KURSSIN VAIHTAMINEN

Tilanteet muuttuvat ja toisinaan se tarkoittaa sitä että osallistuminen kurssille estyy. Mikäli näin käy ota meihin yhteyttä, sillä yleensä pystymme järjestämään vaihtoehtoisen tavan valmistautua ja maksimoida onnistumisesi tärkeissä pääsykokeissa. Teho-Opistolla kurssin voi vaihtaa toiseen tarjoamaamme kurssiin ilmaiseksi tai kalliimmalle kurssille maksamalla erotuksen verran lisää.

KURSSIN PERUUTUS

Mikäli joudut kuitenkin peruuttamaan kurssin, voit perua ilmoittautumisen veloituksetta mikäli kurssin alkamisajankohtaan on vähintään 14 vuorokautta. Ota tällöin yhteyttä ja lähetämme peruutuksesta vahvistuksen sähköpostitse. Mikäli peruminen tapahtuu alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkua tai varaat kurssisi alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkua, ei kurssia ole oikeutta peruuttaa ja ilmoittautuja on velvollinen maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan.

MUUTOKSET JÄRJESTÄJÄN PUOLESTA

Kurssien aikatauluihin, sisältöihin ja opetuspaikkoihin saattaa tulla muutoksia. Muutoksista tiedotetaan heti kun se on mahdollista.

Opettajan sairastuessa järjestämme sijaisen tai korvaavan opetuskerran. Pidätämme oikeuden peruuttaa kurssin, mikäli ilmoittautuneita on alle 10 henkilöä. Näissä tilanteissa pyrimme tarjoamaan tilalle vaihtoehtoista kurssia tai järjestämään opetuksen pienryhmäopetuksena siten, että opetustuntien määrää tiivistetään, mutta opetettavat asiat pysyvät samoina.

KUVAUS- JA JULKAISULUPA

Olennainen osa oppimista on harjoitustehtävistä otettavien kuvien käyttö kritiikeissä sekä teholaisten Facebook-ryhmässä julkaistavissa gallerioissa, joissa opitaan vertaisryhmän tekemistä harjoitustehtävistä. Annan suostumukseni, että kuvia harjoitustehtävistä sekä minusta saa käyttää nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, sekä opetus- että markkinointitarkoituksessa. Suostumus kattaa valokuvat ja videot. Suostumus kuvamateriaalin käyttöön on mahdollista perua koska tahansa niin haluttaessa, mutta ei takautuvasti. Pyyntö tulee tehdä kirjallisesti.

KURSSIMATERIAALIN KÄYTTÄMINEN

Kurssilla käytössä oleva materiaali on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Materiaalin kaikenlainen levittäminen, kopioiminen,
jakelu tai muu tekijänoikeuksia rikkova toiminta on ehdottomasti kielletty. Mikäli havaitsemme väärinkäytöksiä, voidaan kurssille osallistuminen keskeyttää. Tekijänoikeusrikkomuksista seuraa myös vahingonkorvausvelvollisuus.

Kaikissa muutoksiin liittyvissä asioissa ottakaa yhteyttä: