Opettajat

Alansa palkittuja asiantuntijoita & koulutettuja opettamisen ammattilaisia

Teho-Opistossa saat yksilöllistä opetusta kokeneilta opettajilta. Heitä yhdistää vankka arkkitehtuurin, muotoilun ja taiteen osaaminen sekä korkea kunnianhimo opetuksen laadun suhteen. Opettajillamme on kokemusta sekä yliopistoissa ja arkkitehtuurikouluissa opettamisesta että pääsykokeiden arvostelulautakunnissa työskentelystä. Tehon opettajat osaavat esittää asiat ymmärrettävällä tavalla, ja mikä tärkeintä – heidän innostuksensa on tarttuvaa!

Taide­opettajat

 • Sini Koivisto Pääopettaja, arkkitehti, taiteen maisteri (taidekasvatus)

  Teho-Opiston perustaja Sini Koivisto on koulutukseltaan arkkitehti SAFA ja taiteen maisteri (taidekasvatus). Laadukas arkkitehtuuri- ja taidevalmennus on Sinille sydämen asia. Sini toimii arkkitehtinä oman yrityksensä kautta ja omaa pitkän historian opettajana valmennuskursseilla, arkkitehtuurikouluissa ja yliopistossa.

 • Eeva Jokinen Pääopettaja, taiteen maisteri, yliopistopedagogi

  Tehon toinen pääopettaja Eeva Jokinen on koulutukseltaan taiteen maisteri (keramiikka- ja lasisuunnittelu) ja taiteen, arkkitehtuurin ja muotoilun opettaja. Eeva on palkittu keramiikka-alan yrittäjä sekä pitkäaikainen muotoilualan opettaja.

 • Heini Lindvall Johtava opettaja, taiteen maisteri (kuvataidekasvatus)

  Tehon kolmantena pääopettajana toimiva Heini Lindvall on koulutukseltaan taiteen maisteri (kuvataidekasvatus). Kuvataidekasvatuksen opintojensa lisäksi hän on opiskellut kuva- ja mediataidetta Pekka Halosen akatemiassa. Opettamisen ohessa Heini toimii myös kuvataiteilijana ja kuvittajana.

 • Jenna Mäkäräinen Apuopettaja, Sisustusarkkitehtuurin opiskelija

  Tehon opettajajoukon toinen kuopus on toisen vuoden sisustusarkkitehtiopiskelija Jenna Mäkäräinen. Aalto-yliopistossa opiskeleva Jenna on aina positiivinen sosiaaliperhonen, ja hän tuo Teholle uusimmat tuulahdukset opiskelumaailmasta.

 • Otto Kaipio Apuopettaja, Sisustusarkkitehtuurin opiskelija, Aalto-yliopisto

  Tehon apuopettajana toimiva Otto Kaipio aloittaa toista vuotta sisustusarkkitehtuurin parissa Aalto-yliopistossa. Aina yhtä iloinen ja pirteä Otto jaksaa aina auttaa muita ja panostaa omassa työssään suunnitteluun.

 • Elisa Ruuska Apuopettaja, Arkkitehtuurin opiskelija, Tampereen teknillinen yliopisto

  Tehon opettajajoukon ilopilleri on toisen vuoden arkkitehtiopiskelija Tampereen Teknillisestä yliopistosta Elisa Ruuska. Elisa opettaa erityisesti etäkursseilla ja tuo Teholle uusimmat tuulet arkkitehtiopiskelijamaailmasta.

Arkkitehti­matematiikan opettajat

 • Anjuli Pullinen Arkkitehtimatematiikan opettaja

  Teho-Opiston arkkitehtimatematiikan opetuksesta vastaa Anjuli Pullinen. Hän valmistuu tänä keväänä matikan opettajaksi Tampereen yliopistosta. Anjuli harrastaa myös kuvataidetta ja iloitsee siksi siitä, että saa opettaa matematiikkaa luovan alan ihmisille..

 • Mikko Savolainen Arkkitehtimatematiikan apuopettaja

  Teho-Opiston arkkitehtimatematiikan apuopettaja ja matematiikan aineenopettajaopiskelija Helsingin yliopistolta. Aktiivinen fuksivastaava ja aktiivinen tutor myös yliopisto-opiskelijoille. Matematiikan Helpdesk.

Taustatiimi

 • Ella Seppälä
  Ella Seppälä Viestintäpäällikkö

  Tehon markkinoinnin ja viestinnän suunnittelijan saappaisiin astunut kauppatieteilijä. Ellan kädenjälki näkyy Tehon blogissa ja hän myös suunnittelee Tehon markkinoinnin ja viestinnän kiemurat. Kalenterin loput sivut täyttyvät Vaasan yliopiston maisteriopinnoilla.

 • Kimmo Koivisto
  Kimmo Koivisto Tekniikkavelho

  Jokainen luova ja taiteellinen porukka tarvitsee taakseen yhden virallisen nörtin. Tehon tekniikkavelhona toimii Kimmo Koivisto, joka on ollut mukana Tehon ensimetreistä lähtien. Kimmo tsemppaa koko Tehon tiimiä ja saa muut suuntaamaan katseet aika ajoin tulevaisuuteen.

Kirjoita hakusi ja paina Enter