Skip to content

Katja Palomaa

Opettaja, Taiteen maisteri (vaatetusala)

Faktat

Minä

Olen valmistunut Taiteen maisteriksi vuonna 2013 Lapin yliopistosta vaatetusalan koulutusohjelmasta. Matkan varrella minulle on kertynyt monenlaista vaatetusalaan liittyvää kokemusta. Uteliaisuus ja halu oppia aina jotain uutta ovat vieneet minua myös asumaan  moneen eri paikkaan, mm. Lontooseen, Balille Indonesiaan ja Melbourneen Australiaan. Kaikki nämä kokemukset ovat tuoneet jollain tavalla uutta näkemystä myös vaatetusalasta.
2019 päätin kokeilla myös yrittämistä omalla toiminimellä ja vuoden ajan keskityin tekemään kankaanpainoharrastuksesta lähtenyttä vaatemerkkiäni täysipäiväisesti. Vapaa-aikana nautin yksinkertaisista asioista, kuten luonnossa oleilusta ja liikunnallisista harrastuksista. Pohjimmiltani olen esteetikko, jolle hyvät second hand-löydöt ja filmikuvaus ovat lähellä sydäntä.

Teholla olen opettanut keväästä 2020 lähtien ja on ollut mahtava tutustua Tehon inspiroivaan opettajajoukkoon, joka koostuu luovan alan ammattilaisista, joista jokainen tuo omaa erityisosaamistaan Teholle. Innostavaa on ollut myös nähdä kaikkien opiskelijoiden kehitys ja luova innostus ja siksi haluankin auttaa omalla panoksellani kaikkia eteenpäin kohti omaa unelma-alaa ja opiskelupaikkaa.

Supervoimat

0

Pettämätön trendivainu

0

Brändi-identiteettien ja visuaalisen ilmeen asiantuntija

0

Avarakatseinen esteetikko

0

Iloinen tsemppari