Skip to content
Sini Koivisto, Teho-Opisto opettaja

Sini Koivisto

Pääopettaja, arkkitehti, taiteen maisteri (taidekasvatus)
Sini Koivisto - Teho Opisto

Faktat

Yhteystiedot

Minä

Perustin Teho-Opiston vuonna 2009, sillä halusin tarjota monipuolisempaa, tavoitteellisempaa ja ennen kaikkea oppilaiden näkökulmasta suunniteltua opetusta. Opetan kaikilla kursseillamme ja vastaan Teho-Opiston opetussuunnitelmasta ja opetustapojen kehityksestä. Yksilölliseen arkkitehtuuri- ja taidevalmennukseen panostaminen onkin kannattanut, sillä Teho-Opiston kursseilta opiskelemaan päässeiden osuus on ollut lähes 70 %. Olen tästä todella iloinen, sillä esimerkiksi kaikista arkkitehtuurin hakijoista vain noin 10 % saa opiskelupaikan.

Aloitin taideopintoni 12-vuotiaana Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkissa. Kuuden vuoden arkkitehtuurikoulun jälkeen abivuonna kävin vielä valmennuskursseilla hiomassa taiteelliset ja matemaattiset kykyni arkkitehtiosaston pääsykokeiden tasolle. Suosittelen lämpimästi valmennuskursseja kaikille muotoilu-, arkkitehti- ja taideosastoille pyrkiville – ainakin minulle niistä oli suurta apua.

Tärkeintä antia valmennuskursseilla on mielestäni olennaisten valintakriteereiden selvittäminen, jatkuvan kritiikin saaminen omista töistään ja omien ideointi- ja toteutuskykyjen hiominen pääsykokeita vastaavalle tasolle. Nämä ovat asioita, joihin panostamme Teholla. Opettajana minulle tärkeintä on, että ideointikyky ja taidot saadaan kursseillamme harjoitettua niin hyviksi, että jokaisella opiskelijalla on parhaat edellytykset saada haluamansa opiskelupaikka!

Kokemus

Opetuksen parissa olen työskennellyt vuodesta 2001 lähtien: lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkissa sekä Taideteollisessa korkeakoulussa arkkitehtuuri- ja muotoilupedagogiikan tuntiopettajana. Valmennuskursseilla opettamisesta minulla on kokemusta vuodesta 2004. Opettamisen lisäksi olen työskennellyt arkkitehtitoimistoissa 12 vuotta sekä tehnyt lukuisia omia suunnitteluprojekteja omassa toimistossani.

Olen itse erittäin innostunut ja kiinnostunut arkkitehtuurista ja taiteesta. Jos sinäkin olet, on tärkein asia eli asenne jo kohdallaan! Kursseillemme voit valmistautua parhaiten tutkimalla modernia arkkitehtuuria ja muotoilua eri design-, muotoilu- ja arkkitehtuurilehdistä. Tämä kehittää ideointikykyäsi ja keräät samalla itsellesi ideakirjastoa arkkitehdiksi tai taiteilijaksi pyrkimisen alkumetreillä.

Supervoimat

0

Sankariarkkitehti

0

Tilavelho

0

Väsymätön tsemppari

0

Trendi & tyylipoliisi