Skip to content

Opiskelualat

Mikä sinusta tulee?

Tehon kursseilta on ponnistettu niin arkkitehdiksi, maisema-arkkitehdiksi, graafiseksi suunnittelijaksi, sisustusarkkitehdiksi kuin teolliseksi muotoilijaksikin. Tältä sivulta löydät kattavat tietopaketit kuudesta eri alasta, joille Teho muun muassa valmentaa.

Soita ja kysy lisää siniltä

Voit myös tekstata tai lähettää WhatsApp-viestin.

Mikä kurssi sopii parhaiten valitsemalleni alalle?

Eri taidealojen pääsykokeissa testataan lopulta samoja asioita; luovuutta, tekniikkaa ja paineensietokykyä. Ja juuri näitä asioita meidän kursseilla opetetaan!

Siksi meillä eri aloille hakevat opiskelijat opiskelevat samoissa ryhmissä. Näin opitaan jo pääsykokeisiin valmistautuessa saamaan vaikutteita muilta aloilta. Me uskomme tähän malliin ja se näyttää tuovan hyviä tuloksia. Nimittäin 70 % tehon kurssilaisista saa keskimäärin haluamansa opiskelupaikan.

Haetpa siis arkkitehdiksi tai kuvataidekasvattajaksi, Teho-Opiston kurssit antavat sinulle hyvät eväät pääsykokeisiin.

Seuraavaksi sinun kannattaa tutustua meidän kurssitarjontaan!

Varmista paikkasi alakohtaisilta tehokursseilta alennettuun hintaan!
Early bird -etu voimassa 28.3.2024 asti

Maxi
– Alkaa 9.9.2024
1 390 3 090 
Kaikille aloille sopiva vuoden laajuinen MAXI on juuri se kurssi, jonka suuri osa Aalto-yliopistoon sisäänpäässeistä on käynyt!  
Piirtämisen perusteet
–Alkaa 14.8.2024
440 490 
Hyväksi piirtäjäksi tullaan vain harjoittelemalla! Täsmäkurssi kaikille, joilla ei ole aiempaa taustaa kuvan tekemisestä.
Midi
– Alkaa 20.1.2025
990 2 590 
Lukukauden laaja ja kattava valmennuskurssi taidealoille. MIDI-kurssilla omaksut pääsykokeissa olennaiset ideointitaidot ja muotokielet, jotka tekevät töistäsi sisällöltään kiinnostavia!
Tekniikka
– Alkaa 24.1.2025
990 2 590 
Tekniikka-kurssilla hiotaan luovien alojen pääsykokeiden yleisimpiä piirtämis-, maalaus- ja rakentelutekniikoita.