittelijaksi
#taidekasvattajaksi
#sisustussuunnittelijaksi

LYHYET kurssit

Järjestämme myös suppeampia, alle viikon pituisia lyhytkursseja, jotka keskittyvät tarkkoihin aihepiireihin. Voit harjoittaa piirtämisen perustekniikoita, digitaalisen kuvan tekemistä ja ilmaisua, kuvallista ilmaisua tai kolmiulotteisten muotojen ja rakenteiden tekoa ja suunnittelua. Lisäksi tarjoamme suosittua kolmen päivän pääsykoesimulaatiokurssia, jolla harjoitat pääsykoetilanteessa vaadittavaa paineensietokykyä ja saat arviot, millä tasolla osaamisesi on.

SIMULAATIO

Simulaatio-kurssi sisältää kolme pääsykoesimulaatiopäivää, joiden aikana tehdään aikarajoitettuja pääsykoetyyppisiä tehtäviä oikeita pääsykokeita vastaavissa olosuhteissa.Jokaisena simulaatiopäivänä tehdään kaksi pääsykoetyyppistä tehtävää, joista saat arvosanan kuten oikeistakin pääsykoetehtävistä. Tehtävistä pidetään myös kritiikki eli ne arvioidaan yhdessä muiden töiden kanssa, mikä edelleen kehittää omaa ilmaisua ja ideointiasi. Tämän lisäksi käymme ryhmässä läpi koetilanteen synnyttämiä haasteita ja onnistumisia, jotka auttavat kehittämään toimintaa koetilanteessa päivä päivältä paremmaksi.

TREENI

Treeni-kurssi keskittyy puhtaasti tekemiseen: kurssi sisältää 10 treeniä, joista jokaisella harjoittelet tekemällä yhden pääsykoetyyppisen tehtävän ja saat siitä henkilökohtaisen palautteen. Treeni sopii erityisen hyvin jos kaipaat apua siihen, mitä pääsykokeissa kannattaa tehdä ja mitä välttää! Kurssi ei sisällä lainkaan luento-opetusta eikä tekniikkaharjoitteita.
 

Intensiivi 2D

Kurssilla kerrataan kuvan teon perusteet, kehitetään omaa taiteellista ilmaisua ja huomioidaan suunnittelualojen käyttäjälähtöisyys. Siitä on hyötyä kaikille luovan alan pääsykokeisiin valmistautuville, mutta se sopii erityisesti, jos valmistaudut graafisen suunnittelun, visuaalisen viestinnän, palvelumuotoilun, digitaalisen muotoilun, tai käyttöliittymäsuunnittelun pääsykokeisiin.

Intensiivi 3D

Oletko jo taitava kuvien tekijä, mutta kolmiulotteisten kappaleiden rakentelu pääsykokeissa huolettaa? Intensiivi-3D:llä saat parhaat vinkit eri materiaaleista rakenteluun ja saat lisätreeniä kolmiulotteisten kappaleiden suunnitteluun.

Intensiivi digi

Intensiivi DIGI on suunnattu erityisesti graafisista aloista kiinnostuneille hakijoille, jotka eivät vielä ole harjaantuneet digitaalisen kuvan tekoon.
Kurssilla käydään läpi digitaalisen kuvanteon perustekniikoita ja ilmaisua. Opit taittoa, kuvankäsittelyä, nettisivujen perusteita.
 

tutustu LYHYISIIN kursseihimme:

Treeni 10x
– Alkaen 18.4.2022
390 
Treeni keskittyy tekemiseen! Teet 10 pääsykoetehtävää, joihin saat kirjallisen palautteen, ohjeistusvideon ja näet mitä muut ovat tehneet.
Simulaatio
440 540 
Koe oikea valintakoetilanne ja harjoittele sitä varten! Pääsykoesimulaatiosta opit paineensietokykyä ja viime hetken korjaukset omaan tekemiseen.
Intensiivikurssit
690 790 
Intensiivi-kurssit tarjoavat 6 päivän mittaiset tehokurssit juuri ennen pääsykokeita! Valitse kurssi kuvien, rakenteiden tai kombona molempien parissa!

Kurssien toteutustavat

Lähikurssi

Lähitoteutuksena pidettävien valmennuskurssiemme opetus tapahtuu Helsingin keskustassa Teho-Opiston valoisissa ja viihtyisissä kurssitiloissa. Tunnilla on paikalla aina vähintään kaksi opettajaa, joiden asiantuntevassa ja ihmisläheisessä otteessa opetuskerran asiat on helppo ymmärtää ja sisäistää. Lähiopetuksen etuina on myös mukavat kurssikaverit, vertaistuki sekä se, että pääsee näkemään ja oppimaan myös muiden töistä ja niistä annettavasta kritiikistä.

Ryhmän maksimikoko on 24 opiskelijaa. Luentovideot ja teoriapaketit sekä kritiikit ovat opiskelijoiden käytössä lisäksi sähköisellä opiskelualustallamme.

Etäkurssi

Etäkurssillamme saat kattavan teoriapaketin, joka koostuu viikoittain aina lähiopetuksen jälkeen julkaistavasta kurssin luento- ja kritiikkivideoista sekä luentokalvoista. Jokaisella etäkurssin palautuskerralla tehdään ja saadaan kritiikkiä kahdesta pääsykoetehtävästä sekä henkilökohtainen palaute kotona tehtävistä pikatehtävistä. Tehtävät (kuvat tehdyistä töistä) lisätään tiiviine palautteineen ja numeroineen Teho-Opiston kurssilaisten yksityiseen nettigalleriaan, jossa voit verrata töitäsi muiden tekemiin ja näin opit myös heidän tekemistä oivalluksista ja virheistä.

Etäkurssit etenevät samassa tahdissa lähikurssien kanssa ja kiitos kurssivideoiden, voit aloittaa Etä-kurssin myös jälkikäteen ja tehdä tehtävät omaan tahtiisi.

Live-verkkokurssi

Live-verkkokurssi sopii sinulle, joka kaipaa lähikurssin ohjattua aikataulua ja vuorovaikutusta opettajan ja muiden opiskelijoiden kanssa, mutta jolle Helsingin keskustaan lähikurssille tulo ei sovi. Opetus toteutetaan Zoom-palvelulla pienryhmissä opettajan johdolla aivan kuten lähiopetuskin: opiskelijat voivat kysyä kysymyksiä yleisesti, tehdä tehtäviä ja osallistua keskusteluun. Myös kahdenkeskistä apua opettajalta on saatavilla.

Takuukurssi

Takuu-valmennuskurssilla ei jätetä mitään sattuman varaan: kurssilla saat laajimman mahdollisen valmennuksen pääsykokeissa menestymiseen. Opetusta täydennetään intensiivisellä kolmen päivän valmennuksella ennakkotehtäviin sekä kolmen päivän simulaatiokurssin juuri ennen pääsykokeita. Nämä lisäopinnot varmistavat, että saat riittävän määrän harjoitusta kaikissa kaipaamissasi osa-alueissa. Takuu-valmennuskurssilla hiomme taitosi valintakokeissa vaaditulle tasolle ja saat vahvan rutiinin tehtävien tekemiseen. Pääsykoesimulaatio täydentää koetekniikan harjoittelua ja valmistaa koetilanteessa toimimiseen paineen alla.

Mikäli jostain syystä opiskelupaikka jäisi silti saavuttamatta, annamme kurssitakuun, joka tarkoittaa että voit tulla seuraavana vuonna ilmaiseksi vastaavalle kurssille.

Soita ja kysy lisää siniltä

Voit myös tekstata tai lähettää WhatsApp-viestin.