Ennakko

Nosta osaamisesi ennakkotehtävissä vaaditulle tasolle, sopivasti ennen palautusta
#arkkitehdiksi
#maisema-arkkitehdiksi
#rakennusarkkitehdiksi
#sisustussuunnittelijaksi
#muotoilijaksi
#taidekasvattajaksi
#graafiseksi suunnittelijaksi
#vaatesuunnittelijaksi
#kuvataiteilijaksi

early bird etu
15.12.2022 asti

ennakko 
Liveverkkokurssi

Ajankohta: 20.2.-24.3.2023

  Kurssi sisältää opetusmateriaalin ja viikoittaiset palautetapaamiset Zoomin välityksellä.

Liveverkkokurssin ryhmät:

Ryhmä 1: MA 12:00 – 15:00
Ryhmä 2: TI 18:00 – 21:00 muutama paikka jäljellä!
Ryhmä 3: KE 12:00 – 15:00
Ryhmä 3: PE 12:00 – 15:00

 

Hinta: 290€ – 490€
 
 

ennakko
Etäkurssi

Ajankohta: 20.2.-24.3.2023

Opiskele omaan tahtiin, opettajien palaute sähköpostilla.

Hinta: 290€ – 490€
 
 

ennakkO Omatoimimateriaalit

Ajankohta: alkaen 30.1.2023

Kurssi toteutetaan omatoimisena opiskeluna. Kurssi sisältää Ennakko-kurssin oppimateriaalit, mutta ei opetustapaamisia tai kommentointia.

Hinta: 190€ – 390€

Kenelle

#Arkkitehdiksi #Maisema-arkkitehdiksi #Sisustusarkkitehdiksi #Sisustussuunnittelijaksi #Rakennusarkkitehdiksi #Muotoilijaksi #Taidekasvattajaksi #Graafiseksi suunnittelijaksi #Vaatesuunnittelijaksi #Kuvataiteilijaksi

Kurssivaihto­ehdot

Live-verkkokurssi Etäkurssi
Omatoimikurssi

Ilmoittaudu tai kysy lisää

Sini Koivisto
040 554 5595
sini@teho-opisto.fi

Tavoitteet

Pääsykoeuudistuksen myötä ennakkotehtävien merkitys opiskelijavalinnassa on noussut. Ennakkotehtävillä karsitaan karsitaan koulutusohjelmasta riippuen yli puolet, jopa yli 80% hakijoista, ja tehtävät ovat laajoja ja vaativia. Ennakko-kurssin myötä ymmärrät, mitä ennakkotehtävissä ja pääsykokeissa vaaditaan ja pääset hyvin todennäköisesti jatkoon ennakkotehtävävaiheessa.

Sisältö ja kurssin suoritustavat

Analysoimme vuoden ennakkotehtävät ja kerromme, mihin missäkin tehtävässä kannattaa keskittyä. Näet, millaisilla tehtävillä omalla alallasi on päästy ennakoista aiempina vuosina läpi ja millaisilla ei. Kurssin opetus käsittelee muun muassa oman tyylin löytämistä, hyvän ennakkotehtävän tunnusmerkistöä, mallien kuvaamista sekä kuvien viimeistelyä kuvankäsittelyllä.

Ennakko Live- ja Etä-kursseilla autamme sinua eteenpäin ja kannustamme läpi työlään ennakkotehtäväprosessin. Huomaa kuitenkin, että ennakkotehtävät tehdään itse, eli kommentoimme töitäsi, mutta emme tee niitä tai kerro esimerkiksi, mikä olisi sopiva näkökulma työlle. Kerromme tietenkin, jos työsi ei mielestämme täytä tehtävänantoa. Näin käy todella usein ja on ikävää, jos läpimeno jää kiinni muotoseikoista tai väärinymmärryksistä. Oppilaamme ovat kokeneet kommentoinnin todella hyödylliseksi!

Saat meiltä myös analyysin syihin, jos mahdolliset aiemmat ennakkotehtäväsi eivät ole menneet läpi: kerromme, mistä läpipääsy on todennäköisesti jäänyt uupumaan.

Ennakko Live-verkkokurssiin sisältyy viisi Zoom-opetuskertaa, joiden aikana voit näyttää opettajille, missä vaiheessa työsi on. Live verkko-opetus on todettu ennakkotehtävien kannalta todella toimivaksi opetustavaksi: omia ennakkotehtäviään voi näyttää opettajalle kahden ilman, että joutuu tuomaan mahdollisesti hauraita ja erittäin keskeneräisiä töitään kurssille ja myös ilman että muut opiskelijat näkevät, minkälaisia omat työt ovat. Kahden kesken Zoomissa on myös helpompi pyytää apua, jos on täysin jumissa tehtävien kanssa. Tämä madaltaa avun pyytämisen ja saamisen kynnystä.

Ennakko Etäkurssi sisältää saman opetusmateriaalin ja saman verran opetusta kuin Ennakko-kurssi, mutta Zoom-tapaamisten sijaan viikoittainen prosessin eteneminen käsitellään sähköpostitse. Kommentit omiin tehtäviin saa siis kirjallisesti sähköpostin kautta. Kommentteja voi pyytää viikon välein kuten Live-verkkokurssillakin.

Ennakko Omatoimi-materiaalit sisältää saman opetusmateriaalin kuin muut Ennakko-kurssit, mutta ei menneiden tai uusien ennakkotehtävien kommentointia. Omatoimi-ennakko suoritetaan täysin itsenäisesti ilman opettajien kommentointia.

Päädyit tekemään ennakkotehtäväsi millä tavalla tahansa, emme voi liikaa korostaa opetusmateriaalin ja palautteen merkitystä onnistumiselle.

Varaa paikkasi kurssilta nyt! early bird -hinnat voimassa 15.12. asti

Kurssivaihtoehdot

Mitä kurssin käyneet sanovat

Santtu-Hyvarinen
Santtu Hyvärinen
Teho-Opistolla hinta-laatusuhde on paras verrattuna vastaaviin muihin taidealojen valmennuskursseihin.
Santtu Hyvärinen
Arkkitehtuurin kandidaatti, Oulun yliopisto
Mindele-Grant
Mindele Grant
Kurssin suurimmat hyödyt minulle olivat kotitehtävät ja niiden kritiikit, niiden myötä opin käyttämään koeajan tehokkaasti.
Mindele Grant
Sisustusarkkitehtuuri, Aalto-yliopisto
Mia-Pikkarainen
Mia Pikkarainen
Kurssilla oli hyvä yhteishenki ja kurssikerrat olivat poikkeuksetta viikon kivoimpia hetkiä!
Mia Pikkarainen
Arkkitehtuuri, Aalto-yliopisto

Teho lukuina

70% oppilaistamme ovat saaneet haluamansa opiskelpaikan (vrt. 10% muut pyrkijät).
0 / 10
Tehon kouluarvosana (keskiarvo palautteessa)
0 %
Kurssilaisista suosittelisi Tehoa kavereilleen (2013–2016)
0 +
Valintakokeissa hyväksytyt Teholaiset 2009–
0 %
Opiskelijoistamme sai haluamansa opiskelupaikan