TEHO = ME

Teho-Opisto valmentaa tulevaisuuden design-osaajia arkkitehtuurin, muotoilun ja taiteen aloille. Opiskelijanamme saat kattavat tiedot ja taidot paitsi luovien alojen pääsykokeita, myös opiskelu-uraa ja työelämää varten. Meillä treenaat hauskassa seurassa ja hyvällä fiiliksellä!

Luovien alojen valmennusta

On tähtäimessäsi ura arkkitehtuurin, taiteen tai muotoilun parista, saat kaikilta kursseiltamme aina laadukasta valmennusta. Jos luovat alat kiinnostavat, mutta oma unelma-ammatti on vielä tarkentumatta, saat siihenkin apua Teholta. Ammattitaitoisten opettajiemme ohjauksessa omat mielenkiinnon kohteet ja osaamisen alueet tarkentuvat ja taidot kehittyvät. Teho-Opisto on Suomen ainoa valmentaja, joka keskittyy näin kattavasti luoviin aloihin – arkkitehtuuriin, muotoiluun ja taiteeseen.

Opetus

Me Teholla haluamme tarjota sinulle parhaat eväät paitsi pääsykokeissa, myös opiskeluissa ja työelämässä menestymistä varten. Keskitymme jokaisen opiskelijan menestykseen yksilönä, ja kurssimme sisältävät laajan kattauksen aiheita alojen tuntemuksesta ja tämän hetken trendeistä tekniikoiden, ideointikyvyn ja ilmaisutaidon kehittämiseen.

Erikoisuutemme on pelkästään arkkitehtuuriin, muotoiluun ja taideaineisiin painottuva yksilöllinen opetus pienryhmissä sekä tekniikkatunnit. Jokaisella kurssillamme opettajina on sekä alaa tuntevat, kokeneet ammattilaiset että alan opiskelijoita, joilla pääsykokeet on tuoreessa muistissa ja tämän hetken opiskelijaelämä tuttua.

Hyvä fiilis

Joka vuosi kevään päättyessä kuulemme aina joltain opiskelijalta tutut sanat: ”ei tämä vielä voi loppua, mitä minä nyt teen torstai-iltaisin?”. Teho-Opisto on sekä opiskelijoillemme että opettajillemme enemmän kuin vain tiukkaa treenaamista pääsykokeisiin – kursseiltamme saa myös uusia ystäviä ja arvokasta vertaistukea. Tehon henkeen on aina kuulunut toisten kannustaminen, yhdessä tsemppaaminen ja yhteiset iloiset illanvietot kauden aloittajaisineen ja päättäjäisineen.

Tulokset

Arkkitehtuuri-, muotoilu- ja taidealojen opiskelupaikkoja on tarjolla vain noin joka kymmenelle hakijalle. Tehon kurssien käyneistä noin 70 % on päässyt opiskelemaan haluamaansa kouluun. Ja vieläpä huippupisteillä: viime vuosina jopa 70 % arkkitehtuuriosaston piirustuskokeiden parhaista pisteistä on mennyt teholaisille.

Historia

Teho-Opisto on Sini Koiviston vuonna 2009 perustama yritys, joka syntyi tarpeesta tarjota kattavan opetuksen, tehokkaan harjoittelun ja yksilöidyn tekniikan hiomisen kautta parhaat eväät pääsykokeissa menestymiseen. Teho-Opiston opetussuunnitelma ja opetusmenetelmät ovat Sinin käsialaa, ja niissä yhdistyvät hänen taidekasvatuksen opinnot ja tutkimustyö sekä 14 vuoden kokemus taide- ja arkkitehtuurin opettajana. Vuosien aikana tehojengimme on kasvanut ja kurssivalikoimamme laajentunut, mutta päätavoitteemme pysynyt ennallaan: haluamme edelleen taata opiskelijoillemme parhaat eväät kohti omaa unelma-ammattia.

Tutustu opet­tajiimme

Katso keitä ovat opettajamme ja mitä he osaavat erityisen hyvin.

Kirjoita hakusi ja paina Enter