Opettajat

Alansa palkittuja asiantuntijoita & koulutettuja opettamisen ammattilaisia

Teho-Opistossa saat yksilöllistä opetusta kokeneilta opettajilta. Heitä yhdistää vankka arkkitehtuurin, muotoilun ja taiteen osaaminen sekä korkea kunnianhimo opetuksen laadun suhteen. Opettajillamme on kokemusta sekä yliopistoissa ja arkkitehtuurikouluissa opettamisesta että pääsykokeiden arvostelulautakunnissa työskentelystä. Tehon opettajat osaavat esittää asiat ymmärrettävällä tavalla, ja mikä tärkeintä – heidän innostuksensa on tarttuvaa!

Taide­opettajat

 • Sini Koivisto Pääopettaja, arkkitehti, taiteen maisteri (taidekasvatus)

  Teho-Opiston perustaja Sini Koivisto on koulutukseltaan arkkitehti SAFA ja taiteen maisteri (taidekasvatus). Laadukas arkkitehtuuri- ja taidevalmennus on Sinille sydämen asia. Sini toimii arkkitehtinä oman yrityksensä kautta ja omaa pitkän historian opettajana valmennuskursseilla, arkkitehtuurikouluissa ja yliopistossa.

 • Elisa Ruuska Apuopettaja, Arkkitehtuurin opiskelija, Tampereen teknillinen yliopisto

  Tehon opettajajoukon ilopilleri on toisen vuoden arkkitehtiopiskelija Tampereen Teknillisestä yliopistosta Elisa Ruuska. Elisa opettaa erityisesti etäkursseilla ja tuo Teholle uusimmat tuulet arkkitehtiopiskelijamaailmasta.

 • Eeva Jokinen Pääopettaja, taiteen maisteri, yliopistopedagogi

  Tehon toinen pääopettaja Eeva Jokinen on koulutukseltaan taiteen maisteri (keramiikka- ja lasisuunnittelu) ja taiteen, arkkitehtuurin ja muotoilun opettaja. Eeva on palkittu keramiikka-alan yrittäjä sekä pitkäaikainen Aalto-yliopiston opettaja. Hän on myös toiminut valintakokeiden arvostelulautakunnassa useana vuonna.

 • Heini Lindvall Opettaja, taiteen kandidaatti (kuvataidekasvatus)

  Opettajana toimiva Heini Lindvall on viidennen vuoden kuvataidekasvatuksen opiskelija Aalto-yliopistossa ja taiteen kandidaatti. Aallon opintojensa lisäksi Heini on opiskellut kuva- ja mediataidetta Pekka Halosen akatemiassa. Vapaa-ajallaan Heini on innokas valokuvaaja, akvarellimaalari sekä taitava taidegrafiikan tekijä.

 • Pyry Kantonen Opettaja, Arkkitehti, valokuvaaja

  Pyry Kantonen on arkkitehti, valokuvaaja ja yrittäjä. Pyry valmistui Aalto-yliopistosta arkkitehdiksi vuonna 2015 ja on alalla tunnettu muun muassa Helsinki World Design Capital Paviljongin suunnittelijana. Opetuksen ohella Pyry pyörittää omaa valokuvausyritystään ja toimii Savonlinnan Sauna Oy:n toimitusjohtajana.

 • Ella Liuksiala Apuopettaja, sisustusarkkitehtuurin opiskelija, Aalto ARTS

  Aalto-yliopistossa sisustusarkkitehtuuria opiskeleva Ella Liuksiala toimii apuopettajana Tehon valmennuskursseilla. Ella on intohimoinen sisustussuunnittelun trendien tuntija ja hän rakastaa materiaaleja ja muotoilua. Aallon opintojen lisäksi Ella on myös valmis pukuompelija.

 • Jenna Mäkäräinen Apuopettaja, Sisustusarkkitehtuurin opiskelija

  Tehon opettajajoukon toinen kuopus on toisen vuoden sisustusarkkitehtiopiskelija Jenna Mäkäräinen. Aalto-yliopistossa opiskeleva Jenna on aina positiivinen sosiaaliperhonen, ja hän tuo Teholle uusimmat tuulahdukset opiskelumaailmasta.

 • Anni Sairio Apuopettaja, Visuaalisen viestinnän / Graafisen suunnittelun opiskelija

  Tehon opettajajoukon toinen kuopus Anni Sairio on toisen vuoden Visuaalisen viestinnän (Ent. Graafinen suunnittelu) opiskelija Aalto-yliopistossa. Anni on erikoistunut kuvitukseen ja omaa erityisen tarkan graafisen silmän. Anni tuo Teholle uusimmat tuulet opiskelijaelämästä ja visuaalisen viestinnän trendeistä.

 • Otto Kaipio Apuopettaja, Sisustusarkkitehtuurin opiskelija, Aalto-yliopisto

  Tehon apuopettajana toimiva Otto Kaipio aloittaa toista vuotta sisustusarkkitehtuurin parissa Aalto-yliopistossa. Aina yhtä iloinen ja pirteä Otto jaksaa aina auttaa muita ja panostaa omassa työssään suunnitteluun.

 • Justiina Mäenpää Apuopettaja, Arkkitehtuurin opiskelija

  Justiina Mäenpää on kolmannen vuoden arkkitehtiopiskelija Aalto-yliopistossa ja hän opettaa toista vuotta Teholla. Justiinalla on kokemusta sekä maisema-arkkitehtuurin että arkkitehtuurin parista, joihin kumpaankin hän on läpäissyt pääsykokeet.

Arkkitehti­matematiikan opettajat

 • Jarno Parviainen Arkkitehtimatematiikan opettaja

  Arkkitehtimatematiikan opetuksesta vastaa Tehon oma matikkataituri Jarno Parviainen. Yksityisopettajana muun aikaa vuodesta työskentelevä Jarno on  energiatekniikan opiskelija Aalto-yliopistossa, ja opetustunteja hänelle on kertynyt jo reilusti toista tuhatta. Tehon lisäksi Jarno opettaa korkeasta laadusta tunnetulla MAFY-valmennuksella.

 • Daniel Kari Arkkitehtimatematiikan apuopettaja

  Arkkitehtimatematiikan apuopettaja Daniel Kari on matematiikan osaaja, jolla erityisesti tilastotieteet ovat erityisalaa. Helsingin yliopiston kursseilla opettamisen ja opiskelun lisäksi Daniel on myös innokas tuutori, jolle yksilöllinen ohjaus on lähellä sydäntä.

Taustatiimi

 • Ella Seppälä
  Ella Seppälä Viestintäpäällikkö

  Tehon markkinoinnin ja viestinnän suunnittelijan saappaisiin astunut kauppatieteilijä. Ellan kädenjälki näkyy Tehon blogissa ja hän myös suunnittelee Tehon markkinoinnin ja viestinnän kiemurat. Kalenterin loput sivut täyttyvät Vaasan yliopiston maisteriopinnoilla.

 • Kimmo Koivisto
  Kimmo Koivisto Tekniikkavelho

  Jokainen luova ja taiteellinen porukka tarvitsee taakseen yhden virallisen nörtin. Tehon tekniikkavelhona toimii Kimmo Koivisto, joka on ollut mukana Tehon ensimetreistä lähtien. Kimmo tsemppaa koko Tehon tiimiä ja saa muut suuntaamaan katseet aika ajoin tulevaisuuteen.

Kirjoita hakusi ja paina Enter