usein kysytyt kysymykset

Miksi tarvitsen valmennuskurssin? Onko valmennuskurssille osallistuminen sallittua? Voiko kurssin maksaa osissa? Olemme koonneet tähän osioon vastaukset yleisimpiin kysymyksiin, joita meille on esitetty. Mikäli sinulla herää lisäkysymyksiä tai muuten vaan asiaa, ota rohkeasti yhteyttä! 

Valmennuskurssille osallistuminen ei ole kiellettyä vaan pikemminkin suositeltavaa! Kaikki Teho-Opiston kurssit noudattavat korkeakoulujen linjauksia liittyen harjoitteluun luovien alojen ennakkotehtäviä ja pääsykokeita varten. 

Teho-Opiston kurssit on suunniteltu niin, että ne sopivat kaikille taide- ja suunnittelualoille. Moniosaaminen on nykypäivänä tärkeää ja sitä arvostetaan myös pääsykokeissa. On siis hyvä hallita myös sisältöjä hieman oman alan rajojensa ulkopuolelta ja siksi alakohtaiset sisältömme ovat relevantteja ihan jokaiselle, joka haaveilee urasta taiteen- ja suunnittelun kentällä! Entiset Teholaiset ovat kurssin jälkeen päässeet opiskelemaan mm:

Teho-Opiston kurssit soveltuvat kaikille luovista aloista kiinnostuneille opiskelijoille lähtötasosta riippumatta. Tekniset taidot ja oma taiteellinen näkemys kehittyy vain pitkäjänteisellä harjoittelulla, jota kurssimme tarjoavat tehokkaalla tavalla. Jos koet, että piirrustustaitosi on pahasti ruosteessa tai sinulla ei ole aiempaa harrastuneisuutta suosittelemme osallistumaan Piirtämisen perusteet -kurssille ennen Tehon muita kursseja!  

Teho-Opiston kurssit soveltuvat hyvin myös pidempään taiteita harrastaneille konkareille! Pääsykoetehtävät ovat ihan oma kuvallisen ilmaisun lajinsa ja niissä pärjääminen vaatii harjoitusta, vaikka olisi jo teknisesti taitava piirtäjä. Toistoa tarvitaan, jotta oppii tekemään kuvia ja malleja, jotka vastaavat pääsykoetehtävien arvosteluperusteisiin tarkasti. Tehtävät vaihtuvat joka vuosi ja myös sisältöjä päivitetään jatkuvasti vastaamaan ajankohtaisia sisäänpääsyvaatimuksia.

Teho-Opiston opettajat ovat alansa palkittuja asiantuntijoita & koulutettuja opettamisen ammattilaisia. Heitä yhdistää vankka arkkitehtuurin, muotoilun ja taiteen osaaminen sekä korkea kunnianhimo opetuksen laadun suhteen. Opettajillamme on kokemusta sekä yliopistoissa ja arkkitehtuurikouluissa opettamisesta että pääsykokeiden arvostelulautakunnissa työskentelystä. Tehon opettajat osaavat esittää asiat ymmärrettävällä tavalla, ja mikä tärkeintä – heidän innostuksensa on tarttuvaa!

Tutustu Tehon ammattitaitoisiin opettajiin!

Me Teho-Opistolla ymmärrämme, että viikottainen osallistuminen valmennuskurssille saattaa tuottaa haasteita etenkin töiden, harrastusten tai muuten vaan hektisen elämän ohella. Ei siis haittaa, jos et joka viikko ehdi osallistumaan kurssikerralle  – Kaikki kurssimateriaalit ja videoluennot ovat käytettävissäsi Teho-Opiston virtuuaalisessa luokkahuoneessa, Tehoverkossa. Myös kurssitehtävät voi palauttaa Tehoverkkoon ja saada töilleen kirjallisen arvion. Et siis jää paitsi myöskaan arvokkaasta palautteesta!

Valmennuskurssi on yksi väylä saavuttaa unelmiesi opiskelupaikka ja myöhemmin ura tavoittelemallasi alalla. Säännöllinen harjoittelu  varmistaa taitojen syvemmän omaksumisen sekä kehittää vankan tuntemuksen töiden kiinnostavasta sisällöstä. Kurssin aikana kehität myös itsevarmuuttasi sekä omaa tyyliäsi, jonka avulla pärjäät myös tulevissa opinnoissasi sekä  työelämässä.

Valmennuskurssi voi olla tärkeä sijoitus tulevaisuuteesi ja siksi haluammekin olla kurssimaksujen suhteen joustavia. Kurssi on mahdollista maksaa monessa erässä ja tarjoamme myös räätälöityjä maksusuunnitelmia opiskelijoidemme tarpeiden mukaan. Koko kurssia ei siis tarvitse maksaa kerralla! 

Varmista paikkasi kursseilta!

Varmista paikkasi kursseilta alennettuun hintaan!
Early bird -etu voimassa 28.3.2024 asti

Maxi
– Alkaa 9.9.2024
1 390 3 090 
Kaikille aloille sopiva vuoden laajuinen MAXI on juuri se kurssi, jonka suuri osa Aalto-yliopistoon sisäänpäässeistä on käynyt!  
Piirtämisen perusteet
–Alkaa 14.8.2024
440 490 
Hyväksi piirtäjäksi tullaan vain harjoittelemalla! Täsmäkurssi kaikille, joilla ei ole aiempaa taustaa kuvan tekemisestä.
Midi
– Alkaa 20.1.2025
990 2 590 
Lukukauden laaja ja kattava valmennuskurssi taidealoille. MIDI-kurssilla omaksut pääsykokeissa olennaiset ideointitaidot ja muotokielet, jotka tekevät töistäsi sisällöltään kiinnostavia!
Tekniikka
– Alkaa 24.1.2025
990 2 590 
Tekniikka-kurssilla hiotaan luovien alojen pääsykokeiden yleisimpiä piirtämis-, maalaus- ja rakentelutekniikoita.